A koreai családban idõnként feltünt egy csaj aki valami unokatesószerûség.
Tudja valaki, hogy kicsoda a csaj?
Gilmore Girls szereplõ neve kerestetik :)
2007. augusztus 09. 12:34
én még egy pasival nem találkoztam, aki tudta volna h mi az a gilmore girls és ha meghallja h sorozat, akk nem szalad el fejvesztve...
2007. augusztus 09. 12:49
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Idézet(Chyntya @ 2007. August 9. - 11:34)
én még egy pasival nem találkoztam, aki tudta volna h mi az a gilmore girls és ha meghallja h sorozat, akk nem szalad el fejvesztve...
Szép. Nekem a kedvenc sorozatom volt. Sajnos vége van már
2007. augusztus 09. 13:02
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Chyntya @ 2007. August 9. - 12:34)
Szerintem rossz helyen kérdezõsködtél. Elõbb kellett volna ide regisztrálni!
Én sajnos idõ hiányában nem tudom nézni a sorozatot, pedig szeretném.
2007. augusztus 09. 15:36
de a jövõ héten ugye lesz még? mert nem láttam most hétfõn...és már azon is gondolkodtam, h az egészet felvetetem dvd-n, és ez valószínûleg így is lesz.
de naon sajnálom a sorozatot, mert a hatodik évad után is volt ilyen, h lehet h nem folytatják, de most mért kell abbahagyni??!! ez nem ér!!!! nekem az 1ik kedvencem(volt).
és kb 10 részt nem láttam belõle, de csak azért mert anyukám nem szolt h van, pedig tudta, és azt is, h szeretem...
de naon sajnálom a sorozatot, mert a hatodik évad után is volt ilyen, h lehet h nem folytatják, de most mért kell abbahagyni??!! ez nem ér!!!! nekem az 1ik kedvencem(volt).
és kb 10 részt nem láttam belõle, de csak azért mert anyukám nem szolt h van, pedig tudta, és azt is, h szeretem...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: