Tovább folytatódik a szépségkirálynő-botrány. Sarka Kata azt állítja, hogy Korinna ki akarta készíteni azokat a lányokat, akiket esélyesnek tartott a koronára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sarka Kata: „Korinna bosszút akart állni”
2013. június 27. 12:50
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Ez a Korinna,szerintem nagyon beképzelt,bár tény hogy szép de nem kéne ennyire beképzeltnek lennie.
2013. június 27. 12:51
én nem tudom, hogy mi igaz ebből, de mostmár amúgy is megválasztották a szépségkirálynőt. ha mindenkinek ilyesfajta problémái vannak, akkor ő is írjon egy könyvet, ahogy Szepesi Nikolett is tette
2013. június 27. 12:54
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Hajdúékról is megvan a véleményem.De ahogy figyelem,Korinna is csak azért csinálta ezt az egészet,hogy felhívja magára a figyelmet.Úgyhogy egyik kutya,másik eb.
2013. június 27. 13:06
|
|
JulcsiiEdwardsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202429 offline
|
jajj ezt már annyira unom...........nem tudom hogy Korinna mit akar de nem is érdekel...Hajdúékról meg inkább nem szeretnék véleményt mondani
2013. június 27. 13:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ha ez a Korinna nem csinálta volna ott a pi**áját akkor ez nem lett volna! Nem,hogy elfogadta volna azt a hülye koronát aztán csá nem lett volna ez a hülye cirkusz!!!
2013. június 27. 13:21
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Annyira unalmas már ez az egész...
2013. június 27. 13:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát igen, erre szokták azt mondani, hogy kiborult a bili. Tetszik, ahogyan a Hajdú-Sarka duett hogyan próbálja menteni a menthetőt, miközben mindenki tudja, hogy ezek a szépségversenyes mizériák mindig a csalásra alapulnak. Már nem azért, de az emberek háta sem tollas, és akkor ilyen gyenge szövegekkel védekeznek, hogy Korinna bosszút akar állni. Én is bosszút akarnék, hogyha egy verseny a bundáról szól. Korinnát tuti meg fogják hurcolni ezért, mert a titoktartási szerződést megszegte, és Hajdúék tuti kapni fognak azon, hogy megtorolják mindezt rajta. Az azonban valóban igaz, hogy Korinna messze a legszebb lány volt az idei mezőnyben, pedig szerintem ő sem akkora was ist, hogy hátast dobjak tőle. Annamáriának eléggé érdekes arca van, a Kárpáti lányról meg minden alkalommal egy serpenyő jut az eszembe. Sarka is menjen el inkább dolgozni, mert amíg nem kezdett Hajdúval addig halvány lila pukim sem volt, hogy ki ez a nő. Persze, a férjecske vett neki egy vállalkozást, és hoppá már meg is van a munkahelye, a mani meg dől... Más meg napi 8-12 órát dolgozik éhbérért. Szép.
2013. június 27. 13:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Mint már többször is mondtam, az ilyen versenyek mindig előre le vannak játszva, már a legelején kiderül, ki a győztes. Én is voltam háttérmunkás egy ilyen versenyen, tudom, hogy megy ez...de az, hogy ekkora cirkuszt csapnak körülötte, szerintem komolytalanná és nevetségessé teszi az összes munkát, amit belefektettek...
2013. június 27. 13:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
ebben a versenyben mindenki olyan antipatikus nekem h azt sem tom kinek adjak igazad
2013. június 27. 13:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
* igazat..........................
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: