Az állatok is gyászolnak — hogyan segíthetsz nekik?
2013. június 27. 18:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.06.27. 18:03)
Szerintem az az ember, aki életében soha nem tart semmilyen állatot, egy fantasztikus dologról marad le.
Nekem most egy majdnem 5 hónapos kiskutyám van, és mindig látom rajta, ha szomorú, boldog, vagy éppen meg van sértődve.
Nekem most egy majdnem 5 hónapos kiskutyám van, és mindig látom rajta, ha szomorú, boldog, vagy éppen meg van sértődve.
Igen, fantasztikus dolog megosztani az életedet egy állatkával.
A sértődésről jut eszembe, amikor a nyuszim duzzog, beül egy sarokba és hátat fordít nekem
2013. június 27. 18:07
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Remek cikk lett és jó végre az állatokról is olvasni!
2013. június 27. 18:10
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.27. 18:06)
Igen, fantasztikus dolog megosztani az életedet egy állatkával.
A sértődésről jut eszembe, amikor a nyuszim duzzog, beül egy sarokba és hátat fordít nekem
(Ez történik, ha hazahoztam az orvostól.)
De jópofa lehet
2013. június 27. 18:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.06.27. 18:10)
De jópofa lehet
Én múltkor fél órát pitiztem, hogy kiengeszteljem a kutyusom, de még a fejét is elfordította. 
Ez van nálunk is
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. június 27. 18:18
|
|
Hachiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 171199 offline
|
Amikor a Papóm holttestét vitték el, a kutyánk (berni pásztor) sírt, rendesen folytak a könnyei, és végig nyüszített... Állítom hogy az állatok sokkal több empátiával és érzelemmel bírnak, mint egy pár embertársunk...
2013. június 27. 18:23
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Szegénykém...
Volt olyan ismerősöm,aki után a kutya mindenhová ment,és sajnos a kutyu elpusztult,mert a bácsi sírhelye mellől nem akart elmenni...nem evett,nem ivott.
Volt olyan ismerősöm,aki után a kutya mindenhová ment,és sajnos a kutyu elpusztult,mert a bácsi sírhelye mellől nem akart elmenni...nem evett,nem ivott.
2013. június 27. 18:28
|
|
rini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 204391 offline
|
Ez tényleg lehetséges. Én már élőben is tapasztaltam. Mikor meghaltak a nagypapámék utánuk maradt a kutyájuk aki szegény még csak 2 éves volt és ő hozzánk került. A szívem szakadt bele a bánatos vonyításába. Minden délután megállt az ajtó előtt szájában a pórázzal és nyüszített. Amikor ki akartuk venni a szájából, hogy elvigyük sétálni akkor elhúzta a fejét, mert a papámat várta, hiszen mindig ő sétáltatta. Igyekeztünk neki mindent megadni és ennek eredményeként lényegesen javult az állapota. Lori még mindig velünk van és ha ezt a traumát nem is felejtette el a közérzete sokkal jobb lett azóta.
Én már ezelőtt is elhittem, hogy az állatoknak vannak érzéseik, sőt mélyebb érzéseket táplálnak egy jó gazda iránt, mint amire egy ember képes lenne egy másik ember iránt.
Én már ezelőtt is elhittem, hogy az állatoknak vannak érzéseik, sőt mélyebb érzéseket táplálnak egy jó gazda iránt, mint amire egy ember képes lenne egy másik ember iránt.
2013. június 27. 18:36
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Először is,szeretnék gratulálni a cikk írójának.
Na és most azt hiszem egy kisregényt fogok írni.
Nagyon,de nagyon ki tudnak hozni a sodromból,ha valaki azt mondogatja,hogy az állatnak csak ösztönei vannak,nem érez és hasonló baromságok.
Kutyagazdiknak,de egyébként mindenkinek ajánlom a Hachiko-A leghűségesebb barát című filmet.Igaz történetre alapul,szívbemarkoló,és megható
Nem akarom elmesélni az egész filmet,de azt hiszem,most mégis megteszem.
Egy japán akita kutyus (akik közel sem a legbarátságosabb,legragaszkodóbb kutyák) egy professzorra szó szerint "rátalált" a vasútállomáson,a férfi be is fogadta magához.A kutya sok éven keresztül minden reggel kikísérte gazdáját a vasútállomásra,este pedig kiment elé.Aztán egy nap a kis jószág kétségbeesetten próbálta megakadályozni,hogy a professzor menjen dolgozni.A férfi nem értette,mit akar a kutya,végül mégis elment.Aznap meghalt...A férfi feleségének a lányához került a kutya,akik új házba költöztek,de az eb 9 éven keresztül mindig kiment a vasútállomásra,és várta a gazdáját,haza sem ment,haláláig ott várt rá,minden szeretetével.
Nagyon megható,én konkrétan a film második felét végigsírtam,édesanyámmal egyetemben.Azon a vasútállomáson Hachiko emlékére egy szobrot is állítottak.
És ez csak egy példa az állat szeretetéről és ritka hűségéről... Sokszor úgy érzem,sokkal jobb élőlények ők az embernél,tiszta szívvel,szeretettel.
Amikor mi nyaralni mentünk,a mi kutyánkat sajnos itthon kellett hagynunk,persze minden nap mentek át hozzá,de észrevették,hogy nem olyan vidám,mint mikor mi is otthon voltunk.
Minden tiszteletem ezeknek a csodás élőlényeknek!
Na és most azt hiszem egy kisregényt fogok írni.
Nagyon,de nagyon ki tudnak hozni a sodromból,ha valaki azt mondogatja,hogy az állatnak csak ösztönei vannak,nem érez és hasonló baromságok.
Kutyagazdiknak,de egyébként mindenkinek ajánlom a Hachiko-A leghűségesebb barát című filmet.Igaz történetre alapul,szívbemarkoló,és megható
Nem akarom elmesélni az egész filmet,de azt hiszem,most mégis megteszem.
Egy japán akita kutyus (akik közel sem a legbarátságosabb,legragaszkodóbb kutyák) egy professzorra szó szerint "rátalált" a vasútállomáson,a férfi be is fogadta magához.A kutya sok éven keresztül minden reggel kikísérte gazdáját a vasútállomásra,este pedig kiment elé.Aztán egy nap a kis jószág kétségbeesetten próbálta megakadályozni,hogy a professzor menjen dolgozni.A férfi nem értette,mit akar a kutya,végül mégis elment.Aznap meghalt...A férfi feleségének a lányához került a kutya,akik új házba költöztek,de az eb 9 éven keresztül mindig kiment a vasútállomásra,és várta a gazdáját,haza sem ment,haláláig ott várt rá,minden szeretetével.
És ez csak egy példa az állat szeretetéről és ritka hűségéről... Sokszor úgy érzem,sokkal jobb élőlények ők az embernél,tiszta szívvel,szeretettel.
Amikor mi nyaralni mentünk,a mi kutyánkat sajnos itthon kellett hagynunk,persze minden nap mentek át hozzá,de észrevették,hogy nem olyan vidám,mint mikor mi is otthon voltunk.
Minden tiszteletem ezeknek a csodás élőlényeknek!
2013. június 27. 18:43
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ezért a kutya az ember legjobb barátja (nem mindenkinek) xd
2013. június 27. 18:57
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Teljesen egyetértek a cikkel!Az én tacskó kutyusom-anyumék sztorija alapján-mikro elmentem otthonról este odajött az ajtó elé és figyelte,aztán mikor másnap se jöttem ki rajta megunta a dolgot és elment a helyére,de a szemét nem vette le az ajtóról és ha kinyilt-de nem én voltam ott-akkor visszefeküdt.Ha a gazdi izgatott állapotban van vagy vidám a kutya is az.Nekem olyankor fogja magát megőrül és elkezd szaladgálni nagy nyolcas-köröket csinálva.Hála istennek a gyászt még nem tapasztalta meg,remélem nem is fogja.
2013. június 27. 19:05
Nagyon jó cikk!Gratulálok a cikk írójának.Én is tapasztaltam ilyet szerencsére nem nálunk.Az egyik barátnőmnek a papája meghalt és a kutyája barátnőm családjára maradt.Szegény kutyus sír meg ugatott látszott rajta,hogy nagyon hiányzik neki a gazdája.Úgy sajnáltam!
2013. június 27. 19:08
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Eszti0305 írta le Hachiko történetét, amit rövid össze fogalóba sokszor láttam már a youtube-on.
http://www.youtube.com/watch?v=6aFSe2JCpAw
Az első perc után sírni kezdtem, mire oda ért a történet, hogy elköltözött gazdája felesége, zokogtam. Alig láttam a betűket, annyira sírtam. A cikk közben eszembe jutott 3 és fél éves kis mini yorkim, hogy mi lenne velem nélküle, illetve fordítva...
Ha csak táborba megyek, anyuék mindig eljönnek értem a helyszínre, ahol a busz letesz minket, és Zizi (a kutyusom) is jön. Annyira boldog szokott lenni. Amikor 3 éve cserediákként elmentem Cehországba, akkor is... mikor hazaértem kicsapttanó örömben volt része.
Tudom, hogy egyszer eljön a pillanat, ami remélem soká lesz, de akkor is borzasztó belegondolni, hogy egyszer már nem lesz velem. :'(
Aki egy kutya, vagy bármely más állatt szeretete nélkül nő fel, vagy él... hatalmas csodáról marad le...
A cikk írójának gratulálok, remek cikk lett és érdekes. Végre egy értelmes cikk
http://www.youtube.com/watch?v=6aFSe2JCpAw
Az első perc után sírni kezdtem, mire oda ért a történet, hogy elköltözött gazdája felesége, zokogtam. Alig láttam a betűket, annyira sírtam. A cikk közben eszembe jutott 3 és fél éves kis mini yorkim, hogy mi lenne velem nélküle, illetve fordítva...
Ha csak táborba megyek, anyuék mindig eljönnek értem a helyszínre, ahol a busz letesz minket, és Zizi (a kutyusom) is jön. Annyira boldog szokott lenni. Amikor 3 éve cserediákként elmentem Cehországba, akkor is... mikor hazaértem kicsapttanó örömben volt része.
Tudom, hogy egyszer eljön a pillanat, ami remélem soká lesz, de akkor is borzasztó belegondolni, hogy egyszer már nem lesz velem. :'(
Aki egy kutya, vagy bármely más állatt szeretete nélkül nő fel, vagy él... hatalmas csodáról marad le...
A cikk írójának gratulálok, remek cikk lett és érdekes. Végre egy értelmes cikk
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. június 27. 19:17
Remek cikk lett gratulálok.Őszintén ezen meghatódtam.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.