Terveiről mesél a The Fosters sztárja
2013. július 02. 11:18
a sorozatot imádom. és hát David-et is..:$♥ és hát 2.évad..
2013. július 06. 16:59
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Úristen*p* Imádom, a The Fosters-t, most kezdtem el nézni, és dnfewpnvqfpeqwifj *p*
Brandon (nekem marad egy ideig ez a név:3) a sorozatban, még nem igazán fogott meg, legalábbis az elején, de most már elképzelni sem tudnám nélküle. Jake meg... kb heart attack-et kaptam tőle, mikor megláttam *o* Olyan helyes lett *p* Mondjuk... ezt már akkor tudtam, mikor megláttam először Max szerepében:33
Szóval... megint csak ÚRISTEN*p*Nagyon várom már a következő részt, valamint a 2. évadot*p*♥
Brandon (nekem marad egy ideig ez a név:3) a sorozatban, még nem igazán fogott meg, legalábbis az elején, de most már elképzelni sem tudnám nélküle. Jake meg... kb heart attack-et kaptam tőle, mikor megláttam *o* Olyan helyes lett *p* Mondjuk... ezt már akkor tudtam, mikor megláttam először Max szerepében:33
Szóval... megint csak ÚRISTEN*p*Nagyon várom már a következő részt, valamint a 2. évadot*p*♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: