Én mindig is tudtam, hogy az állatok is megérzik az ilyesfajta dolgokat, a mi kutyáinkkal is volt hasonló helyzet, hogy keresték a másikat, amikor sajnos ő már nem volt, szomorú, de örültem, hogy ők is átérezték.
Az állatok is gyászolnak — hogyan segíthetsz nekik?
2013. június 27. 19:30
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Nagyon megható cikk, és nagyon sok okosságot tartalmaz, gratulálok!
Én mindig is tudtam, hogy az állatok is megérzik az ilyesfajta dolgokat, a mi kutyáinkkal is volt hasonló helyzet, hogy keresték a másikat, amikor sajnos ő már nem volt, szomorú, de örültem, hogy ők is átérezték.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. június 27. 19:31
Nem újdonság számomra.
Ismerős mondta, illetve egy ízben tapasztaltam magam is, hogy a vakvezető kutyák néha képesek belepusztulni gazdájuk elvesztésébe, állítólag még 10 évnél fiatalabb kutyáknál is tapasztaltak ilyent. Egy vakvezető kutya nem csak egy barátot egy családtagot veszít el, hanem az életcélját is.
Ismerős mondta, illetve egy ízben tapasztaltam magam is, hogy a vakvezető kutyák néha képesek belepusztulni gazdájuk elvesztésébe, állítólag még 10 évnél fiatalabb kutyáknál is tapasztaltak ilyent. Egy vakvezető kutya nem csak egy barátot egy családtagot veszít el, hanem az életcélját is.
Grace Benning
2013. június 27. 19:50
az állatokra hiába mondják azt,hogy buták valójában ugyanolyanok,mint mi emberek. képesek érezni...mert nem csak az ösztöneik irányítják őket.
2013. június 27. 19:57
Köszönöm az írónak ezt a cikket nagyon tanulságos és érdekes! Szerencsés vagyok hogy részem lehet a háziállat tartásban és saját tapasztalat hogy tényleg végtelen nagy bennük a szeretet, megérdemlik hogy törődjünk velük.
Sajnos nem minden gazdi vigyáz az állatára,rengeteg csont és bőr kóbor pl: kutyusok lófrálnak az utcákon akár városban akár falun szegénykék nem ezt érdemlik!
Sajnos nem minden gazdi vigyáz az állatára,rengeteg csont és bőr kóbor pl: kutyusok lófrálnak az utcákon akár városban akár falun szegénykék nem ezt érdemlik!
Jolie_77
2013. június 27. 20:02
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Én is nem rég kaptam egy Labrador kutyust aki a testvéreivel volt sokáig együtt. Pár hétig ő sem akart nagyon enni és csak akkor evet amikor a másik puli kutyánk. De mostmár teljesen jól van. Biztos hiányzott neki a társaság. És a többi állatnál is így van. Ha elveszíti a gazdáját vagy valaki mást akkor azt nehéz pótolni. Hiszen az állatok úgyanúgy éreznek és szeretnek mint az emberek. Köszönet a cikkért. Nagyon jó lett.
Jolie_77
2013. június 27. 20:17
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Semmi újdonság, eddig is alapvető dolog volt, hogy az állatok is ugyanolyan érző lények mint az emberek... sőt a legtöbbje még okosabb, értelmesebb és sokkal érzelmesebb egy már embernél
2013. június 27. 21:49
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Az állatokba néha több érzés szorul mint pár emberbe.. jó cikk lett:)
2013. június 27. 21:54
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon szeretem az állatokat, leginkább a kutyákat, szavak nélkül tudnak érzelmeket kifejezni, kötődni,ragaszkodni. Nekem is szükségem van rájuk, fontosak számomra. Tudom, hogy éreznek, elég a szemükbe nézni vagy elkapni egy olyan pillanatot mikor a kutya féltőn óv minket,mindenáron velünk akar lenni. Bármennyire is hiszi a legtöbb ember, hogy az állatok felett áll, nagy tévedésben él. Alap érzelmeket követít hihetetlen magas szinten. ( öröm,bánat,fáradtság,éhség,szomjúság) Az egyik kutyusom, a rangidős tacskó lány velem alszik,szimbiózisban vagyunk egymással. Nem tagadom, el van kényeztetve, úgy viselkedik, mint egy karon ülő kisgyerek. Most, hogy telik az idő nagyon féltem, igazi hímestojásként bánok vele:) A témához is hozzászólva, mindig sok kutyánk volt és nálunk azt lehetett észrevenni, hogy amint befogadtunk egy fiatalabbat a legidősebb kutya feladta,elpusztult. Betegség nélkül, egyik napról a másikra.
2013. június 27. 22:23
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Végre egy állatos cikk, ami nem az állatkínásról szól
Valóban, a kutyák tényleg ki tudnak fejezni érzelmeket. Volt egy kutyám, akit mindenre megtanítottam és tényleg nagyon el volt kényztetve. Ha valami nem tetszett neki felhúzta az orrát, igazi díva volt
Sajnos két éve megmérgezték... (OMG már két éve volt, olyan mintha tegnap lett volna). A másik két kutyánk napokig alig ettek és tényleg nagy csönd volt az udvarban. A másik kutyánkat talán egy hónapja mérgezték meg, de úgy néz ki, hogy túléli. Szóval most két kutyánk van, az egyik 8 másik 9 éves idén. A foxi nagyon kötődik hozzám.
Már idős, de nagyon játékos. Nagyon sajnálom, hogy iskolaidőben nem lehetek itthon és simogathatom őket..
Jó cikk lett
Valóban, a kutyák tényleg ki tudnak fejezni érzelmeket. Volt egy kutyám, akit mindenre megtanítottam és tényleg nagyon el volt kényztetve. Ha valami nem tetszett neki felhúzta az orrát, igazi díva volt
Jó cikk lett
Jolie_77
2013. június 27. 23:07
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Nekem 6 éves a kicsi kutyusom(törpeuszkár) és sztem annál jobban nem lehet szeretni senkit, mint ahogy én szeretem őt, és amennyire ő szeret engem. Kicsi kora óta együtt alszunk...annyira egymásra vagyunk hangolódva, hogy olvasok a gondolataiban. Ránézésre tudom, mikor éhes, mikor szomjas, mikor kell kimennie, mindent. Életem legnagyobb kérdése az, hogyan leszek egyszer képes arra, hogy nélküle éljek tovább mikor elmegy tőlem. Nagyon jó cikk lett, a kutyusra, meg a hódra rákerestem, de 1 percnél többet nem tudtam megnézni belőle, mert nagyon szomorú
Jolie_77
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.