Niall Horan titokban randizik
2013. június 30. 17:26
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Ja és a másik az hogy ez a Niall már 20 éves, és nem fog összejönni 12-15 éves lányokkal, mert gondolom ebből a korosztályból kerülnek ki a rajongók, meg akik fenyegetőznek.
2013. június 30. 17:33
Legyenek boldogok.
Mellesleg ezek az úgynevezett rajongók elég idegesítőek.
Mellesleg ezek az úgynevezett rajongók elég idegesítőek.
2013. június 30. 17:35
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nem értem mi jó abban, ha egyes "Directionerek" fenyegetéseket küldözgetnek, nem mellesleg halálosat...
2013. június 30. 17:36
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
De miaz h halálosan fenyegetik?! Ezt egyszerűen nem bírom ép ésszel felfogni. A rajongók azt hiszik h bármi esélyük is van rá h összejöjjenek niall horannal? ha meg anniyra szeretik akkor inkább a boldogságát akarják.
2013. június 30. 17:37
még jó hogy titokban akarják tartani.valakineek elmondja holnap az egész világ tudja.ilyen a sztárok élete.
2013. június 30. 17:54
Azért egy kicsit magukba nézhetnek az ilyen kis tini pics*k. Mit képzelnek magukról? azzal jön össze akivel csak akar.. semmi beleszólásuk sincsen, ha igazi directionerek lennétek elfogadnátok hogy boldog. idióta barmok. (akinek nem inge, ne vegye magára)
2013. június 30. 17:55
Akik halálos üzenetet küldözgetnek neki, azoknak több esélyük lesz Niallnál? Nem hinném. Akkor meg mi a bajuk?
2013. június 30. 17:57
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Miért kell piszkálni őket?
Ha járnak akkor járnak nem tehetünk semmit sem ellne, nem vagyunk se az anya sem senkije csak egy rajingó a sok közül!
Ha pedig egyszer elmentek valahova az nem azt jelenti hogy röktön járnak,máskor is volt már ilyen Niall-t már "összehozták" már Demi-vel! is igaz volt?
nem!!
hát akkor?Miről beszélünk?
De nem kéne fenyegetni!Ilyen hülyeség miatt!
Tőlem kritizálhatok amit írtam!Nekem ez a véleményem!
Ha járnak akkor járnak nem tehetünk semmit sem ellne, nem vagyunk se az anya sem senkije csak egy rajingó a sok közül!
Ha pedig egyszer elmentek valahova az nem azt jelenti hogy röktön járnak,máskor is volt már ilyen Niall-t már "összehozták" már Demi-vel! is igaz volt?
nem!!
hát akkor?Miről beszélünk?
De nem kéne fenyegetni!Ilyen hülyeség miatt!
Tőlem kritizálhatok amit írtam!Nekem ez a véleményem!
2013. június 30. 17:57
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ha tényleg együtt vannak, grat nekik..
2013. június 30. 17:58
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Hát hogyha ők boldogak együtt annak én is örülök.
2013. június 30. 17:58
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
szép csaj, kedvesnek tűnik, szerintem megérdemelné Niallt.. nem értem miért kell támadni..
2013. június 30. 18:00
Hmm, szerintem össze illenek. De nem értem, hogy a többi Directioner mi a fenéért piszkálja a fiúk barátnőit. ez így nem rajongás, hiszen ha valaki igazi fan akkor elfogadják, és megpróbálnak megbarátkozni a lánnyal. Nem pedig fenyegetik, csak azért,mert ő a kedvence, és szerelmes belé. Szánalom. #tiszteletakivételnek
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: