Starity

Egyenlőség lépett életbe Kaliforniában

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 27. 19:51 #61
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
@Charlotte Benning nagyon egyetértek veled ebben az ügyben, örülök, hogy végre valaki így gondolkodik.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. június 27. 20:02 #62
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Két férfi vagy két nő együtt szerintem aligha különbözik az egy nő, egy férfi felállástól. Mindenkinek joga van azt szeretni, akit. Egy nyavalyás törvény nem szabhatja meg, hogy kinek milyen a beállítottsága és kiben találja meg a boldogságot. Nagy előrehaladás, hogy Amerikában ezt belátták, de csekélyke esélyt látok arra, hogy az emberiség jelentős része ezt megértse.
5 felhasználónak tetszik: Glamster, Jolie_77, idone, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 20:08 #63
fanni2003
fanni2003
új tag

StátuszÉn azt az ember szeretem aki szereti a zenét , táncot és szeret gépezni és kedve
Hozzászólás: 87
Csatolások: 0
Azonosító: 204498
Egyet értek mind a ketővel
2013. június 27. 20:36 #64
Forever16
Forever16

Státusz¨Don´t be Afraid of Wearing Your Heart on your Sleeve¨-Tom Hiddleston
Hozzászólás: 769
Csatolások: 59
Azonosító: 153235
Én leszek a rossz, de én ezzel valahogy nem tudok egyetérteni. Sorry, my own opinion, nem bántani akarok semmit, nem diszkriminálok...
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. június 27. 20:42 #65
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (habibi @ 2013.06.27. 19:46)
Nincs bajom a melegekkel, ugyanis tudományos tény, hogy a másságuk miatt több időt fordítanak magukra higénia szempontjából mint egy átlagos ember, és műveltebbek is, már csak azért is, hogy elfogadják őket. 
Viszont! Számomra is természetellenes. Éljenek el a melegek egymagukban, meg társaságban, szeressék egymást, nem azt mondom, de ne akarjanak olyan jogokat, amelyek egy "normál" (nem kiforgatni!) embert illetnek. A melegfelvonulásoktól is kiráz a hideg, ugyanolyan erőszakosak mint a természet-, vagy az állatvédők. Nem nyugszanak, amíg nincsen nekik igazuk. 
Nem értem, miért ilyenekkel foglalkoznak a kormányzók, amikor sokkal de sokkal égetőbb problémák is vannak a mai világban, mint az, hogy házasodhatnak e a homoszexuálisak.

Miért ne illethetnék meg JOGILAG őket is azok, mint a heteroszexuálisokat? Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, ott találja meg a lelki társát, attól ő nem kevesebb nem rekeszthető ki semmilyen jogból és nem menthető fel semmilyen kötelezettség alól!
Az pedig hogy kinek mi számít égetőbb problémának nézőpont kérdése, nem hiszem hogy Kalifornia állam jogalkotói érdemben bármit tudnának lépni például az amazonasi esőerdők irtásával kapcsolatban vagy mondjuk az afrikai éhezéssel szemben. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy az év 365 napja közül számoson ezekkel a problémákkal is foglalkoznak...
7 felhasználónak tetszik: mse90, Glamster, Jolie_77, Jody, idone, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 20:46 #66
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Idézet (Forever16 @ 2013.06.27. 20:36)
Én leszek a rossz, de én ezzel valahogy nem tudok egyetérteni. Sorry, my own opinion, nem bántani akarok semmit, nem diszkriminálok...

De diszkriminálsz, ha már idegen szavakat használunk legalább a jelentésükkel legyünk tisztádban.

"DISZKRIMINÁCIÓ – olyan megkülönböztető bánásmód, mely egy egyén vagy egy társadalmi csoport esélyegyenlőségére hat."
6 felhasználónak tetszik: Glamster, Jolie_77, Jody, idone, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:03 #67
Psyché
Psyché
SpecialError:
A válaszod első felére csak annyit reagálnék, hogy jó hogy a mai világban már nem az a normális, ha két férfi és nő házasodik össze. Ha őket nem kéne kirekesztenünk (amiről egyébként szó sem volt), akkor miért rekesztjük ki az értelmi fogyatékosokat, a hajléktalanokat, a betegeket? Attól a gondolattól egyenesen irtózom, hogy két férfi fogadjon örökbe egy gyereket. Gondolj bele, két férfi örökbe fogad egy kisfiút, milyen példát mutatnak neki? Mert hogy férfiasat ne, az is biztos. A kisfiú annyit fog látni, hogy az apukája férfit szeret, neki ez lesz a "normális", ezáltal neki is fiút kell szeretnie (ergo, egyre több meleg lesz). Arról nem is beszélve, hogy némelyik homokos férfi mennyire nőies tud lenni... neked az szép látvány lenne ha az utcán nemsokára kézen fogva járó nőket, és férfiakat látnál?
Gondoltam, hogy a jogalkotók nem a környezetvédelemmel lesznek elfoglalva -.-" Ebben kiforgattad a szavaimat. Az amerikai elnök is azzal van elfoglalva, mint a magyar miniszterelnök: a legjelentéktelenebb dolgokkal. Nem a melegekkel, meg terek átnevezésével kellene foglalkozniuk, hanem azzal, hogy próbáljanak már meg kezdeni valamit a folyamatos háborúzásokkal (ez Amerikára értve), itthon pedig egy normális rendvédelmi programmal, tiszta egészségügyi intézményekkel. Illetve ugye ott vannak a betegek is, többek között a rákosok, az értelmi fogyatékosok, a mozgássérültek, a hajléktalanok és még ezer és ezer millió nehéz helyzetben lévő ember. Szerintem az Ő problémájuk hatszor fontosabb, mint az, hogy két férfi/nő mikor tud törvényesen is ágyba bújni, vagy kézen fogva járkálni az utcán, mert nem tudnak várni.
2013. június 27. 21:11 #68
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (habibi @ 2013.06.27. 21:03)
SpecialError:
A válaszod első felére csak annyit reagálnék, hogy jó hogy a mai világban már nem az a normális, ha két férfi és nő házasodik össze. Ha őket nem kéne kirekesztenünk (amiről egyébként szó sem volt), akkor miért rekesztjük ki az értelmi fogyatékosokat, a hajléktalanokat, a betegeket? Attól a gondolattól egyenesen irtózom, hogy két férfi fogadjon örökbe egy gyereket. Gondolj bele, két férfi örökbe fogad egy kisfiút, milyen példát mutatnak neki? Mert hogy férfiasat ne, az is biztos. A kisfiú annyit fog látni, hogy az apukája férfit szeret, neki ez lesz a "normális", ezáltal neki is fiút kell szeretnie (ergo, egyre több meleg lesz). Arról nem is beszélve, hogy némelyik homokos férfi mennyire nőies tud lenni... neked az szép látvány lenne ha az utcán nemsokára kézen fogva járó nőket, és férfiakat látnál? 
Gondoltam, hogy a jogalkotók nem a környezetvédelemmel lesznek elfoglalva -.-" Ebben kiforgattad a szavaimat. Az amerikai elnök is azzal van elfoglalva, mint a magyar miniszterelnök: a legjelentéktelenebb dolgokkal. Nem a melegekkel, meg terek átnevezésével kellene foglalkozniuk, hanem azzal, hogy próbáljanak már meg kezdeni valamit a folyamatos háborúzásokkal (ez Amerikára értve), itthon pedig egy normális rendvédelmi programmal, tiszta egészségügyi intézményekkel. Illetve ugye ott vannak a betegek is, többek között a rákosok, az értelmi fogyatékosok, a mozgássérültek, a hajléktalanok és még ezer és ezer millió nehéz helyzetben lévő ember. Szerintem az Ő problémájuk hatszor fontosabb, mint az, hogy két férfi/nő mikor tud törvényesen is ágyba bújni, vagy kézen fogva járkálni az utcán, mert nem tudnak várni.

Omg igen, nyilvàn meleg lesz valaki attól, mert melegek nevelik. Mert a homoszexualitás választás kérdése, ugyebár. Köpni nyelni nem tudok, mennyi baromságot hordtál itt össze. blink.gif blink.gif
Fyi: igen, a fogyatékosok is egyenlőek veled, velem és mindenkivel.
És azért, mert egy égető problémát orvosolnak, nem zárja ki a többi folyamatát. Jesus fuckin Christ. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:20 #69
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
SpecialError:

Nos ha szerinted valaki attól lesz homoszexuális, hogy a szüleitől ezt látta, akkor kérdem én a heteroszexuális szülőknek hogyan lesz homoszexuális a gyermekük? Ez nem tanult viselkedési forma, ahogy nem lehet valakibe bele nevelni a heteroszexualitást úgy a homoszexualitást sem. A homoszexualitás egy genetikai mutáció következménye, ergo születéskor meghatározásra kerül, hogy valaki homoszexuális vagy sem, sokaknál már kisgyermekkorban látható a dolog. Már megbocsássál de tudtommal a hajléktalanok, az értelmi- és testi-fogyatékkal élők és a betegek is házasodhatnak, nem tudom ők milyen jogokból vannak kirekesztve? Az ő életük nehéz, elképzelni sem tudjuk mennyire, de jogilag semmiből nincsenek kirekesztve, azzal, hogy megtiltjuk vagy nem engedélyezzük, hogy azonos neműek házasodjanak ők kirekesztve lesznek ezen jogból, nem nehezebb nekik, hanem lehetetlen.
A szülői okfejtésedhez még hozzáteszem, hogy akkor ennyi erőből ne engedélyezzük bárkinek a gyermek vállalást, mert egy drogos vagy alkoholista szülő milyen példát mutat a gyerekének? Vagy azok a szülők akik engedik hogy a 7 éves gyerekük sminkel az arcán menjen iskolába? Vagy azok akik 5 percet enm dolgoztak az életükben? És a végtelenségig sorolhatnám...
6 felhasználónak tetszik: Glamster, Jolie_77, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:24 #70
Psyché
Psyché
Glamster:
Gyermekem, ez elég sok tudós sajátos véleménye, nem az enyém. A homoszexualitás a legtöbb orvos és szakértő véleménye szerint is igenis nevelés kérdése. Felhozok neked most egy hülye példát (már ha így közölted rólam hogy baromságokat írok, annak ellenére hogy komolyan belegondolnál a dolgokba): a szüleid minden nap fürdenek/zuhanyoznak az alap higénia érdekében. Gondolom, te sem mások véleményére fogsz hallgatni, hogy ne zuhanyozz minden nap (megismétlem, ez egy példa, szemléltetésképp), hanem inkább hallgatsz a szüleidre, akik egész életedben veled lesznek, mint a társadalomra, akik idővel jönnek-mennek. Választás kérdése? Szóval te egyik napról a másikra el tudnád dönteni, hogy te márpedig homoszexuális leszel? Hajrá.
Az hogy valakit te fogyatékosnak mondasz, egyrészt rohadtul nem vicces, mert ez egy komoly betegség, másrészt meg a te értelmi szintedet tükrözi, akárcsak az írásmódod.
Valóban égető probléma lenne az, hogy két meleg nem tud most azonnal összeházasodni, hanem csak pár hónap, netán év múlva, de addig ugyanúgy élhetik a megszokott életüket? Vagy neked az nem égető probléma, hogy még mindig nem találták meg a rák ellenszerét, miközben naponta több ezren halnak bele, mert éppen ilyen ügyekkel vannak elfoglalva? Nem, nem zárják ki egymást, valóban, de egy fontossági sorrend kell hogy legyen.
De rájöttem, hogy pont veled fölösleges vitatkozni, mert Adam Lambert is meleg, és látom, nagyon odavagy érte, naná, hogy a melegek pártján állsz - veled ellentétben én mégsem mondok rád olyat, hogy fogyatékos vagy.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Lambika
2013. június 27. 21:29 #71
Psyché
Psyché
Glamster:
Oké, visszaolvastam, a fogyatékosokat nem rám értetted, az a rész visszavonva.
2013. június 27. 21:31 #72
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (habibi @ 2013.06.27. 21:24)
Glamster:
Gyermekem, ez elég sok tudós sajátos véleménye, nem az enyém. A homoszexualitás a legtöbb orvos és szakértő véleménye szerint is igenis nevelés kérdése. Felhozok neked most egy hülye példát (már ha így közölted rólam hogy baromságokat írok, annak ellenére hogy komolyan belegondolnál a dolgokba): a szüleid minden nap fürdenek/zuhanyoznak az alap higénia érdekében. Gondolom, te sem mások véleményére fogsz hallgatni, hogy ne zuhanyozz minden nap (megismétlem, ez egy példa, szemléltetésképp), hanem inkább hallgatsz a szüleidre, akik egész életedben veled lesznek, mint a társadalomra, akik idővel jönnek-mennek. Választás kérdése? Szóval te egyik napról a másikra el tudnád dönteni, hogy te márpedig homoszexuális leszel? Hajrá. 
Az hogy valakit te fogyatékosnak mondasz, egyrészt rohadtul nem vicces, mert ez egy komoly betegség, másrészt meg a te értelmi szintedet tükrözi, akárcsak az írásmódod. 
Valóban égető probléma lenne az, hogy két meleg nem tud most azonnal összeházasodni, hanem csak pár hónap, netán év múlva, de addig ugyanúgy élhetik a megszokott életüket? Vagy neked az nem égető probléma, hogy még mindig nem találták meg a rák ellenszerét, miközben naponta több ezren halnak bele, mert éppen ilyen ügyekkel vannak elfoglalva? Nem, nem zárják ki egymást, valóban, de egy fontossági sorrend kell hogy legyen. 
De rájöttem, hogy pont veled fölösleges vitatkozni, mert Adam Lambert is meleg, és látom, nagyon odavagy érte, naná, hogy a melegek pártján állsz - veled ellentétben én mégsem mondok rád olyat, hogy fogyatékos vagy.

Nulla szellemi képességűekkel, akik egy szöveget sem tudnak értelmezni, nem vitatkozom inkább, mert még lesüllyedek a szintedre. blink.gif További szép estét, és mivel a homoszexualitás választás kérdése, ezért holnap elhagyom a barátomat és leszbi leszek. (#jk)
Mellesleg semmi nem bizonyított, elméletek vannak EMBEREKTŐL (leginkább keresztényektől), de nem tudósoktól, akik kimodták, hogy a genetikában keresendő. Ismét: jesusfuckinchrist.
Lezártam veled.
6 felhasználónak tetszik: SpecialError, Jolie_77, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:32 #73
szenya
szenya
visszatérő vendég
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 182613
Idézet
habibi

Már ne is haragudj, de ez tényleg egy hülye példa volt. Más a higiéniás szokások átvétele, mint az, hogy kihez vonzódik az ember. Lehetne akár egy meleg pár a szüleim, mégsem tudnák belém nevelni, hogy én egy nőt kívánjak, mert egyszerűen az van belém kódolva, hogy nőként férfiakhoz vonzódom, hiába lenne ez náluk másképp.
A gyógymódok kutatása szerintem folyamatos, és nyilván nem a politikusok végzik.
7 felhasználónak tetszik: Glamster, SpecialError, Jolie_77, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:35 #74
Psyché
Psyché
SpecialError:
Ez lesz az utolsó kommentem az ügyhöz, mert jogom van saját véleményhez, kérdőjelezések nélkül, a másik, hogy unok már vitatkozni veletek, mert kiforgatjátok az embert.
Hogyan lehet heteroszexuális szülőknek homoszexuális gyerekük? Nagyon egyszerű, kéremszépen: ha a két illető elvált, elég nagy valószínűsége van, hogy a gyereke a nőnél marad, és ugyebár itt főleg a fiúkról beszélünk. A kisfiú nőies nevelést és gondoskodást kap, nem lát maga előtt rendes férfias, és apás képet, amit tudna követni, ezáltal lesz olyan, amilyen. Ha a két fél pedig együtt van, elég egyértelmű, hogy a nő teljesen elnyomja a férfit, "ő hordja a nadrágot a háznál", és itt ismét fellép ez a probléma. A lányoknál már teljesen másképp működik ez, de a cikk és a mi vitatkozásunk is a férfiakra éleződött ki (nálam legalábbis).
Lehetetlen lenne nekik együtt lenniük? Miért, akkor eddig hogy oldották meg? Van olyan nő és férfi, aki nem akar összeházasodni, akkor két férfi/nő miért vagdalózik ezzel ennyire?
Az utolsó résszel, amit írtál, én egyetértenék. Az olyan ember, aki az összes pénzét drogra költi, vagy piára, ne szüljön gyereket, hanem adja örökbe olyan háztartásba aki normál anyagi és életkörülményeket tud biztosítani a kicsinek. Az, hogy egy kislány 7 évesen már sminkeli magát, és ezt az anyukája vigyorogva nézi már csak a ami idióta társadalomnak köszönhetjük, ugyanis nem tudom, láttad e már azt a műsort, ahol tíz év alatti kislányokat küldenek szépségversenyre. Ilyenkor a szülő versenyzik, a gyereket a legtöbbször belerángatják a dologba, de megjegyezném, hogy a feministák itt is léphetnének valamit az ügyben. Akik nem dolgoztak, szintén ugyanazt tenném, mint amit a drogosoknál vagy az alkoholistáknál, de már kezdünk eltérni a témától.
2013. június 27. 21:39 #75
Psyché
Psyché
@Glamster @szenya:
Annyira de annyira félre értelmezitek azt amiket írok smileeee.gif A botlásért bocsánatot kértem, nem tudom te észrevetted e azt, nagyokos. Kíváncsi lennék, mennyi IPM-t olvastok, vagy akár újságot e. Vissza tudnék ezekre is írni kisregényt, de hogy az én estémet a saját hülyeségetekkel, elfogultságotokkal és felszínességetekkel nem fogjátok elrontani, az is biztos. Sok sikert, kíváncsi vagyok mi lesz ebből az egész ügyből, ugyanúgy, ahogyan Charlotte Benning-et nem tudtátok értelmesen megérteni, engem se.
2013. június 27. 21:40 #76
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Idézet (habibi @ 2013.06.27. 21:35)
SpecialError:
Ez lesz az utolsó kommentem az ügyhöz, mert jogom van saját véleményhez, kérdőjelezések nélkül, a másik, hogy unok már vitatkozni veletek, mert kiforgatjátok az embert. 
Hogyan lehet heteroszexuális szülőknek homoszexuális gyerekük? Nagyon egyszerű, kéremszépen: ha a két illető elvált, elég nagy valószínűsége van, hogy a gyereke a nőnél marad, és ugyebár itt főleg a fiúkról beszélünk. A kisfiú nőies nevelést és gondoskodást kap, nem lát maga előtt rendes férfias, és apás képet, amit tudna követni, ezáltal lesz olyan, amilyen. Ha a két fél pedig együtt van, elég egyértelmű, hogy a nő teljesen elnyomja a férfit, "ő hordja a nadrágot a háznál", és itt ismét fellép ez a probléma. A lányoknál már teljesen másképp működik ez, de a cikk és a mi vitatkozásunk is a férfiakra éleződött ki (nálam legalábbis). 
Lehetetlen lenne nekik együtt lenniük? Miért, akkor eddig hogy oldották meg? Van olyan nő és férfi, aki nem akar összeházasodni, akkor két férfi/nő miért vagdalózik ezzel ennyire? 
Az utolsó résszel, amit írtál, én egyetértenék. Az olyan ember, aki az összes pénzét drogra költi, vagy piára, ne szüljön gyereket, hanem adja örökbe olyan háztartásba aki normál anyagi és életkörülményeket tud biztosítani a kicsinek. Az, hogy egy kislány 7 évesen már sminkeli magát, és ezt az anyukája vigyorogva nézi már csak a ami idióta társadalomnak köszönhetjük, ugyanis nem tudom, láttad e már azt a műsort, ahol tíz év alatti kislányokat küldenek szépségversenyre. Ilyenkor a szülő versenyzik, a gyereket a legtöbbször belerángatják a dologba, de megjegyezném, hogy a feministák itt is léphetnének valamit az ügyben. Akik nem dolgoztak, szintén ugyanazt tenném, mint amit a drogosoknál vagy az alkoholistáknál, de már kezdünk eltérni a témától.

Na jó eddig azt hiszem az esetek 90%-ban értelmes hozzászólásokat írtam de most csak annyi jön ki belőlem hogy MI VAN??? Én nagyon toleráns és megértő ember vagyok általában de ez a blődség amit a hozzászólásod első felében írtál egyszerűen csak ennyit hoz ki belőlem. Az én családomban ha azt nézzük anyukám hordta a nadrágot, apukám 90%-ban a tengeren volt és aztán viszonylag hamar eltávozott, két fiútestvérem van és lepődj meg de egyikük sem homoszexuális. Sőt olyan ismerősöm is van, aki az édesapjával él mióta az eszét tudja (az édesapja rendőr) és mégis homoszexuális. Akkor hogyan is van ez?
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, idone, Glamster, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:43 #77
Psyché
Psyché
@SpecialError: tudod mit? Okos enged, szamár szenved, akkor legyetek az okosok, a kis toleránsak, éljetek abban a mesevilágban amiben éltek, belefáradtam, hogy hozzád hasonlókkal vitatkozzak - amit amúgy ti kezdtetek, mert speciel én csak a véleményemet írtam le,de ha valakinek a véleménye kicsit is kilóg a sorból, az nyilvánvalóan csakis idióta lehet.
2013. június 27. 21:48 #78
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
SpecialError:

Azt, hogy ki melyik nemhez vonzódik nem tudja 'eltanulni' az ember. Ez nem olyan dolog, mint amikor anyukánk vagy apukánk főz és mi próbáljuk utánozni. Így születünk. Egy heteroszexuális nem lesz egyik napról a másikra homoszexuális/biszexuális, ahogyan fordítva sem igaz.
6 felhasználónak tetszik: szenya, Glamster, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 21:49 #79
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Idézet (habibi @ 2013.06.27. 21:43)
@SpecialError: tudod mit? Okos enged, szamár szenved, akkor legyetek az okosok, a kis toleránsak, éljetek abban a mesevilágban amiben éltek, belefáradtam, hogy hozzád hasonlókkal vitatkozzak - amit amúgy ti kezdtetek, mert speciel én csak a véleményemet írtam le,de ha valakinek a véleménye kicsit is kilóg a sorból, az nyilvánvalóan csakis idióta lehet.

Ez mondjuk a Te álláspontodra is igaz lehetne. wink.gif
Engem nem az zavar ha valaki hogy is mondjam, nem nézi el szívesen az ilyen dolgokat. De az igenis felháborító ha valaki szerint az rendben van, hogy tisztességes emberek kirekesztünk jogokból. Legyen ennek bármi az alapja. Mind emberek vagyunk és amíg nem ártunk másoknak addig mindünket ugyan azok a jogok illetnek meg és ugyan azok a kötelezettségek terhelnek, ezt hívják jogi egyenlőségnek.
7 felhasználónak tetszik: Jolie_77, szenya, Glamster, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
2013. június 27. 22:05 #80
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Előttem már olyan szépen elmondták a véleményemet, Glambert, és SpecialError, de még valamit hozzáfűznék azért.
Ez az apakép-effektus szerintem nagyon el van túlozva. És hogy elvált szülők fiaiból homoszexuálisok lesznek? Vagy ha meleg férfiakkal vannak körülvéve? Emeletes ökörség.
Személyesen nem ismerek meleg férfiakat, de vegyünk egy híres példát. Freddie Mercury-ról mindenki tudja, hogy meleg volt (vagy bi, de inkább meleg). A szülei - akik talán még mindig élnek - házasságban élnek együtt, vallásos párszi emberek - szóval elég valószínűtlen, hogy otthonról "leste" el a homoszexuális életvitelt.
És Cher lánya, aki férfivá operáltatta magát? Soha nem hallottam arról, hogy Cher vagy Sonny Bono melegek lettek volna.
8 felhasználónak tetszik: szenya, SpecialError, Glamster, Beyla, idone, Fan-ily6889, Pöttömke, ViviOsztCshőő
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 36.