Nem túl meglepő módon a Bosszúállók távozott a legtöbb Szaturnusz alakú szobrocskával, míg a televíziós kategóriákban a Totál szívás került előnybe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvannak a 39. Saturn Awards nyertesei
2013. június 28. 11:33
Ház az erdő mélyén, The Walking Dead és Teen Wolf
Valahogy sejtettem.
Valahogy sejtettem.
2013. június 28. 11:42
Rejtély, hogy a Revolution hogy kaphatott díjat. Szerintem rémesen gyenge sorozat.
2013. június 28. 11:47
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.06.28. 11:42)
Rejtély, hogy a Revolution hogy kaphatott díjat. Szerintem rémesen gyenge sorozat.
A Saturnos bagázs egy eléggé érdekes geek társaság. De elnézem nekik, mert ezzel együtt is ők az egyetlenek, akik elismerik az olyanokat, mint Anna Torv.
2013. június 28. 11:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
hááát Gratula mindenkinek.
2013. június 28. 11:56
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Gratula mindenkinek.
De nem értek egyet ezekkel. Szerintem a Ház az erdő mélyén egy kalap sz#r.A Pi életének csak a képi világa szép és kb ennyi jó benne.A Bosszúállók az egyetlen amibe nem lehet bele kötni mert azért az viszonylag elég jó lett.
De nem értek egyet ezekkel. Szerintem a Ház az erdő mélyén egy kalap sz#r.A Pi életének csak a képi világa szép és kb ennyi jó benne.A Bosszúállók az egyetlen amibe nem lehet bele kötni mert azért az viszonylag elég jó lett.
2013. június 28. 12:26
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek
Quentin Tarantinonak nagy taps.
2013. június 28. 12:29
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
grat Bosszúállós nyertesek
2013. június 28. 12:47
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Nagyon meg vagyok elégedve
Jennifer megkapta a Legjobb színésznőnek járó díjat és a Teen Wolf, valamint a The Walking Dead is kapott díjat
Helyes, helyes! Laurie Holden-nek is nagyon örülök és gratulálok a Legjobb női mellékszereplő díjáért!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: