Selena Gomez újabb tinikedvenccel randizik?
2013. június 28. 19:19
Nem hinném, hogy valóban együtt vannak. De ha még is, akkor az ő dolguk.
2013. június 28. 19:22
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nehogymár ezzel a rossz JB utánzattal kezdjen ki...
JB-t se szeretem, de ő legalább egyedi volt annak idején, ezek még undorítóbbak, mert csak a rossz hasommásuk...
JB-t se szeretem, de ő legalább egyedi volt annak idején, ezek még undorítóbbak, mert csak a rossz hasommásuk...
2013. június 28. 19:25
Miért érzem úgy, hogy össze fognak jönni? xD Amúgy látszik, hogy Selena a jófiúkra és a nála fiatalabbakra bukik.
2013. június 28. 19:25
Érdekes, hogy Selena mindig az aktuális tinikedvenccel szeret együtt "lógni"...
2013. június 28. 19:29
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Nem szeretném, hogy összejöjjenek, de ha nekik jó hát nekem mindegy. Tényleg érdekes, hogy megint egy tini kedvenccel járkál, de lehet csak jobban megismerkednek, végül is Austin Taylor Swift-tel turnézik. És azt sem árt megemlíteni, hogy az Emblem3 is ott volt velük. És Selena már 21 éves, vele egykorúval is összejöhetne, mert ami lejön belőle szerintem már van annyira érett.
2013. június 28. 19:30
Én csak két képet látok. Az egyiken két haver megy egymás mellett a másik pedig egy elmosódott kép,amin alig látszik valami. Szerintem ezt még nem kéne kézpénznek venni...
2013. június 28. 19:32
tuti, hogy nem jöttek össze, ez csak pár kép, amit a sajtó megint kiforgat!
2013. június 28. 19:40
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Austin ugyanúgy néz ki, mint Justin Bieber. Először azt hittem, hogy JB az. Nincs jó ízlése Selena-nak, legalábbis a fiúk terén
Ez a smiley meg kell ide, nem kapcsolódik a cikkhez, vagy a kommentemhez, de vicces:
Ez a smiley meg kell ide, nem kapcsolódik a cikkhez, vagy a kommentemhez, de vicces:
2013. június 28. 20:15
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
A korkülömbség nem számít!de a szerelem igen..
2013. június 28. 20:23
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Miért kell ilyen hülyeségeket kitalálni?! Eltöltöttek egy napot együtt és akkor már járnak? Haverok/barátok már nem is lehetnek? És amúgy sem hiszem, hogy Selena "úgy" tekint Austin-ra, inkább csak mint az öccsére, szerintem... Furcsa lenne, ha igaz lenne...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: