Kik a legbefolyásosabb személyiségek 2013-ban?
2013. június 27. 10:49
Ha rajtam múlna , az imént felsorolt embereknek a fele sem lenne benne...
2013. június 27. 10:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Az eleve agyhalott és életképtelen, akiket ezek a cölöbök bármiben is befolyásolni tudnak a szaros twitter üzeneteikkel meg jutub videókkal - sajnos vannak elegen ...
Az önálló gondolkodásra és véleménynyilvánitásra kellene törekedni, nem a bólogató birkacsorda effektusra ...
Az önálló gondolkodásra és véleménynyilvánitásra kellene törekedni, nem a bólogató birkacsorda effektusra ...
2013. június 27. 11:02
Ezen a listán semmi keresnivalója az olyanoknak ,mint Lady Gaga,Taylor,Justin Bieber. Még hogy ezek befolyásosak,ha vissza mennénk 10 évvel ezelőttire ők meg sem fordulnának még a 100-ban sem,sajnos mostanság viszont ezeket mondják előadónak holott nem is azok,olyan albumokkal amilyeneket ők kiadnak, nagy nullák.
Beyoncénak örülök ahogy Madonnának is.
Beyoncénak örülök ahogy Madonnának is.
2013. június 27. 11:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én ezen a listán tudnék változtatni.
2013. június 27. 11:42
Tudtam, hogy Oprah lesz az első helyen.
Nekem nincs bajom ezzel a listával.
2013. június 27. 11:43
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Szeretem Beyoncé-t de nem itt van a helye.Ellen-t is nagyon birom de annyira nem befolyásol senkit bár a műsora elképesztő
én is nézni szoktam
) Én Justin-t lehet,hogy fentebb tolnám 1-2-vel... mert ha botrányos ha nem mostanában ő az egyik leg befolyásosabb ember...
2013. június 27. 11:56
Idézet (Norah @ 2013.06.27. 10:13)
Azért nem mondanám, hogy az MDNA bukta lett. Elvégre több, mint 40 állam albumeladási listáján debütált az első helyen, Oroszországban pedig a legnagyobb példányszámban eladott lemez volt 2012-ben. Több, mint 2 millió példány talált gazdára úgy, hogy közben nem kellett 99 Centért árulni. Azért a mostanság nagy népszerűségnek örvendő diznicafrinkák'örülnének, ha ennyi albumot el tudnának adni. És nem bukott nagyobbat, mint az, aki a XXI. sz. zenei Martin Luther Kingjének tartotta magát és közben egy gömb fagyi árán árulta az összeollózott kotyvaszát. Majd szépen jött Adele, akire nem számított szépen lealázta.
Ráadásul sosem értettem ezeket a "legbefolyásosabb" listákat. Kismillió ilyen lista létezik, évente, kismillió variánssal. Gaga mégis hogy állhat előrébb ezen az Oprah-féle subject listán, mint Madonna? Hiszen az eddigi munkásságának Madonna volt a fundamentuma. Ki folyásol be kit?
Ráadásul sosem értettem ezeket a "legbefolyásosabb" listákat. Kismillió ilyen lista létezik, évente, kismillió variánssal. Gaga mégis hogy állhat előrébb ezen az Oprah-féle subject listán, mint Madonna? Hiszen az eddigi munkásságának Madonna volt a fundamentuma. Ki folyásol be kit?
Megint jött a Gagaleszólás,ami lassan minden cikk alatt ottvan. Ez a lista semmirevaló, szerintem, habár azért valamennyire tükrözi a valóságot, bár Angelina Jolie-t előbbre raktam volna... Csak,hogy ne a Madonnafanok által kitalált önmegnyugtató dolog éljen benned, elmondok neked valamit. A Born This Way-ből több mint 8 millió fogyott el, amikor 99centért árulták 500 ezret értékesítettek belőle, ez az Amazonnak, akik kitalálták h ennyi legyen bukás volt. Gagának köze nem volt h ennyiért adják.Az MDNA egy nagy rakás kaki volt, hatalmasat csalódtam Madonnában is, hogy kiadta a keze közül azt a csekmetet.
2013. június 27. 12:04
Nem utálom Beyoncet, de nem tudom, hogy ő mit keres itt ... Azt meg gondoltam, hogy Oprah lesz az első helyen. Ez nem is meglepő.
2013. június 27. 12:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Norah:
Jaj, már megint kezdik a Madonna stanek. Csak úgy tudjátok a kedvenceteket védeni, hogy más előadót oltotok? Mondjuk nem lepődök meg, amilyen a sztár, olyan a rajongó. De csak megsúgom, hogy a BTW nem 99 cent volt, az csak kb egy hétig az Amazonon (annyian is vették, hogy az Amazon szerverei lefagytak), de persze, ti mindig ezt emlegetitek, mert másba nem tudtok belekötni, amúgy normál áron ment a lemez mindenhol, és így lett 2011 második legtöbbet eladott lemeze, bőven 10 milliós eladás felett. Csak Adele nyomta le, ahogy te is mondtad, ami nem meglepő, annak az évnek ő volt a nagy felfedezetje. Amúgy mielőtt a BTW-t "kotyvaszozod" le, nézz körül az MDNA háza táján, mert egy borzasztó gyenge, electro-pop hulladék lett, Madonna a régi színvonalából visszazuhant egy "diznicafrinka" szintjére, hogy a szavaiddal éljek. Kettejük közül nem Gaga az, aki próbál szexi 20 éves, trendi bombázó maradni úgy, hogy közben komplett idiótát csinál magából (lásd: duett az LMFAO-val, fellépés PSY-jal, klip, amiben agyonphotoshoppolva vonaglik a magassarkús pasik között (Alejandro Gone Wild), mint egy koravén prosti, stb).
Jaj, már megint kezdik a Madonna stanek. Csak úgy tudjátok a kedvenceteket védeni, hogy más előadót oltotok? Mondjuk nem lepődök meg, amilyen a sztár, olyan a rajongó. De csak megsúgom, hogy a BTW nem 99 cent volt, az csak kb egy hétig az Amazonon (annyian is vették, hogy az Amazon szerverei lefagytak), de persze, ti mindig ezt emlegetitek, mert másba nem tudtok belekötni, amúgy normál áron ment a lemez mindenhol, és így lett 2011 második legtöbbet eladott lemeze, bőven 10 milliós eladás felett. Csak Adele nyomta le, ahogy te is mondtad, ami nem meglepő, annak az évnek ő volt a nagy felfedezetje. Amúgy mielőtt a BTW-t "kotyvaszozod" le, nézz körül az MDNA háza táján, mert egy borzasztó gyenge, electro-pop hulladék lett, Madonna a régi színvonalából visszazuhant egy "diznicafrinka" szintjére, hogy a szavaiddal éljek. Kettejük közül nem Gaga az, aki próbál szexi 20 éves, trendi bombázó maradni úgy, hogy közben komplett idiótát csinál magából (lásd: duett az LMFAO-val, fellépés PSY-jal, klip, amiben agyonphotoshoppolva vonaglik a magassarkús pasik között (Alejandro Gone Wild), mint egy koravén prosti, stb).
2013. június 27. 12:18
Celine Dionnak kellett volna az 1-nek lennie ő legalább nem balhézik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: