Selena Gomez újabb tinikedvenccel randizik?
2013. augusztus 07. 12:01
|
|
Merci Baloghvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 203675 offline
|
aha persze és én ezt higgyem el amit te itt írsz ?
2013. augusztus 07. 13:09
Tudod, amíg te itt szétrobbansz az idegtől, mi egész jól szórakozunk a műsorodon
2013. augusztus 07. 13:34
|
|
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline
|
hát igen.
ha unatkozok feljövök és röhögök rajtad
amúgy meg tiltsanak csak ki az oldalról mert megérdemled
ha unatkozok feljövök és röhögök rajtad
amúgy meg tiltsanak csak ki az oldalról mert megérdemled
2013. augusztus 07. 13:57
|
|
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline
|
am ha ennyire érdekel azért vagy letiltva mert:
PONT MIATTAD idegesítsem fel magam???Pont miattad?
Inkább annak örülj hogy bárki is arra éltat hogy leoltson mert egy hülye hangya is többet ér nálad. Nálad minden sokkal többet ér.
PONT MIATTAD idegesítsem fel magam???Pont miattad?
Inkább annak örülj hogy bárki is arra éltat hogy leoltson mert egy hülye hangya is többet ér nálad. Nálad minden sokkal többet ér.
2013. augusztus 08. 14:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 203675 offline
|
2 dolog
1. Joker2000 én nem robanokszét én akkor szoktam a mikor tesóm ingerel .
2. fejezük már be a veszekedést !
1. Joker2000 én nem robanokszét én akkor szoktam a mikor tesóm ingerel .
2. fejezük már be a veszekedést !
2013. augusztus 08. 15:51
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
De merci azt írtad ,hogy csak nyaralsz Magyarországon aki meg csak nyaralni jön az nem tanulja meg egyből a nyelvet. Főleg nem 2 hónap alatt. És ha nagyon eleged van abból ,hogy one direction 13 és Joker2000 itt oltogat téged akkor egyszerűen csak valld be az igazságot.
VÁLASSZ! Idegesíted magadat és a többieket ,és tovább hazudozol vagy abba hagyod ezt az egészet. De szerintem ne hagyd abba mert most van min nevetnem!
VÁLASSZ! Idegesíted magadat és a többieket ,és tovább hazudozol vagy abba hagyod ezt az egészet. De szerintem ne hagyd abba mert most van min nevetnem!
2013. augusztus 15. 18:46
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Ez semmit sem jelent...mire jó az,hogyha 2 sztár már nem is találkozhatnak,vagy nem tölthetnek el együtt egy napot,mert már egyből járnak?Főleg,hogyha fiú meg lány. -.-"
2013. augusztus 29. 15:16
|
|
Nacturnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 210330 offline
|
tudom... 9 napja nem írt ide senki... de ezt meg kell osztanom veletek: fáj tőletek a fejem!!! abba nem gondoltatok bele h ha csak hagyátok h merci tovább fantáziájon és nem kezdtek el veszekedni ezt már hetekel előbb le zárhatátok volna? oké tudom h nehéz nem reagálni arra h vlki olyat talál ki amiről mindenki tudja h nem igaz. De most komolyan? nem lehetet volna annyival el intézni h: "Bocsi merci de ezt nem hiszem el?" és ennyi? mér kell még lehülyézni meg elmebetgnek nevezni? Get over your selfs!!!! (igen én is tudok angolul és nem nem érdekel h mindenki megérti! angolul szebb
)
És még egy dolog :igen 3 hónap alatt meglehet egy nyelvet tanulni ha muszáj. Persze én most nem pont a magyara v finre gondolok ami elvileg a világ 2 legnehezebb nyelve.
Na és most drága Mercike: te is minek idegesített fel magad? a fenyegetőzés picit túúúúúúúúl messzire ment. és hát jah...
Ennyit akartam mondani... gondolom már nem olvassa el senki de akkor is jó volt k írni.
Még egy dolog a cikkről: ez hülyesség. mehetnek együtt valahova! ez ugyanolyan előitéletes mint amikor el mész az egyik osztálytársadal valahova... so khm... hülyeség.
De am mind2őjüket szeretem és édik lehetnek együtt... de inkább maradjanak barátok
És még egy dolog :igen 3 hónap alatt meglehet egy nyelvet tanulni ha muszáj. Persze én most nem pont a magyara v finre gondolok ami elvileg a világ 2 legnehezebb nyelve.
Na és most drága Mercike: te is minek idegesített fel magad? a fenyegetőzés picit túúúúúúúúl messzire ment. és hát jah...
Ennyit akartam mondani... gondolom már nem olvassa el senki de akkor is jó volt k írni.
Még egy dolog a cikkről: ez hülyesség. mehetnek együtt valahova! ez ugyanolyan előitéletes mint amikor el mész az egyik osztálytársadal valahova... so khm... hülyeség.
De am mind2őjüket szeretem és édik lehetnek együtt... de inkább maradjanak barátok
2013. szeptember 07. 21:19
|
|
Ági504smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 211397 offline
|
Kicsit későn,de mind1 lol:Selena egy nagy k*rva,egyszer azt írják,h jár Justinnal aztán meg,h nem.most meg kikezdett a kedvenc énekesemmel
2013. szeptember 18. 15:42
|
|
|
am ja selena egy nagy büdös kurva
2013. szeptember 25. 20:01
|
|
one direction 13új tag |
|
merci te csak kussolj! tudom nehéz lesz de azért próbáld meg! azzal minbdenki jobban jár
2013. október 23. 16:51
|
|
|
pff ti beszéltek ? legalább én gazdag családból származom nem úgy mint ti parasztok
2013. október 27. 12:25
|
|
one direction 13új tag |
|
jajj miss ,,gazdag" p*csa el ne szállj magadtól, még bevered a fejed egy felhőbe, és hangosabban fog kongani az ürességtől mint egy harang
2013. október 27. 18:31
|
|
|
igen akkor miért tiltottál le a chatről na ? félsz szembeszálni mi ? ha nem akkor írjál vissza chatbe
2013. október 27. 19:05
|
|
BenGergRegHaminé.♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 1313 Csatolások: 0 Azonosító: 211694 offline
|
Idézet (Zöld Nyuszi @ 2013.10.27. 19:04)
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
AVRIL = KÚRVA
Nincs is a cikkbe Arvil de te tudod.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: