Harry Styles szuperhősként viselkedett
2013. június 30. 11:57
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Szerintem is kedves dolog volt , meg minden , de ez egyáltalán nem számít hős tettnek , inkább csak emberségnek.Ha mondjuk egy fuldokló emberen segít , aki nem rajongó , azt lehetne hősiességnek .
2013. június 30. 12:00
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Ő a mi superhero-nk!
<3 xx
2013. június 30. 12:11
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
ez nagyon nemesgesztus volt tőle superhősökre szüksége van a világnak
2013. június 30. 12:12
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.06.30. 11:55)
OFF: Lehet én vagyok a hülye, s az értetlen, de tudomásom szerint, ha nem a cikkhez szólsz hozzá, akkor a hozzászólásod törlés elé néz. Nem szereted a fiúkat, akkor meg mi a f*néért jössz vissza ennyiszer, csakhogy a tagokat kritizáld?
ON: Szerintem ez nem nagy dolog, rengeteg sztár csinálta már ezt, sőt a hétköznapi emberek is cselekedtek már így, nem egyszer.
ON: Szerintem ez nem nagy dolog, rengeteg sztár csinálta már ezt, sőt a hétköznapi emberek is cselekedtek már így, nem egyszer.
Elnézést,ha megsértettem valakit,vagy nem szabályszerűen írtam hozzászólást,de felidegesített,hogy minden nap,ha feljövök ide,az irritatív fejükkel kell szembetalálnom magam.Ha valamelyik kettőt szellent ebéd után,az már szenzációs és hírértékű.Nem lesz valaki hős,és nem is kell aként kezelni valakit,azért ,mert felsegített valakit ,aki egyébként alig esett el.A másik meg,hogy úgy állít valamit adott esetben a rockkerekről,hogy nem is tud róluk semmit,de a rockzene és a rockerek mocskosak,büdösek,és utálni kell őket.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 30. 12:27
Ez sok minden volt csak nem hősiesség... Max lovagiasság. Imádom Harryt de ez má túlzás. Nem azért kéne ilyeneket csinálni hogy a média felfújja
2013. június 30. 12:30
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Szerintem avassuk szentté
2013. június 30. 12:33
Ez nem hőstett, az, hogy elesett embertársunkat felsegítjük, szerintem természetes dolognak kéne lennie. Bár lehet ebben a rothadó világban, ahol az emberek hagyják egymást eltaposni, már hőstettnek számít ._.
(És akár hiszik egyesek, akár nem, a rockerek is felsegítik egymást, ha koncerten pogó közben valaki elesik, öten ugranak érte, hogy felsegítsék)
(És akár hiszik egyesek, akár nem, a rockerek is felsegítik egymást, ha koncerten pogó közben valaki elesik, öten ugranak érte, hogy felsegítsék)
2013. június 30. 12:34
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
hű de hősies mondhatom!ilyet egy normál ember is meg tud tenni és ez sztem nem egy nagy dolog:// minek kell ezt felfújni?normális volt tőle az igaz de már tele van a hócipőm evvel a gyerekkel és hogy minden róla szól.ez egy amolyan elesett felsegítem dolog.ilyet akármilyen ember megtehet
2013. június 30. 12:40
Ebben szerintem semmi hősies nem volt. Szerintem ez egy alap dolog hogyha valaki elesik akkor azt felsegítjük.
2013. június 30. 12:45
De miért szuperhős???Mert felsegítette rajongóját?Ez a cikk hülyén van megírva... Látta,hogy egy rajongója elesett és udvarias fiú természetesen felsegítte.
2013. június 30. 12:47
|
|
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline
|
Ezt egyébként vehetnénk úgy is, hogy eggyesek olyan beképzeltnek nézik Harryt h mar marha nagy dolognak nézik h segitet egy lányon.Valojában alap dolog,hozzá tenném.
2013. június 30. 12:50
Egy újabb okos cikk. Alap dolog, hogy felsegíti szegény lányt. És egyből ,,Hős'' lesz.
2013. június 30. 12:51
Pinkprincess98 ha nem segítette volna föl lehet már meghalt volna az a lány b@zdmeg!
2013. június 30. 12:52
Na utálók most mit szóltok?
Harry nagyon szépvolt tőled!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.