Trapped / Csapdában (2002)
2007. június 21. 13:33
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Idézet(Ginnie @ 2007. June 21. - 13:09)
Forsaken,nem vagy fent véletlenül az RTL fórumon is?
De véletlenül fent vagyok!
2007. június 23. 09:11
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Idézet(Ginnie @ 2007. June 22. - 20:20)
Hát nem is tudom......
Az aláírásodból biztosan nem.
De mintha úgy rémlene azt írtad volna,hogy felnézel néha a Stuart-topicomra,nem?
Az aláírásodból biztosan nem.
De mintha úgy rémlene azt írtad volna,hogy felnézel néha a Stuart-topicomra,nem?
Igen igen, csak annyira nem jön be ez az új fórum... a régire neponta írtam kb. 100 hozzászólást, de erre... semmi kedvem sincs felmenni...
2007. június 23. 10:36
|
|
Ginnie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.11. Hozzászólás: 658 Csatolások: 33 Azonosító: 32031 offline
|
Hát jól van,ahogy gondolod......
Csak tudod nagyon unatkozok ám ott egyedül,mert ahogy azt már beszéltük,nem sokan szeretik/ismerik,így többnyire csak én irogatok oda....
De nem baj,akkor majd dumálunk Róla itt!
Csak tudod nagyon unatkozok ám ott egyedül,mert ahogy azt már beszéltük,nem sokan szeretik/ismerik,így többnyire csak én irogatok oda....
De nem baj,akkor majd dumálunk Róla itt!
2011. február 05. 12:51
Charlize Theron (Karen Jennings)
Courtney Love (Cheryl Hickey)
Stuart Townsend (William Jennings)
Kevin Bacon (Joe Hickey)
Dakota Fanning (Abigail Jennings)
Gerry Becker (Dr. Stein)
Pruitt Taylor Vince (Marvin)
A tehetős Jennings házaspár gyermekét váltságdíj reményében elrabolja Cheryl és Joe, a dörzsölt zsaroló páros. Ám a terv, ami úgy tűnt, tökéletes, csődöt mond: a dolgok nem egészen aszerint alakulnak. Sőt, ennél rosszabb már nem is lehetne. Az elrabolt kislányról kiderül, hogy asztmás, Jenningsék pedig sokkal többet megtudnak a gyermekrablókról, mint Cheryl és Joe szeretné.
Courtney Love (Cheryl Hickey)
Stuart Townsend (William Jennings)
Kevin Bacon (Joe Hickey)
Dakota Fanning (Abigail Jennings)
Gerry Becker (Dr. Stein)
Pruitt Taylor Vince (Marvin)
A tehetős Jennings házaspár gyermekét váltságdíj reményében elrabolja Cheryl és Joe, a dörzsölt zsaroló páros. Ám a terv, ami úgy tűnt, tökéletes, csődöt mond: a dolgok nem egészen aszerint alakulnak. Sőt, ennél rosszabb már nem is lehetne. Az elrabolt kislányról kiderül, hogy asztmás, Jenningsék pedig sokkal többet megtudnak a gyermekrablókról, mint Cheryl és Joe szeretné.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: