A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Taylor Momsen
2013. június 29. 12:16
Nekem mindegyik tetszik a rosszak között elsőként felsorolt címlapfotó kivételével. Igaz, az utolsó kettő fotó túl retusált, de a mai világban ez már nem oszt, nem szoroz. Mindenki tudja, hogy egy színész vagy zenész sem ilyen tökéletes.
2013. június 29. 13:08
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
A legrosszabbak sem olyan vészesek, sőt, pár képen kifejezetten szép. Mármint, nem úgy értem, hogy amúgy nem szép, csak a rossz címlapfotókhoz képest. A Rolling Stone címlapján a legszebb szerintem. .)
2013. június 29. 13:11
a 3. 4. és az 5. alegjobb
azok tükrözik leginkább Taylort szerintem.
2013. június 29. 18:55
Nekem legjobban a Nylon - 2011/Március tetszik, de az Untitled Magazine - 2013/Április is tetszik.
2013. június 29. 19:44
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Jessica Stam hasonmás......
2013. június 29. 21:18
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Szerintem a "legrosszabbak" sem olyan vészesek.
2013. június 29. 21:58
Szerintem mindegyiken jól néz ki,még a "legrosszabbakon" is.Rolling Stone tetszik a legjobban.Milyen szép smink nélkül,nemértem miért festi ki a szemét korom feketére(általában)
2013. június 29. 22:29
|
|
GossipCat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 606 Csatolások: 30 Azonosító: 172074 offline
|
Imádom Taylort, ahogy a profilomon is kint van, de azért álljon már meg egy picit. Mármint mindenhol szép, persze, szolid sminkkel viszont jobb. Azaz hogy az utsó kép idén készült, de úgy néz ki rajta mint egy 40 éves-.- De csak most lesz 20:((
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: