Niall Horan titokban randizik
2013. június 30. 20:34
Ez a viselkedés néhány rajongótól már beteges. Én is kedvelem őt és örülök annak ha boldog. Ez a lány pedig csinos, szerintem semmi baj nincs vele, sokan gondolhatnának arra is hogy ezek a durva fenyegetések Niall - nek is elég sz*rul eshetnek. Nem tudom hogy lehet a halálát kívánni olyasvalakinek akit nem is ismernek,meg úgy egyáltalán bárkinek is. Egy rajongónak támogatnia kéne a kedvencét nem pedig elrontani a boldogságát.
2013. június 30. 20:59
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Egyszerűen a szánalom legalja egy-két "rajongó". Már ha annak lehet őket nevezni. Attól nem lesznek többek,hogy már valaki közel megy a kedvencükhöz,és a halálát kívánjuk. Nem is értem,hogy lehet pár ember ennyire hülye,hogy finom fogalmazzak. Azt hiszik tényleg,hogy egy nap a felesége lesz Niall-nak,vagy bármelyik másiknak??:DDDD-.-" Hagyjuk már.
Egyénként az az igazi rajongó,aki mondjuk bármennyire nem tetszik mondjuk a kedvence viselkedése,vagy barátja-barátnője,attól még örül neki,mert tudja,hogy ha ő így boldog...Nem még halálosan fenyegetőzni...xDD
Egyénként az az igazi rajongó,aki mondjuk bármennyire nem tetszik mondjuk a kedvence viselkedése,vagy barátja-barátnője,attól még örül neki,mert tudja,hogy ha ő így boldog...Nem még halálosan fenyegetőzni...xDD
2013. június 30. 21:06
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Egész aranyosan néz ki ez a lány. Lehet, hogy összejöttek, lehet, hogy nem, ameddig mindketten meg nem erősítik, addig nem tudhatjuk biztosan.
Amúgy meg nem igazi rajongó az ilyen -.-
Amúgy meg nem igazi rajongó az ilyen -.-
2013. június 30. 21:09
|
|
luca0301új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 199702 offline
|
Első làtásra szerintem nem illenek össze Niall-lal de ha ő a kedvencem boldog en is az vagyok am nem értem mit kell tàmadni ha randizik hát randizik állìtólag 20 évesen felnőtt önállö csodálatos egyéniség azzal randizik/jár akivel akar!! Én mint hatalmas Directioner♡♥ mondom!!!!:*)
2013. június 30. 21:25
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Az biztos,ha Szandi nem lenne,én már öngyilkos lettem volna miattuk... xx
2013. június 30. 21:27
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
én nem értem, h egyes rajongók miért ennyire marhák? miért nem tudnak örülni annak, ha kedvencük boldog?
Am nagyon örülök nekik
Am nagyon örülök nekik
2013. június 30. 21:32
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Amúgy nekem sincs velük bajom. (nem szép lány az tény, de akkor is). Meg amúgy se Niall a kedvencem a bandából, szóval nem vagyok féltékeny.
Csak nem értem miért kell mindig modellekkel meg híres énekesnőkkel összejönni.
2013. június 30. 21:35
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Na most.. ezeknek a rajongóknak ugye az a céljuk hogy boldognak lássák a bálványozottjukat. De amint feltűnik egy lány, azonnal halálosan megfenyegetik. Ezzel a lánynak rosszat tesznek, és Niallnek is. Ergo a kis kedvencük nem lesz boldog, de azok igen, akik több ezer kilométer távolságból, a computer mögött ülve üzeneteket küldenek, mert nincs rendes életük?? Ez is bizonyítja, hogy az emberi önzőség határtalan! De tényleg.. hogy lehetnek ennyire rohadtuk buták az emberek?
2013. június 30. 21:36
|
|
Bebe1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 151628 offline
|
Nekem Niall a kedvencem vagyis én őt nagon birom és szerintem nincs értelme féltékenykedni és támadni a csajt azért mert nagy valoszinuseg szerint Niall nm egy 14 éves kis sikitozo kis csajjal fog osszejonni és háát igen a csaj model a legtobb hiresseg modellekkel vagy hiressegekkel jn ossze de hát ez vn és ezt kell elfogadni és ha tényleg nagyon oda vagyunk Niallért akkor elkell fogadni és örülni kel h vn vkie
2013. június 30. 21:55
Pand1Der azért mert akkor talán nem kap fenyegetéseket, de kapott, így járt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: