Az állatok is gyászolnak — hogyan segíthetsz nekik?
2013. június 27. 23:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hűha, egy újabban fantasztikusan megírt cikk Jolie_77 tollából! Remek lett, érdekes és fantasztikus! Még kérünk sok ilyet a közel jövőben!
Remek témát ragadtál meg, csak kár, hogy nem tavaly ilyenkor írtad meg. Nekem két kutyám volt, és az egyikük tavaly ilyenkor, júniusban meghalt. Hát nagyon öreg volt szegényke, és a másik kutyám az szinte hozzánk kerülésétől fogva ismerte. Együtt játszottak, ettek, aludtak, sőt, amikor az idős kutyusom már állandóan feküdt, nem látott, mindig mellette volt, kísérgette és vigyázott rá.
Egy nap azonban színházba mentünk, és apu hívott fel hazafelé menet, hogy az öreg kutyusunk meghalt. A másik kutyánk még szerintem a mai napig nem heverte ki. Érzem a kutyán, hogy depressziós, nem érzi jól magát, szomorú és úgymond állandóan rajtunk lóg. Ha kimegyek egy szem krumpliért, képes kikísérni, aztán meg vissza. Állandóan a konyhában van velünk, bent alszik, pedig kertünk van és sosem volt szobakutya, hisz egy nagy testű mozgást igénylő puliról van szó. Ő is már 13 éves, nem fiatal, de úgy érzem, hogy nem fogja sokáig húzni, annyira magányos. Apum most egy kiskutyát akar mellé szerezni, hogy ne legyen egyedül. Mindenesetre hasznos cikk volt, és így utólag lehet, hogy a pulim könnyebben túllépett volna a másik kutyus távozásán. Jesszus, még most is megkönnyezem azt a kutyust, pedig már egy éve nincs köztünk.
2013. június 27. 23:59
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Nekem is volt egy kutyám és mindennél jobban szerettem. Azóta se tudok más állatot úgy szereti mint őt. Egyszer elmenetem otthonról és másnál aludtam 2 napig. A kutya meg nem akart enni és csak feküdt szomorúan,csendesen. Mikor hazaértem, majdnem átugrotta a kerítést örömében. Mindent éreznek, még el is tudják szégyellni magukat.
2013. június 28. 07:11
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
Remek cikk!
Imádom az állatokat, sokkal értelmesebbek, mint az emberek.
Az én kutyám is teljesen meg van bolondulva, ha nem vagyok otthon és ha hazajövők annyira örül, hogy lepisil
Mindig mellettem van, mert meg akar védeni
Imádom az állatokat, sokkal értelmesebbek, mint az emberek.
Az én kutyám is teljesen meg van bolondulva, ha nem vagyok otthon és ha hazajövők annyira örül, hogy lepisil
2013. június 28. 10:20
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Szegény Hawkeye remélem hamarosan jobban lesz! És tényleg nagyon jó cikk lett!
2013. június 28. 10:31
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett!
Most eszembe jutott Rex, amikor mindig meghaltak a gazdái a sorozatban szinte évadonként. Na azt már egy ember se bírta volna, de mindegy. :S
Most eszembe jutott Rex, amikor mindig meghaltak a gazdái a sorozatban szinte évadonként. Na azt már egy ember se bírta volna, de mindegy. :S
2013. június 28. 12:25
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Az én kutyusom is gyászolt. Megérezte, hogy az apukája elhunyt.. komolyan! Aznap nem is evett, nem is ivott, ha levittük nem pisilt.. nagyon rossz volt. :/
2013. június 28. 17:57
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Komolyan mondom, a könnyem is kicsordult...
Akik eddig kételkedtek, itt a bizonyíték, hogy az állatok igenis érző lények - csak úgy, mint mi. Nekem van egy 14 éves tacsi kutyusom, és a szívem összeszorul, ha belegondolok, hogy mi lesz, ha már nem lesz velünk. De ilyenkor mindig elhessegetem ezeket a gondolatokat, mondván, hogy még nagyon-nagyon sokáig velünk lesz! De ilyen gondolatok akaratlanul is megfordulnak a fejemben a korát nézve. Bár nagyon jó egészségnek örvend, majd kicsattan, habár egy kicsit már nehezebben hall, - ettől függetlenül még mindig úgy tud szaladni, hogy sok kölyök megirigyelné...
Ja, és hagy ne mondjam, mennyire el tudja ám játszani a hattyúk halálát...
"Most meg vagyok sértődve, hagyjááál..." fejvágással...
Annyira látni rajta, amikor ez a helyzet... A tacskók alapjáraton sértődékenyebbek, úgyhogy sokszor egy áldás számomra a viselkedése...
A kedvencem, amikor eljátssza, hogy "Hm, nem hallottam, hogy szólítottál..." Ühüm..., sokszor csak azt hall meg, amit akar...
Amikor pedig új kiskutyát hoztunk mellé, őrületesen meg volt sértődve... Bement a házába, és alig akart előjönni. Könyörögtem, kérleltem, hogy jöjjön már ki, de hiába. Lesütött szemekkel feküdt, mint egy depis... Persze felvidítottam, mert ilyenkor sosem szabad elhanyagolni az öregebbik kutyát, ha egy kicsi érkezik a házhoz. Azt tudom még mondani róla, hogy rendkívül hűséges jószág, simán állíthatom, hogy a legjobb barátom, - bárki, bármit mond - és tényleg fogalmam nincs, hogyan fogom túltenni magamat azon, ha már nem lesz itt.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. június 28. 19:23
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Jó cikk!!
Én most kaptam egy kutyust, még nincs fél éves
2013. június 28. 20:48
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Ez nagyon cuki történet!!!
2013. június 29. 09:20
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Annyira szeretem az állatokat.Olyan kedves szándékúak és rendesek.Néhány ember tanulhatna tőlük.
2013. június 29. 10:26
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
És nekem ki segít feldolgozni a kutyusom halálát?
2013. június 29. 10:43
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
i love Nature: ezt szépen megfogalmaztad
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.