Starity

Kik a legbefolyásosabb személyiségek 2013-ban?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 27. 12:30 #61
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 0
Azonosító: 203214
Egyet értek veled anci2001!!!
2013. június 27. 12:32 #62
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Szerintem Rihanna is rohadt jól keres...
2013. június 27. 12:33 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.27. 12:15)
Norah:
Jaj, már megint kezdik a Madonna stanek. Csak úgy tudjátok a kedvenceteket védeni, hogy más előadót oltotok? Mondjuk nem lepődök meg, amilyen a sztár, olyan a rajongó. De csak megsúgom, hogy a BTW nem 99 cent volt, az csak kb egy hétig az Amazonon (annyian is vették, hogy az Amazon szerverei lefagytak), de persze, ti mindig ezt emlegetitek, mert másba nem tudtok belekötni, amúgy normál áron ment a lemez mindenhol, és így lett 2011 második legtöbbet eladott lemeze, bőven 10 milliós eladás felett. Csak Adele nyomta le, ahogy te is mondtad, ami nem meglepő, annak az évnek ő volt a nagy felfedezetje. Amúgy mielőtt a BTW-t "kotyvaszozod" le, nézz körül az MDNA háza táján, mert egy borzasztó gyenge, electro-pop hulladék lett, Madonna a régi színvonalából visszazuhant egy "diznicafrinka" szintjére, hogy a szavaiddal éljek. Kettejük közül nem Gaga az, aki próbál szexi 20 éves, trendi bombázó maradni úgy, hogy közben komplett idiótát csinál magából (lásd: duett az LMFAO-val, fellépés PSY-jal, klip, amiben agyonphotoshoppolva vonaglik a magassarkús pasik között (Alejandro Gone Wild), mint egy koravén prosti, stb).

De basszus, ugyanazt csináltad most, mint ő. Csak te elkezdted szidni madonnát : DDD A BTW-ből nem fogyott el 10 millió sajnos,Madonna albuma pedig, Madonnához képest volt szar, mert még mindig jobb mint Selena Gomez próbálkozásai xd A lényeg az, hogy lehet, hogy a Born This Way nem lett akkora durranás, de bukás nem volt az is biztos. smileeee.gif Sőt talán jól is járt, hogy lesz hova feljönni az ARTPOP-al.
2013. június 27. 12:49 #64
TVDfan98
TVDfan98
visszatérő vendég

StátuszVannak olyan csaták, amik elvesztek, még mielőtt elkezdődtek volna.
Hozzászólás: 389
Azonosító: 201001
hmm... szerintem ez a sorrend nem így van smileeee.gif de hát kinek mi...
2013. június 27. 12:51 #65
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ez is csak egy újabb, semmit mondó értelmetlen lista, amivel a tucatsztárocskák hírnevét akarják megdobni. Az azonban kegyetlen jó kérdés, hogy Spielberget, Madonnát és Bon Jovit, hogyan lehet egy lapon emlegetni olyan nyikhajuszokkal, mint bíbőr, szvift vagy az újabban a topikban agyonistenített transzi kinézetű gágá. Ezek olyan előadók, akik már rég a süllyesztőben dagonyáznának, ha nem tudnák kihasználni a trágyabukk, tviter és a youtube által adta lehetőségeket. Hisz, ha mutogatnak két farpofát vagy nunit, akkor az mindenkihez eljut szinte a net által. És ezek a legbefolyásosabb személyek?XD Még viccnek is rossz egyébként. Bíbőr is csak szeliná gomez általi megrendezett románcnak köszönheti azt, hogy még a sztárok között tapossa útját, valamint ezért még képes volt a fűre is rászokni, hogy az emberek beszéljenek róla. Arrogáns, beképzelt nárcisztikus b*nkó, aki mellesleg újabban nem a munkásságával volt központban. Talyorról ugyanezt lehet elmondani, hiszen mindenki betéve nyomja azt, hogy kinek hol rakta szét a lábát csak azért, hogy valamelyik híresebb énekes vagy színész által felkapaszkodhasson. Gágáról meg ne is beszéljünk, mert most valahogy nincs affinitásom a monszterekhez, de gondolom nem mondok sok újat, ha felhozom a magamutogatás, az erkölcstelenség és az összetákolt imidzs kifejezéseket, valamint azt az iszonyatosan egyedi zenéjét, amivel az elmúlt években próbált meg némi pénzhez jutni. Nos, Oprah-n nem lepődtem meg, mert tavaly is az ő gázsija vitte a pálmát, ám azon meglepődtem, hogy Jont beelőzte Taylor. Szerintem egy újabb értelmetlen, ostoba lista ez is, ahol a népszerűség a döntőtényező.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. június 27. 12:58 #66
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
ezzel nem értek egyet sad.gif
2013. június 27. 13:04 #67
Szelin
Szelin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 134
Azonosító: 99158
Madonna és Lady Gaga hogy előzhette le Justin Bieber-t?
2013. június 27. 13:06 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.06.27. 12:51)
Ez is csak egy újabb, semmit mondó értelmetlen lista, amivel a tucatsztárocskák hírnevét akarják megdobni. Az azonban kegyetlen jó kérdés, hogy Spielberget, Madonnát és Bon Jovit, hogyan lehet egy lapon emlegetni olyan nyikhajuszokkal, mint bíbőr, szvift vagy az újabban a topikban agyonistenített transzi kinézetű gágá. Ezek olyan előadók, akik már rég a süllyesztőben dagonyáznának, ha nem tudnák kihasználni a trágyabukk, tviter és a youtube által adta lehetőségeket. Hisz, ha mutogatnak két farpofát vagy nunit, akkor az mindenkihez eljut szinte a net által. És ezek a legbefolyásosabb személyek?XD Még viccnek is rossz egyébként. Bíbőr is csak szeliná gomez általi megrendezett románcnak köszönheti azt, hogy még a sztárok között tapossa útját, valamint ezért még képes volt a fűre is rászokni, hogy az emberek beszéljenek róla. Arrogáns, beképzelt nárcisztikus b*nkó, aki mellesleg újabban nem a munkásságával volt központban. Talyorról ugyanezt lehet elmondani, hiszen mindenki betéve nyomja azt, hogy kinek hol rakta szét a lábát csak azért, hogy valamelyik híresebb énekes vagy színész által felkapaszkodhasson. Gágáról meg ne is beszéljünk, mert most valahogy nincs affinitásom a monszterekhez, de gondolom nem mondok sok újat, ha felhozom a magamutogatás, az erkölcstelenség és az összetákolt imidzs kifejezéseket, valamint azt az iszonyatosan egyedi zenéjét, amivel az elmúlt években próbált meg némi pénzhez jutni. Nos, Oprah-n nem lepődtem meg, mert tavaly is az ő gázsija vitte a pálmát, ám azon meglepődtem, hogy Jont beelőzte Taylor. Szerintem egy újabb értelmetlen, ostoba lista ez is, ahol a népszerűség a döntőtényező.

Remélem készíted a nyugtatókat, mert Gaga hamarosan mindenhol ott lesz biggrin.gif Kezdelek sajnálni amiatt, hogy emiatt is ilyen regényt írsz, gondolj bele, Gaga így második, hogy kerüli a közmédiát, gyakorlatilag rejtőzködik, mi lesz jövőre biggrin.gif ?! A másik pedig, nem hiszem, hogy Gagának, vagy valakinek is itt az lenne már a célja, hogy " némi pénzhez" jussanak...
2013. június 27. 13:18 #69
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Szelin: "Madonna és Lady Gaga hogy előzhette le Justin Bieber-t?"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! XDDDDD Ezt te komolyan megkérdezted???? Mikor fogják fel a belieberek, hogy Bieber zeneileg nem ér semmit? Gaga és Madonna hozzá képest istenek, mondom ezt úgy, hogy Madonnát sem bírom, de ő legalább letettt valamit az asztalra. Bieber egy nulla és azt sem érdemli meg, hogy a listán legyen, Swiftel együtt.
2013. június 27. 13:32 #70
- törölt felhasználó -    
Ez a lista olyan hülyeség, ahogy van. Nem is igazán értem ennek a lényegét. Oprah mitől olyan befolyásos, a műsorától? Mi alapján hasonlitják össze énekesekkel és filmrendezőkkel? o.O Taylor és Bieber mi a fészkes fenét keresnek itt? Max a kiskorúaknak gyakoroltak hatást a hülyeségeikkel. Beyoncé-val se vagyok tisztában, de az ő neve galaxisokkal többet ér mint ennek a két semmire kellőnek a "munkássága".
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, _ToTo_, Beyla
2013. június 27. 13:33 #71
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
Nagyjából számítani lehetett erre...
2013. június 27. 13:45 #72
- törölt felhasználó -    
Ez egy hatalmas baromság.A bíbör gyerek...no comment.
2013. június 27. 13:47 #73
fannika6
fannika6
visszatérő vendég

StátuszImádlak Justin Bieber!! életem szerelme ;) <3 örökkön örökké LOVEEEEE
Hozzászólás: 327
Azonosító: 184299
Candy_attack:
te mikor fogod fel hogy ő tehetséges??? és azt hogy ha nem szereted nem kell összehordani róla baromságokat!!! -.-""""""" mi a fenének kell egy olyan emberen kitölteni a dühöd aki semmit rosszat nem tett ellened!!!!!!???? hogy jössz te ahhoz hogy valakire azt mond hogy nulla? ő legalább elérte azt az életben amit akart és rengetegen szeretik és tisztelik!!!! nincsen bajom azokkal akik nem szeretik de baszki ne ócsárod már!!!! tudod milyen szarul esik ez másnak??? kibaszottul elegem van hogy basztatjátok Justint mikor semmit nem tesz ellenetek!!! de ott mondjátok hogy nem foglalkoztok vele,érdekes akkor minek szóltok hozzá? tehetséges,jó ember!!!! de bezzeg ha 1D-ről lenne szó mindenki védené őket!! szánalmas amit csináltok és sajnállak titeket őszintén!!!! de ha nektek élvezet másokat a földbe döngölni csak gratulálni tudok -.-""" és ti mit értetek el az életben? hmm? -.-"
most jön valami kretén aki beszól hogy ne védjem már annyira Biebert!! nem érdekel más véleménye én szeretem bármit csinál mert ő is ember,ő is olyan mint te vagy én hibázik!!! csak a mi hibáinkból nem írnak cikkeket!!! -.-"""" ezért nem is szól le senki!!!! szállj már magadba és először rendezd el a saját dolgaidat mielőtt mást ócsárolnál!!! csak a felszínt látod de ha egy kicsit utánanéznél akkor tudnád hogy Justin Bieber milyen jó ember igazából!!!!!!!
ja amúgy az én listám nem így nézne ki!
2013. június 27. 13:48 #74
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Ez a lista is csak arra jó, hogy egyesek egymásnak eshessenek.

Részemről a lista nevetséges. Az első tíz között senki nincs, aki valaha akár csak egy pillanatra is hatással lett volna rám. Arra azért kíváncsi lennék, Angelina Jolie hanyadik helyezést kapott. A többi kedvencem pedig valószínűleg az első ezerbe sem kerülne be.
3 felhasználónak tetszik: Pink Carnation, Beyla, chelseagirl18
2013. június 27. 14:06 #75
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
fannika6:

Szeretheted Biebert, egészségedre, amúgy nem akartam én se őt se senkit megbántani, csak a tényekkel nézzünk szembe: Biebernek tök átlagos hangja van, minden második ember tud úgy énekelni, mint ő. Az, hogy el tudja találni a hangokat, nem teljesítmény, hangterjedelme nincs, se egyedi hangszíne. Stílusa sincs, ugyan úgy néz ki, mint bármelyik srác az utcán. És képzeld el, hiába szeretem a 1D-t, róluk is ezt tudom mondani: átlagos sztárocskák.

Amiért rohadt jót röhögtem az az, hogy még nektek áll feljebb, hogy nem Bieber vezeti ezt a listát, mikor repkednetek kéne örömötökben, hogy egyáltalán felkerült rá, mert nem érdemli meg. Lady Gaga, Beyonce, Bon Jovi, Madonna. Na ők előadók. Mind egyediek, mind utánozhatatlanok, mind alkottak valami maradandót és mindnek olyan tehetsége van, ami 1 millió emberből csak egynek. Bieber hozzájuk képest senki. Ez nem támadás, ez tény. Kérdezz meg bárkit, aki kicsit is ért a zenéhez, mind ezt fogja mondani.
2013. június 27. 14:10 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.27. 12:15)
Norah:
Jaj, már megint kezdik a Madonna stanek. Csak úgy tudjátok a kedvenceteket védeni, hogy más előadót oltotok? Mondjuk nem lepődök meg, amilyen a sztár, olyan a rajongó. De csak megsúgom, hogy a BTW nem 99 cent volt, az csak kb egy hétig az Amazonon (annyian is vették, hogy az Amazon szerverei lefagytak), de persze, ti mindig ezt emlegetitek, mert másba nem tudtok belekötni, amúgy normál áron ment a lemez mindenhol, és így lett 2011 második legtöbbet eladott lemeze, bőven 10 milliós eladás felett. Csak Adele nyomta le, ahogy te is mondtad, ami nem meglepő, annak az évnek ő volt a nagy felfedezetje. Amúgy mielőtt a BTW-t "kotyvaszozod" le, nézz körül az MDNA háza táján, mert egy borzasztó gyenge, electro-pop hulladék lett, Madonna a régi színvonalából visszazuhant egy "diznicafrinka" szintjére, hogy a szavaiddal éljek. Kettejük közül nem Gaga az, aki próbál szexi 20 éves, trendi bombázó maradni úgy, hogy közben komplett idiótát csinál magából (lásd: duett az LMFAO-val, fellépés PSY-jal, klip, amiben agyonphotoshoppolva vonaglik a magassarkús pasik között (Alejandro Gone Wild), mint egy koravén prosti, stb).

Idézet
Csak úgy tudjátok a kedvenceteket védeni, hogy más előadót oltotok?
Ezt a kérdést talán holembo little monsternek tedd fel előbb, ugyanis neki szokása. Nincs olyan cikk, ahol "bele ne rúgna" Rihannába és a fahangú Gagusát ne sztárolná.
10 millió felett??? Álmodik a nyomor. rohog.gif 2x-es platina lett az USA-ban. Egyedül az USA-ban kap platina minősítést 1 millió feletti eladásnál egy album. A kis makro országoknál tizedennyiért már megkapja egy album a platinát. Szóval jó lesz az durván 5 milliónak is. Bár a Little Monsterek, ha Plagáról van szó, tényleg képesek mindent felnagyítani. A MDNA nem lett egy zenei zsenialitás, de még így is jobb lett, mint a 21. sz. legnagyobb lemezeként beharangozott Flop This Way. Az 2. track helyett találóbb lett volna a 7. track névválasztása az album milyenségét tekintve.
Idézet
Koravén prosti???
laugh.gif Ezt kár volt említened. Nem Madonna az, aki 26 évesen egy rusnya kiélt fejű rém. pardon.gif Madonna még 40 évesen is hamvasabb volt, mint Gaga most (kapaszkodj meg!) 26 évesen!
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. június 27. 14:16 #77
- törölt felhasználó -    
gratulálok nekik. szívesen megnézném, hogy az összeállításnál miket vesznek figyelembe.
2013. június 27. 14:16 #78
- törölt felhasználó -    
ugyan emberek.. ez csak egy lista, nem kell ennyire összekapni :'D
2013. június 27. 14:19 #79
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Norah @ 2013.06.27. 14:10)
10 millió felett??? Álmodik a nyomor.  rohog.gif 2x-es platina lett az USA-ban. Egyedül az USA-ban kap platina minősítést 1 millió feletti eladásnál egy album. A kis makro országoknál tizedennyiért már megkapja egy album a platinát. Szóval jó lesz az durván 5 milliónak is.

Arról nem is beszélve, hogy azt a hulladékot/copylemezt, 3 féle módon adták ki, hogy az ilyen hülyék, akik itt is trollkodnak, 3x is megvegyék ...
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. június 27. 14:45 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2013.06.27. 14:10)
Ezt a kérdést talán holembo little monsternek tedd fel előbb, ugyanis neki szokása. Nincs olyan cikk, ahol "bele ne rúgna" Rihannába és a fahangú Gagusát ne sztárolná.
10 millió felett??? Álmodik a nyomor.  rohog.gif 2x-es platina lett az USA-ban. Egyedül az USA-ban kap platina minősítést 1 millió feletti eladásnál egy album. A kis makro országoknál tizedennyiért már megkapja egy album a platinát. Szóval jó lesz az durván 5 milliónak is. Bár a Little Monsterek, ha Plagáról van szó, tényleg képesek mindent felnagyítani. A MDNA nem lett egy zenei zsenialitás, de még így is jobb lett, mint a 21. sz. legnagyobb lemezeként beharangozott Flop This Way. Az 2. track helyett találóbb lett volna a 7. track névválasztása az album milyenségét tekintve. laugh.gif Ezt kár volt említened. Nem Madonna az, aki 26 évesen egy rusnya kiélt fejű rém. pardon.gif Madonna még 40 évesen is hamvasabb volt, mint Gaga most (kapaszkodj meg!) 26 évesen!

Milyen jól tudod a számok sorrendjét biggrin.gif Ez már haladás. A kiadó írta, hogy 8 millió, nem én találom ki, mert nekem rohadt mindegy, hogy mennyi, ha tetszik az ami a korongon van. XDD igen elég nagy reklámot csináltak neki és valóban kicsit mást várt az ember, de hogy az MDNA jobb? biggrin.gifD Nem volt olyan kritikus, aki jót írt volna róla. Nem is csodálom mert semmirevaló lemez . Te is véded madonnát, o.O Az, hogy ilyenekkel jössz, hogy rusnya. vagy travi... És? És akkor mivan? Mégis elérte a célját és gyakorlatilag bármit megtehet, ezzel szemben Rihanna, ... lehet, hogy szép, sőt nagyon is szép biggrin.gif De soha nem lesz elismert és tekintélye sincs ... Mert ő ennyire képes, vagyis a producerei ennyire... fahangú? biggrin.gif Sokkal jobban énekel mint Madonna, vagy Rihanna együttvéve biggrin.gif Madonnának nem az éneklésben rejlik az ereje biggrin.gif Rihannában meg semmi nem rejlik biggrin.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!