Idézet (Charlotte Benning @ 2013.06.28. 18:31)
Én sem értek egyet ezzel, sem azzal, hogy a melegek gyereket nevelhessenek. Utóbbival azért nem, mert a gyerek fog szívni. Azt a gyereket fogják piszkálni, megszólni, kiközösíteni mindenhol. Holott nem ő tehet róla, hogy két apja, vagy két anyja van. Mégsem lesznek barátai sem az óvodában, sem az iskolában, sem esetleg a munkahelyén. Na, ezért nem értek egyet az azonos nemű párok örökbefogadásával. És ezen nincs mit szépíteni, nem lehet kozmetikázni a tényeket. Másrészt, a gyerek egy elferdült családmodellt fog látni maga előtt, míg felnő. Nem mert majd barátokat hazavinni, nem meri hazavinni a barátját/barátnőjét, mert szégyellni fogja, hogy a szülei azonos neműek. Kérdem én, megérné egy gyerek szempontjából egy egész életen át tartó lelki törés? Nem. Szerintem nem.
Na, ez az, amiért én sem vagyok oda azért, hogy a melegek családot alapíthassanak, csak nem tudtam volna ennyire jól megfogalmazni és a gondolataimat leírni. Egyszerűen a gyermekbe nem a kódolódik bele majd, hogy férfi és nő párkapcsolat az ideális, hanem az, hogy a vele megegyező nemmel is lehet kezdeni. Annyira elferdül és eltorzul a világ képe, hogy egy idő után ő maga sem fogja tudni, hogy kicsoda. Az meg slussz a dologban, hogy ki lesz közösítve, ugyanis tök jó, hogy itt játszik mindenki aktivistát, de az emberek 90%-a nem fogadta el a homoszexuálisokat és valószínűleg soha nem is fogja. A gyermek valóban lelkiterror, vagy emiatt fizikaiterror áldozatául is eshet. Szeressék egymást a melegek, nem azt mondom én sem, hogy ne, de egy gyermek nem játék. Igen is az a normális, ha egy kapcsolatban egy nő és egy férfi van, hiszen biológiailag nem hiába kell egy gyermek nemzéséhez egy petesejt és egy hímivarsejt. Egyszerűen ez az élet rendje, az meg szimplán nevetséges, hogy egyesek azért is hárítanak, hogy nem genetikai rendellenesség. Tényleg?

Már pedig bizonyított tény, hogy egy hibás genetikai kódoláshoz köthető, és igen is egy betegség, amire már létezik farmakológiai kezelés egyébként. Én úgy gondolom, hogy felesleges szaporítani tovább a szót, hiszen annyira elvakultak és beszűkültek egyesek, hogy megvétózzák azt is, amit nagy koponyák írtak le sok-sok tanulmányban. Én igazából csak mosolyogtam az erőlködő hozzászólásokon, mert ellenérv azzal kapcsolatban nem hangzott el, hogy biológiailag mitől függ az, hogy valaki hetero- vagy homoszexuális. Én speckó tanultam genetikát, volt erről szó is és azt hiszem szeptembertől konkrétan lesz olyan tárgyam is, amit genetikának fognak hívni. Szóval engem meggyőzni nem lehet, de gondolom SpecialErrort sem, hiszen tisztában van a genetika alapfogalmaival, amiről többségeteknek gőzötök sincsen. Tényleg nem okoskodni akarok, de nevetségesnél nevetségesebb és gázabbnál gázabb hozzászólások születtek meg eddig. Nézzetek utána, ássátok bele magatokat és akkor talán elhiszitek, hogy a homoszexualitást a 23 kromoszómapár közül az egyik hibás fejlődése okozza. Ezek szimplán tények, amik le vannak írva az orvostudományi szakkönyvekben, szaklapokban. Védhetitek foggal és körömmel a saját igazatokat, csak az a probléma, hogy ezzel kapcsolatban nincsen igazatok.