Starity

Egyenlőség lépett életbe Kaliforniában

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 28. 18:51 #121
symor
symor
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Az egyik csoporttársam apukája meleg.

Az egyik legkiegyensúlyozottabb ember ennek ellenére a világon. Tudtommal semmi hátránya nem származott abból, hogy nem úgy nevelkedett, ahogy mások.

Gyűlölettel is csak akkor találkozott először, amikor felvonult Budapesten az apukája párjával és egy csomó emberszabású, kopasz, rozzant fasz azt kiabálta feléjük, hogy "megdöglötök, buzik".

Tudtommal nem szólták meg érte az oviban, sem a suliban és a munkában sem érte emiatt még semmi atrocitás.

Persze, ha Charlotte az elképzelésein kívül más tapasztalatokkal is bír szívesen olvasom smileeee.gif

Egyébként, ha a homoszexuálisokat valaki betegnek, rendellenesnek, vagy valamilyen szinten elmaradottnak állítja be, az nem csupán egy más véleményt fogalmaz meg, hanem épp azt támasztja alá ami miatt kirekesztik, üldözik és elítélik egyes embertársainkat. Az ilyen véleményű emberekhez pedig szerintem nem muszáj kedvesnek lenni tongue.gif
9 felhasználónak tetszik: Glamster, Jolie_77, Pöttömke, Fan-ily6889, chelseagirl18, idone, ViviOsztCshőő, Appalache, Alison Lerman
2013. június 28. 21:04 #122
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.28. 18:31)
Akkor ne támogasd, de legalább ne írj ilyen ostoba kifogásokat, mert már így is fáj a hasam a röhögéstől, annyi baromságot írkálnak itt egyesek.

jó, nem kell mindent komolyan venni! Egyesek nem értik a humort
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. június 28. 21:08 #123
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Charlotte Benning @ 2013.06.28. 18:31)
Ezt csak azért mondtam, mert szép, meg jó, hogy legyünk toleránsak a melegekkel, meg van akinek a kedvence meleg, de azért ők se szentek. De mindennek van egy határa, amit nem kéne áthágni. És sokan itt pont ezt csinálják. Nem fogadják el más véleményét, hanem egyből utálkozónak, homofóbnak, bunkónak, intoleránsnak, meg inkább nem írom le még minek nevezik az illetőt, csak mert nem ért egyet azzal, hogy a melegek házasodhassanak. Ez pedig szerintem pont az ilyen hozzászólásokat írókat minősíti. 
Én sem értek egyet ezzel, sem azzal, hogy a melegek gyereket nevelhessenek. Utóbbival azért nem, mert a gyerek fog szívni. Azt a gyereket fogják piszkálni, megszólni, kiközösíteni mindenhol. Holott nem ő tehet róla, hogy két apja, vagy két anyja van. Mégsem lesznek barátai sem az óvodában, sem az iskolában, sem esetleg a munkahelyén. Na, ezért nem értek egyet az azonos nemű párok örökbefogadásával. És ezen nincs mit szépíteni, nem lehet kozmetikázni a tényeket. Másrészt, a gyerek egy elferdült családmodellt fog látni maga előtt, míg felnő. Nem mert majd barátokat hazavinni, nem meri hazavinni a barátját/barátnőjét, mert szégyellni fogja, hogy a szülei azonos neműek. Kérdem én, megérné egy gyerek szempontjából egy egész életen át tartó lelki törés? Nem. Szerintem nem.

teljesen igazad van, bár nem akarok személyeskedni, de vannak itt olyan személyek, akik leszólják a másikat, ha annak épp eltér a véleménye az övétől, és ebből pattant ki ez a vita is, mert egyesek nem tartják tiszteletben a másik véleményét. A leírtakkal is egyetértek, hogy a melegek ne neveljenek gyereket! Nem írom le mégegyszer, mert te már megtetted, de úgy van ahogy mondod. Meg ne házasodjanak már meg, nem ítélem el őket, de senkire se tartozik ez, éljék az életüket. A melegfelvonulástól meg rosszul vagyok, meg azoktól is akik direkt felhívják magukra a figyelmet, hogy ők melegek. Akkor csináljunk mi is hetero felvonulást, azt kéne _nevet.gif
Néhány meleg férfi nem bír magával, de nagyon nem...
2013. június 28. 21:10 #124
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Glamster @ 2013.06.28. 18:46)
http://media.tumblr.com/tumblr_mdjtbmkjx61rp7g3w.gif
Igen, nyilván csak Adam miatt védem az egyenlő, EMBERI jogokat. Igen. Nyilván. És legközelebb 3 id.óta miatt majd nem írok meg egy békés hangulatú cikket, amelynek talán páran örülnek. Azok is, akik heteroszexuálisak, mert igen, ez egy előrelépés a társadalomtól. Wahm.
Jesus fuckin christ, egyébként nyár van, gyerekek, get a life. Menjetek levegőre, lógjatok a barátaitokkal, egyetek egy fagyit és szerezzetek már egy nagyobb problémát, mint néhány EMBER boldogsága...

Nem lenne ez, ha nem támadnál le mindenkit, akinek eltér a véleménye a tiedtől! vannak akik nem fogadják el a melegházasságot! te támogatod! Tartsd tiszteletben h nem mindenkinek tetszik ez. Mi is elfogadjuk, hogy neked tetszik ez, hogy a melegek házasondak. Ízlések és pofonok, nincs egyforma ember a földön
2013. június 28. 21:18 #125
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Shuvju, hagyj békén, köszi. Puszi.
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2013. június 28. 21:20 #126
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Glamster @ 2013.06.28. 21:18)
Shuvju, hagyj békén, köszi. Puszi.

de te is engem akkor! Még a véleményemet se írhatom le anélkül h te elneveznél mindenféle trollnak meg pszihopatának?
2013. június 28. 21:32 #127
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (symor @ 2013.06.28. 18:01)
Betegnek én sem neveztem a vöröseket, csak levezettem azt a baromságot, amit gondolsz egy más szempontból.
1. A homoszexualitás nem genetikai mutáció
2. NEM "fajfennmaradást hátráltató, gátló mutáció betegség" - ESZMÉLETLEN ÖKÖRSÉG AMIT ÍRSZ  110.gif 
A leszbikusok annak ellenére is tudnak gyereket vállalni, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, a meleg férfiak annak ellenére is nemzőképesek, hogy társukként egy másik férfit választanak. A homoszexuális hajlam nem akadályozza a "fajfennmaradást", nem egy "betegség" amitől a melegek sterillé válnak. Képesek a megtermékenyítésre, TEHÁT NEM BETEGEK!
Már a mesterséges megtermékenyítés előtt is születtek meleg embereknek gyermekeik.
A fajfennmaradást a magam részéről jobban féltem azoktól, akik ilyen ostobán próbálják a felszínes ismereteiket tudományos tényekként beállítani és csupán azt leplezik le magukról, hogy mennyire előítéletesek.
És még egyszer "fajfennmaradást hátráltató, gátló mutáció betegség"  nevet2.gif  rofl.gif  lol2.gif

Oké ha te ennyivel okosabb vagy nálam, akkor áruld el hogy miből ered a homoszexualitás és azt ne mond nekem hogy Isten teremtette ilyennek!! Várom a logikus magyarázatodat, hogy ha nem gének alapján van kódolva a dolog akkor hogyan? És ha nem mutáció (változás) okozza akkor mi?? Mert hogy nem neveltetés az biztos.
Egyébként most nem azért de ha a homoszexualitás szerinted nem akadályozza a fajfenntartást, akkor várom szívderítő válaszod, hogy két pasi hogy csinál gyereket béranya nélkül... És két nő hogyan csinál gyereket spermadonor nélkül? És most hagyjuk azt hogy egy homoszexuális férfi megkíván egy nőt vagy egy homoszexuális nő megkíván egy férfit, mert akkor már nem homoszexualitásról hanem biszexualitásról beszélünk ugye.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning
2013. június 28. 21:34 #128
symor
symor
Azok az "undorító" felvonulások, amelyen egy kisebbség kinyilvánítja összetartozását és létezésének a jogát más normális helyeken turisztikai látványosságnak számítanak. Számos híres előadó koncertjével, utcatánccal, nagyszabású bulikkal kísérve, ami mellett rengeteg étterem, pub és egyéb szórakozóhely tart nyitva kedvezménnyel.

Rióban példának okáért a melegfelvonulás már akkora show, mintha egy második karneválidőszak kezdődne.

Több tízezer heteroszexuális is látogatja az eseményt.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Glamster, ViviOsztCshőő
2013. június 28. 21:36 #129
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (symor @ 2013.06.28. 21:34)
Azok az "undorító" felvonulások, amelyen egy kisebbség kinyilvánítja összetartozását és létezésének a jogát más normális helyeken turisztikai látványosságnak számítanak. Számos híres előadó koncertjével, utcatánccal, nagyszabású bulikkal kísérve, ami mellett rengeteg étterem, pub és egyéb szórakozóhely tart nyitva kedvezménnyel.
Rióban példának okáért a melegfelvonulás már akkora show, mintha egy második karneválidőszak kezdődne. 
Több tízezer heteroszexuális is látogatja az eseményt.

mindegy, én nem támogatom a felvonulást, se a házasságot! Ám több helyen is olvastam már h a homoszexualitás az mutáció.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning
2013. június 28. 21:41 #130
Glamster
Glamster

Shuvju, azt nem neveznéd pszchipotának, aki zaklatta édesanyámat, egy barátnőm tanárját és ki tudja mennyi mindenkit még? Édesem, nem pattognék a helyedben, mert minden BETEG leveled le van mentve. A facebook és MSN egyaránt.
Hihetik most a homofóbok, hogy vmi kincset talàltak benned, de könyörgöm, még egy igazi fb fiókod sincs - ellenben én már hat fake-t BLOCKOLTAM zaklatás után. Szóval, lehet veled barátkozni, játszhatod, hogy nornális vagy, de én 2010től ""ismerlek"" aka próbállak lekoptatni. De te mindig feltünsz és előadod az 'adam és a glambertök' tönkretettek sztoridat, sok, BETEG megnyilvánulás utan. Kívancsi vagyok, meddig tartod magad az új ""barátaid"" előtt. Szóval vegyél vissza.
2013. június 28. 21:46 #131
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.06.28. 18:31)
Én sem értek egyet ezzel, sem azzal, hogy a melegek gyereket nevelhessenek. Utóbbival azért nem, mert a gyerek fog szívni. Azt a gyereket fogják piszkálni, megszólni, kiközösíteni mindenhol. Holott nem ő tehet róla, hogy két apja, vagy két anyja van. Mégsem lesznek barátai sem az óvodában, sem az iskolában, sem esetleg a munkahelyén. Na, ezért nem értek egyet az azonos nemű párok örökbefogadásával. És ezen nincs mit szépíteni, nem lehet kozmetikázni a tényeket. Másrészt, a gyerek egy elferdült családmodellt fog látni maga előtt, míg felnő. Nem mert majd barátokat hazavinni, nem meri hazavinni a barátját/barátnőjét, mert szégyellni fogja, hogy a szülei azonos neműek. Kérdem én, megérné egy gyerek szempontjából egy egész életen át tartó lelki törés? Nem. Szerintem nem.

Na, ez az, amiért én sem vagyok oda azért, hogy a melegek családot alapíthassanak, csak nem tudtam volna ennyire jól megfogalmazni és a gondolataimat leírni. Egyszerűen a gyermekbe nem a kódolódik bele majd, hogy férfi és nő párkapcsolat az ideális, hanem az, hogy a vele megegyező nemmel is lehet kezdeni. Annyira elferdül és eltorzul a világ képe, hogy egy idő után ő maga sem fogja tudni, hogy kicsoda. Az meg slussz a dologban, hogy ki lesz közösítve, ugyanis tök jó, hogy itt játszik mindenki aktivistát, de az emberek 90%-a nem fogadta el a homoszexuálisokat és valószínűleg soha nem is fogja. A gyermek valóban lelkiterror, vagy emiatt fizikaiterror áldozatául is eshet. Szeressék egymást a melegek, nem azt mondom én sem, hogy ne, de egy gyermek nem játék. Igen is az a normális, ha egy kapcsolatban egy nő és egy férfi van, hiszen biológiailag nem hiába kell egy gyermek nemzéséhez egy petesejt és egy hímivarsejt. Egyszerűen ez az élet rendje, az meg szimplán nevetséges, hogy egyesek azért is hárítanak, hogy nem genetikai rendellenesség. Tényleg? blink.gif Már pedig bizonyított tény, hogy egy hibás genetikai kódoláshoz köthető, és igen is egy betegség, amire már létezik farmakológiai kezelés egyébként. Én úgy gondolom, hogy felesleges szaporítani tovább a szót, hiszen annyira elvakultak és beszűkültek egyesek, hogy megvétózzák azt is, amit nagy koponyák írtak le sok-sok tanulmányban. Én igazából csak mosolyogtam az erőlködő hozzászólásokon, mert ellenérv azzal kapcsolatban nem hangzott el, hogy biológiailag mitől függ az, hogy valaki hetero- vagy homoszexuális. Én speckó tanultam genetikát, volt erről szó is és azt hiszem szeptembertől konkrétan lesz olyan tárgyam is, amit genetikának fognak hívni. Szóval engem meggyőzni nem lehet, de gondolom SpecialErrort sem, hiszen tisztában van a genetika alapfogalmaival, amiről többségeteknek gőzötök sincsen. Tényleg nem okoskodni akarok, de nevetségesnél nevetségesebb és gázabbnál gázabb hozzászólások születtek meg eddig. Nézzetek utána, ássátok bele magatokat és akkor talán elhiszitek, hogy a homoszexualitást a 23 kromoszómapár közül az egyik hibás fejlődése okozza. Ezek szimplán tények, amik le vannak írva az orvostudományi szakkönyvekben, szaklapokban. Védhetitek foggal és körömmel a saját igazatokat, csak az a probléma, hogy ezzel kapcsolatban nincsen igazatok.
2013. június 28. 21:50 #132
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Glamster @ 2013.06.28. 21:41)
Shuvju, azt nem neveznéd pszchipotának, aki zaklatta édesanyámat, egy barátnőm tanárját és ki tudja mennyi mindenkit még? Édesem, nem pattognék a helyedben, mert minden BETEG leveled le van mentve. A facebook és MSB egyaránt. 
Hihetik most a homofóbok, hogy vmi kincset talàltak benned, de könyörgöm, még egy igazi fb fiókod sincs - ellenben én már hat fake-t BLOCKOLTAM zaklatás után. Szóval, lehet veled barátkozni, játszhatod, hogy nornális vagy, de én 2010től ""ismerlek"" aka próbállak lekoptatni. De te mindig feltünsz és előadod az 'adam és a glambertök' tönkretettek sztoridat, sok, BETEG megnyilvánulás utan. Kívancsi vagyok, meddig tartod magad az új ""barátaid"" előtt. Szóval vegyél vissza.

Hát hogy tudd, akár hiszed akár nem, de az nem én voltam, hanem egy olyan személy, sőt kettő, akik ártani akartak nekem. Eleinte a barátaim voltak, de elárultak, és benyaltak Shane-nek. Nekem meg vol sokáig olyan időszakom amikor még netem sem volt, de ők akkor is csinálták azokat. Amúgy van saját fb profilom, csak a személyes ismerősöknek van, és nem az olyan féléknek, mint amilyen te is vagy! Hihetsz bármit, én tudom magamról, hogy az igazat írom. Lehet h először én voltam az aki zaklatta a glamberteket msnen, de utána megbeszéltem shane-nel h leállunk, de a két leány folytatta, nagy hiba volt tőlem akkor h betettem őket a közös beszélgetésbe, mert főleg ők csinálták azokat, amikor én már mindenen túl tettem magam rajta és a glambertek támadtak a semmiért. Higyj amit akarsz, nem fogok neked magyarázkodni, meg ez is csak egy falrahányt borsó
2013. június 28. 21:51 #133
Glamster
Glamster

Mi lenne, ha már leállnátok a cikkem spammelésével, hogy így rossz, így nem helyes... Who da fuck cares??? Kalifornia szabad, ti pedig itt feszültök a gép előtt. Kicsit szánalmas, ha őszinte akarok lenni.
Részemről lezárva, Obama, téged pedig imádlak :* #LoveIsLove
2013. június 28. 21:54 #134
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Glamster @ 2013.06.28. 21:51)
Mi lenne, ha már leállnátok a cikkem spammelésével, hogy így rossz, így nem helyes... Who da fuck cares??? Kalifornia szabad, ti pedig itt feszültök a gép előtt. Kicsit szánalmas, ha őszinte akarok lenni.
Részemről lezárva, Obama, téged pedig imádlak :* #LoveIsLove

Minek írsz akkor cikket, ha még a véleményüket se írhatják le? Mert mindenkinek úgy kell gondolkodnia, ahogyan te is? _nevet.gif
2013. június 28. 21:57 #135
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Őszintén szólva, engem cseppet sem érdekel, mitől lesz valaki homo-, hetero- vagy biszexuális. Vannak és kész. Mind a három csoportnak ugyanolyan joga van a boldogsághoz.

Ne nevelhessenek a melegek gyerekeket? Akkor ennyi erővel szabályozzuk azt is, melyik hetero pár nevelhet gyereket, mert némelyik megér egy misét - de azt tuti nem, hogy szaporodjon. Mert ugye egy meleg párnál evidens, hogy a gyerek rögvest "sérült" "deviáns" stb. lesz, de persze a hetero házaspár nyugodtan verheti, molesztálhatja, terrorizálhatja a saját gyerekét, mert a Biblia szerint a hetero szülőkön alapuló család az normális.

Az undorító, ha két pasi kézenfogva sétál vagy csókolózik, de az persze teljesen normális, ha a buszon 15 centire tőled két heteró kamasz nyeli le a másik nyelvét.

Egyébként a vita is olyan felesleges. Mindenki ragaszkodik a saját véleményéhez, a törvényt vagy meghozzák, vagy nem, sem az ellenzőket, sem a támogatókat nem fogják megkérdezni, tetszik-e, a betartása pedig úgysem történik meg zökkenőmentesen.
8 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Lambika, Glamster, Beyla, Fan-ily6889, chelseagirl18, ViviOsztCshőő, Appalache
2013. június 28. 22:02 #136
symor
symor
SpecielError:

Nem tudom miből ered. Igazán.

Mások sem tudják, még tudományos bizonyíték sincs rá, hogy egy gén okozná. A legújabb felfedezés szerint egy kromoszóma meglétével kapcsolatos Xq28. De nem minden esetben.

Vannak például a nők XX és a férfiak XY ivari rendszerű kromoszómákkal, amik meghatározzák a fejlődő ember szexusát. Állítólag, legalábbis egy 2002-es kutatás szerint, ha a nőknél és a férfiaknál megtalálható X kromoszómához csatlakozik egy Xq28 nevezett szakasz akkor az adott személy nagy eséllyel homoszexuális vonzódású lesz.

Tehát nem egy, a meglévő nemi jellegünket befolyásoló, ivari kromoszómáinkat "eltorzító" változóról van szó, hanem valami olyanról, ami az idők végezetéig az emberiséggel lehet. Vagyis vannak a férfiak, a nők heteroszexuális vonzalommal egymás iránt és vannak férfiak és nők homoszexuális vonzalommal, afféle köztes állapotként a két szexus között, persze különböző mértékben.

Hisz tulajdonképpen nem is csupán egyféle homoszexuális hajlam létezik, a neuro-pszichológia négyféle homoszexuális beidegződést állapít meg, beleértve a biszexualitást is.

Ez a genetikai elmélet és létezik még emellett egy hormonális is, de az most kevésbé van a fókuszban smileeee.gif Freud, vagy Kinsley pszichészexológiai elméletével már nem is fárasztalak, mert kicsit rémisztő. Bár mindketten kijelentik, hogy a homoszexualitás nem betegség, egyértelműen.

40 éve az orvostudomány sem tekinti annak. És bár egyértelmű származtatása nincs még a dolognak, azt minden értelmes tudományos elmélet kizárja, hogy a melegek betegek lennének, vagy valamilyen genetikai elfajzás áldozatai.

Ennyi, ennyit tudok a dologról. De gondolom utána lehet nézni jobban is smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Lambika, ViviOsztCshőő
2013. június 28. 22:05 #137
symor
symor
Különösen érdekesnek találom, hogy azok neveznek elvakultnak valakit, akik a vonzódásuk és az az iránti szabad kifejezésvágyuk miatt betegnek, vagy alkalmatlan szülőnek neveznek valaki mást és elfogadhatatlannak tartják, hogy velük azonos rendű és rangú ember lehet szeretőként, anyaként, vagy apaként.

Vastag bőr kell ehhez is wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, ViviOsztCshőő
2013. június 28. 22:49 #138
symor
symor
SpecielError:

Ez lemaradt.

Gyermeknemzéshez nem szükséges együttélés maximum bizonyos idejű, funkcionális együttlét.

A melegek többsége képes a heteroszexuális kapcsolatra is, csak kevésbé találja vonzónak (a kétirányú vonzalom miatt biszexuális valaki nem a teljesitőképeség határozza meg!) a maga számára egy életre. A homoszexuálisok gyermekei is úgy fogannak, mint másoknál. Ha nem mesterséges megtermékenyítéssel akarják, akár természetes úton is. És mit zavar téged, hogy béranya, vagy csak egy ismerős, ha a fajfennmaradást szolgálja biggrin.gif

Sőt, ha már a fajfenntartáson lovagolsz egy leszbikus pár sokkal több gyermeket szülhet, mint egy heteroszexuális, ahogy egy meleg férfipár is sokkal többet nemzhet egy időben (bár ez inkább matematikai lehetőség). Ők csupán azonos nemű emberrel kívánnak együtt élni, a gyermekvállalás pedig tényleg legfeljebb gyakorlati kihívás és nem megoldhatatlan wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, ViviOsztCshőő
2013. június 29. 07:42 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2013.06.28. 21:54)
Minek írsz akkor cikket, ha még a véleményüket se írhatják le? Mert mindenkinek úgy kell gondolkodnia, ahogyan te is?  _nevet.gif

Mert a fanatikusok ilyenek. Senki más nem írhat olyat, ami az ő véleményükkel nem egyezik, mert az már egy idióta, aki nem is tudja, mit beszél. Csak éppen a drága kicsi lány azt felejti, el, hogy szólásszabadság és véleménnyilvánítási szabadság van. És nem vagyunk egyformák. De egy fanatikusnak hiába magyarázod. Ők akkor is foggal-körömmel védik a vélt igazukat, ha nem nekik van igazuk. dry.gif

Beyla: Neked meg teljes mértékben igazat adok. És köszönöm, hogy egyetértesz velem. Jó itt értelmes, nem elvakult emberekkel is összefutni néha.
2 felhasználónak tetszik: Lambika, Beyla
2013. június 29. 09:52 #140
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Charlotte Benning @ 2013.06.29. 07:42)
Mert a fanatikusok ilyenek. Senki más nem írhat olyat, ami az ő véleményükkel nem egyezik, mert az már egy idióta, aki nem is tudja, mit beszél. Csak éppen a drága kicsi lány azt felejti, el, hogy szólásszabadság és véleménnyilvánítási szabadság van. És nem vagyunk egyformák. De egy fanatikusnak hiába magyarázod. Ők akkor is foggal-körömmel védik a vélt igazukat, ha nem nekik van igazuk.  dry.gif
Beyla: Neked meg teljes mértékben igazat adok. És köszönöm, hogy egyetértesz velem. Jó itt értelmes, nem elvakult emberekkel is összefutni néha.

Hát igen, igazad van! Rá kell hagyni és kész és máskor azt érdemelné, ha senki se szólna hozzá a cikkeihez. Ám már volt szerencsém ehhez a kislányhoz, és tudom, hogy aki nem ért vele egyet, azt lenézi és lehordja. És amióta találkozott Adam Lamberttel, azóta mégjobban el van magától szállva. De azt is csak a szülei pénzének köszönheti, elég jól megy nekik. Ne is foglalkozzunk vele. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 36.