Annak ellenére, hogy Demi és biológiai apja közel 5 évig nem beszéltek egymással, az énekesnőt mélyen megviselte a férfi halála.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Szerettem az édesapám!”
2013. június 28. 09:21
2013. június 28. 09:22
Nagyon sajnálom, hogy elhunyt..
Elhiszem, hogy hiányzik neki :'(
2013. június 28. 09:28
Érdekes, hogy az egyik dalában mennyire "ócsárolja" az apját, most meg elkezdi szeretni? Ez nekem valahogy nem áll össze. Szép dolog, hogy segíteni akar és tudom, hogy a szívéből jön, de nem segíthetsz minden beteg emberen a földön. El kell fogadnod, hogy te másra születtél és nem kérnek a pénzedből, mert ki tudja mit kérsz érte "cserébe"...
2013. június 28. 09:43
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Azert kiveheto a beszedebol,hogy nem igazan volt olyan szoros kapcsolatban edesapjaval,mintha egesz elete vegeig egyutt lettek volna,ez ertheto.Es nagyon nagyon jonak tartom hogy tenyleg nem parfumok ruhakollekciok...viselik nevet hanem egy embereken segito intezmeny,dicseretre melto.Biztosan az apja halala altali fajdalom inspiralta ere,hisz amilyen onzetlen nem szereten,hogy masok is ateljek ugyanazt.
2013. június 28. 09:43
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
ez nagon kedves kevés sztá ilyen jószívű nagyon sajnálom demit viszont nem értem hogy ilyen sok ideig távolság tartó volt az apjával pedig o kozel akart hozzá kerulni mind 1 barhogyis nézzük ő mégis csak az apja es ez nagyon rossz érzés neki
2013. június 28. 09:50
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Szegény. Bármilyen is volt az apjával a kapcsolata azért mégis az apja és fájhat neki hogy elveszítette...
Rendes tőle hogy segíteni szeretne.
A segítség mindig jól jön!
(És igen Kiyla mondasz valamit de akkor is jobb hogy segít így vagy úgy, mint sem hogy semmit nem csinálna)
Rendes tőle hogy segíteni szeretne.
2013. június 28. 09:57
Örülök,hogy Demi segít másokon is.Nagyon sajnálom,hogy meghalt az édesapja.Tény,hogy nem volt főletlen a kapcsolatuk,de attól még nagyon szerette.
2013. június 28. 10:05
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
innen látszik a híreségeknél hogy az egyik ilyen a másik olyan elképesztöen büszke vagyo rá
2013. június 28. 10:09
Demi igazán rendes. Ez a program jó ötlet. Azonban nem kell azzal jönni, h Demi milyen kis cuki, h ezt csinálja. Más sztároknak is vannak alapítványai, pl Howie D-nek a Backstreet Boysból, egy lupusellenes alapítványt hozott létre a testvére halála után. Ennyi erővel őt is lehetne isteníteni, mint ahogy itt teszik sokan Demivel. Vagy nem? A sort persze még folytathatnám. Sok nagylelkű sztár van, csak nem mindenkinek verik nagy dobra az ilyen dolgait.
De az a mondata, h az édesapjával nőtt fel, nekem sántít, mivel a múltkor még arról volt szó, h kiskorában váltak el a szülei. Mondjuk nekem az is furcsa, h alig hunyt el az apukája, de már most erről kérdezik.
De az a mondata, h az édesapjával nőtt fel, nekem sántít, mivel a múltkor még arról volt szó, h kiskorában váltak el a szülei. Mondjuk nekem az is furcsa, h alig hunyt el az apukája, de már most erről kérdezik.
2013. június 28. 10:10
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
igazi példakép:) RESPECT Demi<3!
2013. június 28. 10:26
Ez egy dicséretes dolog tőle,komolyan.Nagyon remélem hogy tud segíteni sok mindenkinek,ez a legfontosabb.
2013. június 28. 10:36
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Ez egy tiszteletreméltó dolog!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: