Együtt dalol Danny Trejo és Selena Gomez
2013. június 30. 01:05
|
|
Betti1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 202284 offline
|
hátul csinálják a koreográfiát amit Selena csinált a barátnőivel, és itt is a "barátnők" a háttértáncosok. Rögtön beleszerettem ebbe a koriba, simán el tom táncolni <3
2013. június 30. 08:20
"A klip mondanivalója és a dalszöveg miatt egyébként sokan máris azt gondolják, nem véletlen, hogy Selena szerepet vállalt benne, hiszen szerintük ezzel tökéletesen le tudta oltani volt barátját, Justin Biebert."
Forrás: http://starity.hu/magazin/39479-egyutt-dalol-danny-trejo-es-selena-gomez/#ixzz2Xg59lJUF
Már elnézést,de nem tudom emlékeztek-e de hónapokkal ezelőtt cikkeztek is róla hogy Selena új tánc videót tett közzé és erre a dalra táncoltak.Valamint a pincérnők azt a koreográfiát nyomták alatta.Komolyan,még mindig Justin-t kell felhozni? Lejárt lemez emberek.
Forrás: http://starity.hu/magazin/39479-egyutt-dalol-danny-trejo-es-selena-gomez/#ixzz2Xg59lJUF
Már elnézést,de nem tudom emlékeztek-e de hónapokkal ezelőtt cikkeztek is róla hogy Selena új tánc videót tett közzé és erre a dalra táncoltak.Valamint a pincérnők azt a koreográfiát nyomták alatta.Komolyan,még mindig Justin-t kell felhozni? Lejárt lemez emberek.
2013. június 30. 09:13
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
ez jó lett föleg az ütés hát azon egy óráig nevettem
2013. június 30. 09:21
Nekem tetszik a klip és a dal már akkor megtetszett amikor Selenáék táncoltak rá anno'.
2013. június 30. 10:05
Én a dalt már azóta imádom hogy megjelent hozzá a táncos videó amiben Selena és a barátnői táncolnak, ( gondolom ez az oka annak hogy benne vannak és nem Justin.
) és ez a klippben is feltűnik. IMÁDOM!
2013. június 30. 11:17
Szerintem a jelena téma már lejárt lemez de mind1, am a klip nagyon jó, és imádom a számot
2013. június 30. 13:13
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Jó ez a szám főleg mikor leütötte a csávókát
2013. június 30. 14:00
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Bírom ezt a pasit.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: