Kik a legbefolyásosabb személyiségek 2013-ban?
2013. július 03. 18:07
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
justin mehetne az első helyre
2013. július 03. 18:28
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Emelcsi, a számból vetted ki a szót!
Lady Gagának, Beyoncének gratulálok. A többi fogalmam sincs, hogy hogy került ide.
ÉN Adam Lambertöt raktam volna az első helyre, mert élőben is bőven megállja a helyét és NEM botrányhős, mint...khmm, egyese, mégis kiemelkedően végzi a munkáját. Vagy esetleg Johnny Deppet, mert nagyon jól játszik, vicces és rendes személyiség, szintén nem botrányos.
De hát ez van, a mai emberek kedvence a botrányos "rossz fiúk" .
Lady Gagának, Beyoncének gratulálok. A többi fogalmam sincs, hogy hogy került ide.
ÉN Adam Lambertöt raktam volna az első helyre, mert élőben is bőven megállja a helyét és NEM botrányhős, mint...khmm, egyese, mégis kiemelkedően végzi a munkáját. Vagy esetleg Johnny Deppet, mert nagyon jól játszik, vicces és rendes személyiség, szintén nem botrányos.
De hát ez van, a mai emberek kedvence a botrányos "rossz fiúk" .
2013. július 03. 19:44
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Első helyre?! Hahaha.....
Ezen a listán 4-5 ember van, akik nem nyivákolással és vonaglással kerültek az első tízbe. Viszont már ez a képzeletbeli rangsor sem épp helyt álló, mert pénzösszegekről írnak, holott elvileg a befolyásról van szó elvileg.
Ezen a listán 4-5 ember van, akik nem nyivákolással és vonaglással kerültek az első tízbe. Viszont már ez a képzeletbeli rangsor sem épp helyt álló, mert pénzösszegekről írnak, holott elvileg a befolyásról van szó elvileg.
2013. július 03. 19:44
xdd és tényleg a nőkhöz sorolták azta k*r*a xd meghalok igaza van Emelcsinek xdd
2013. július 03. 20:41
Justin?Nem lepődök meg,pedig nagyon nem örülök neki
Oprah?Na ez meglepett
2013. július 04. 20:07
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
OPRAH??? Azt meg hogy?
2013. július 09. 17:46
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
JUSTIN BIEBER érdemelte volna meg az első helet mert ő nem csak jol énekel hanem a mamám monta hogy ígazábol az ő szive is meleg és kedves is nekem ez a véleményem mert sok az utéloja neki
2013. július 11. 19:11
Emberek! Ez egy befolyáslista, nem szimpátia alapján válogatták. Én se bírom Justint, de tény, hogy befolyásos. Tehát itt a helye. Úgy, ahogy Gagának és Madonnának is, Ophrát nem is ismerem, de biztos úgy van.
Bon Jovinak mg ki lehett volna írni a teljes nevét. Vagy az egész együttesre gondoltak?
Bon Jovinak mg ki lehett volna írni a teljes nevét. Vagy az egész együttesre gondoltak?
2013. július 16. 14:17
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Justiiiinnn <3 előrébb is lehetett volna
2013. július 16. 19:24
|
|
Réka_Stylistúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 198816 offline
|
ezzel én nem értek egyet!De hát ők tudják...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: