Niall Horan titokban randizik
2013. június 30. 19:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nem tiltom meg senkinek a randizást meg a kapcsolatot, de halkan megjegyezném, hogy Niall ettòl sokkal de sokkal szebb csajokat tudna találni, akinek talán még a felfogása is normális. Ha hires csávóval jársz, cssk ne ijedj már meg néhány féltékeny rajongótól, basszus. Ha ez már akkora gondot jelentett a kapcsolat elején, még nagyobb lesz, ha tényleg járnak, mert ettől csak durvábbakat fog kapni. És álljon már a sarkára ez a nyámnyila csaj és nyilatkozzon már valami értelmeset is a szoksásos a 'családom mellettem áll' meg ilyen hablatyokon kívül is, különben csak még jobban negutálják a rajongók. És titokba járni nem is igazi kapcsolat, mert ha igazán szeretnék egymást, felvállalnák a másikat és bátran ki mernék jelenteni h 'b.sszátok meg, együtt vagyunk és szeretjük egymást és kész., tudom, hogy híres tinisráccal nem biztos, hogy egy leányálom járni meg minden, de ha eddig nem volt az 1D-s srácoknak normális barátnóje, hát ezutánnsem lesz. Max ha lecsendesednek körülöttúk a kedélyek, de az legalább 4-5 évig úgysem fog bekövetkezni, mar csak a szerződésük miatt sem. Amúgy Liam is rosszul tette, hogy dobta Danielle-t, mert nála jobbat ugysem fog találni, max ilyet, mint ez a Niall. Szóval a Payzer páros is úgyis visszatér majd a turné után.
2013. június 30. 19:19
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
nem randizgat ő szingli már régen megerősítette. nem titkol semmit ha titkolja honnét tudnátok ezt az egészet???
2013. június 30. 19:20
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem is értem, miért kell szegény lányt szekálni. Legalább egymásra találtak!
2013. június 30. 19:26
Elody, ha Niall ezt a lányt akarja, akkor ezt fogja választani. Nem a te dolgod. És ha megijed ez a lány a rajongóktól? Rohadt idióták (most szépen fogalmaztam), és borzalmasan tudják gyűlölni az embert. Néhány rajongó meg már akkor féltékeny, gerinctelen féreg, mikor még semmi sem biztos. Az általad megfogalmazott komment végével egyetértek. Nem akarlak megsérteni, de ez a véleményem. Bocs, ha valamivel megbántottalak.
Egyébként meg Niall és a csaj is kényükre-kedvükre választhatnak párt, szóval az ő dolguk, hogy egy párt alkotnak-e vagy sem. Előbb utóbb kiderül.
Nem bírom a kedves 1D-t, de szerintem tiszteletben kéne tartani mások magánéletét.
Egyébként meg Niall és a csaj is kényükre-kedvükre választhatnak párt, szóval az ő dolguk, hogy egy párt alkotnak-e vagy sem. Előbb utóbb kiderül.
Nem bírom a kedves 1D-t, de szerintem tiszteletben kéne tartani mások magánéletét.
2013. június 30. 19:31
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
És Annak a csajnak pasija van de mindegy és nem Niall
2013. június 30. 19:32
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
miért kellett ebből cikket írni?
2013. június 30. 19:37
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Most ez miért olyan nagy dolog?
2013. június 30. 19:37
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Nem igazán értettem soha ezt a 'megöllek, kinyírlak' fenyegetőzést. Ezeknek a rajongóknak általában csak a szájuk nagy. Amúgy meg szerintem Niall döntse már el, hogy kivel akar lenni. Már nem azért, de valljuk be nem sok esélyük van a 12-14 éves rajongóknak. Én csak örülök ha őt boldognak látom és ha ezt emellett a lány mellett találta meg, hát akkor áldásom rájuk.
2013. június 30. 19:38
|
lilike11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 185728 offline
|
A Directionereknek kötelességük lenne kiállni a kedvencük mellett akármit is csinál.Halálos fenyegetések jézusom...Az ilyenektől falramászom.
Hát ha Niall boldog ezzel a csajjal minek kell piszkálni?
Am ez egyáltalán nem a lány szépségéről szól.Ha szeretik egymást, legyenek boldogok <3
Hát ha Niall boldog ezzel a csajjal minek kell piszkálni?
Am ez egyáltalán nem a lány szépségéről szól.Ha szeretik egymást, legyenek boldogok <3
2013. június 30. 19:46
|
|
Holly.T.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 204136 offline
|
nem értem a directionerek többségét..nem is ismerik a csajt személyesen,és már ítélkeznek..szerintem ennek semmi értelme.szerintem szép lány,külsőleg így lehet nem illenek össze(lgalábbis első látásra) de lehet hogy köztük meg van a megfelelő összhang.inkább örülni kéne hogy Niall boldog valakivel!komolyan mondom..
2013. június 30. 19:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2013.06.30. 19:26)
Elody, ha Niall ezt a lányt akarja, akkor ezt fogja választani. Nem a te dolgod. És ha megijed ez a lány a rajongóktól? Rohadt idióták (most szépen fogalmaztam), és borzalmasan tudják gyűlölni az embert. Néhány rajongó meg már akkor féltékeny, gerinctelen féreg, mikor még semmi sem biztos. Az általad megfogalmazott komment végével egyetértek. Nem akarlak megsérteni, de ez a véleményem. Bocs, ha valamivel megbántottalak.
nem, dehogy :-) amúgy igazad van. nagyjából :-)
2013. június 30. 20:11
Neeeeeeeeeeeee!Ketté szakadok!:'(
Azért legyenek boldogok!
Azért legyenek boldogok!
2013. június 30. 20:24
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
néhány rajongó kiléphetne a rózsaszín felhők mögül.. keressetek magatoknak olyan fiút aki elérhetőbb. higgyétek el vannak Niallnél sokkal jóképűbb srácok. felesleges olyan után epekedni aki azt se tudja, ki vagy. de ha találkozik is vele vki, akkor valszeg nem "a lányt ", hanem egy újabb fant fog benne látni . Szóval kedves féltékeny Directionerek! (tiszt kiv.)keressetek magatoknak olyat, aki megis becsül
2013. június 30. 20:32
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Szerintem összeillenek, szép lány.
Azoknak a féltékeny fanoknak pedig csak azt tudnám mondani, hogy ne tegyék tönkre valaki életét, csak mert úgy érzik, jobb az övékénél. Attól, hogy fenyegetik, nem kerülnek közelebb Niallhez. Ráadásul az ilyen rajongók valószínűleg soha az életben nem fognak járni velük, de azért "csakazértis" elven nekiállnak fenyegetni. E mértékű ostobasághoz pedig csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: