Niall Horan titokban randizik
2013. július 01. 10:35
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
Jaj szegény láány
Ha kiderül hogy buzi Nájjöl
2013. július 01. 11:12
Akkor logikázzunk egyet. Millió meg millió Directioner létezik a Földön, akik szentül állítják, hogy annak örülnének a legjobban, ha a kedvencük boldog lenne, de amint képbe kerül egy lány (és ki tudja, tényleg megeshet, hogy csak barátok) azonnal elkezdenek halálos fenyegetéseket küldeni az adott személynek, csak mert nem tudják elfogadni, hogy (ez esetben) Niall-t szóba hozták egy lánnyal. Hm, végülis, teljesen érthető. Én amondó vagyok, hogy az ilyen rajongók aztán roh#dtul nem rajongók, mert ha azok lennének, akkor támogatnák a kedvencüket és tényleg örülnének a sikereiknek és a boldogságuknak. Amúgy aranyos csajszi, szerintem összeillenek Niall-el.
2013. július 01. 11:14
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hát hogyha boldogok miért is ne? Én is boldog vagyok ha Niall is. Persze szívesen lennék a lány helyében, de nem fenyegetném szerencsétlen lányt. Mint egyesek Twitteren. De hát Niall döntése az. Aranyosak együtt, de én nem jósolok nekik hosszútávú kapcsolatot.
2013. július 01. 11:17
|
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline
|
de utálom ezeket a halálos fenyegetéseket... szánalmas aki ilyet csinál!! persze mindenki azt mondja h legyen boldog, aztán annyira féltékenyek lesznek, hogy támadni kezdik őket... de Niall is csak egy EMBER! ahogy a többi bandatag, és ők is lehetnek szerelmesek... szóval nem kéne ezt tönkretenni
2013. július 01. 11:50
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
Komolyan mondom megértem ha tetszik a rajongóknak Niall vagy a többiek az 1D-ből. De ez már beteges. Én is szeretem őket de inkább örülök annak hogy ha valamelyik boldog egy lánnyal... Mármint egy rajongónak ezt kéne tennie nem? Örülnie kéne ha a kedvenc énekese vagy kedvenc színésze boldog. Istenem. Halálos fenyegetések... Ez már vicc... -.-"
2013. július 01. 11:52
Istenem, milyen jót tudok nevetni rajtatok, elvakult fangörlök! Amikor azt olvasom, hogy ,,úgyis én vagyok az egyetlen nő az életében", még jobban elkap a röhögőgörcs. Kik vagytok ti, hogy megmondjátok a sztároknak, kivel járhatnak vagy élhetnek együtt? A szomszéd nénike sem szól bele a ti magánéletetekbe. Mert körülbelül ennyi összefüggés van köztetek, és a kedvenc sztárjaitok között. Az, hogy rajongasz érte és szereted, közel sem azt jelenti, hogy megszabhatod neki, kibe lehet szerelmes. Könyörgöm, egy rajongó vagy a millió közül, biztos rád fog hallgatni... na meg valószínű az is, hogy egy magyar, tizenéves kislánnyal fog kapcsolatba kezdeni
2013. július 01. 11:55
Ez annyira szánalmas, hogyha valamilyen nagy hírességnek van egy új barátnője/barátja, már egyből irogatnak neki ilyen fenyegetéseket.Ha igazi rajongók lennének elfogadják hogy a kedvencünk kivel jár éppen, de ez kib*szott szánalmas...
2013. július 01. 12:01
|
|
JulcsiiEdwardsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202429 offline
|
Niall már lassan 20 éves lesz és az X-Faktor óta nem igazán volt barátnője.Mindenkinek kell egy társ.Mondjuk szerintem nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk...
2013. július 01. 12:31
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Istenem, miért kell ennyire rászállni Naillre? Lehet, hogy vki rajong érte, de neki is kell magán élet és egy barátnő...
2013. július 01. 13:42
|
|
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline
|
Imádom az 1D-t, és Zoe nem igazan illik Niallhoz, ugyanis Niall inkább a termeszetes lányokat szereti, és nem azokat akik így megvannak csinálva. De ha Niallnak ő kell akkoe sok boldogsagot! Nekem Lou és El a kesvenc párosom. Payzert is navyon szerettem, bár az ő kapcsolatuknak már vége. Zerriet pedig...öhm. Mindegy ők sehogy nem illenek össze! De ez az én véleményem. Légyszíves ezért ne támadjatok le. Köszöntem.
2013. július 01. 15:38
Ha azt mondja a sajtónak járnak akkor hogy a ....ba akarja titokban tartani??? Jó a részleteket talán, de....ez fura......
2013. július 01. 16:27
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Nagyon nem szimpatikus a csaj :/ Szerintem ő is egy tipikus k*rva aki a pénze és a hírneve miatt járna Niall-el.
2013. július 01. 17:21
Nagyon helyes lány, természetesnek és aranyosnak tűnik.
2013. július 01. 17:26
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Ha titokban, akkor a csaj miért árulja el?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: