Bizarr! 38 centisre vékonyította a derekát
2013. június 26. 21:27
Jézusom.
Ez szerintem nem bizarr, hanem egy kicsit undorító is.
2013. június 26. 21:27
hát ez nem normális... ha betegség, akkor pedig sajnálom...
2013. június 26. 21:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Még annyi ész sem szorult ebbe a csajba, mint egy hangyába.
Valószínűleg nem tudja, hogy a hasüregben helyezkednek el az olyan létfontosságú szervek, mint például a máj, a lép, a gyomor és az emésztőrendszer alsó szakasza. Összenyomorgatja az egészet egy helyre, amely a belső szervek eldeformálódottságát okozza. Gratulálok! Gondolom ő is lógott a biológia órákról, s a műveltség hiánya miatt csinálta ezt a testével. Nekem is eléggé darázsderekam van, de ehhez a csajhoz képest kispályás vagyok. Az meg már csak slussz a dologban, hogy huszonkét évesen valóban egy kiélt negyvenesnek néz ki. A kedves anyuka pedig fogadja őszinte gratulációmat, hogy hagyta a lányát ennek az egészségtelen hóbortnak a rabságában! A csaj maximum még egy tízest fog így lehúzni, aztán a szervezete fel fogja adni.
2013. június 26. 21:33
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Két szó: Nem normális.
2013. június 26. 21:34
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Nagyon szép lány pedig szerintem, szerintem nem kellett volna ennyire "beleőrülnie" a duciságába, mert talált volna olyan embert számára, aki nem azért szereti, mert csontsovány. Ezzel inkább megijeszti az embereket mintsem magához vonzza őket.
De ez is egy egyfajta betegség. Nem mondható anorexiának, mert nem éhezteti magát, de nagyon hasonlít hozzá, mert itt is ugyanaz a cél: soványnak lenni. Én ezért is nagyon haragszok a mai társadalomra, mert a normális és rendes embereket, akiket nem áldott meg a sors modellalkattal teljesen tönkreteszik magukat (persze, tisztelet a kivételnek) és minden hülyeségbe belebonyolódnak csak azért, hogy másoknak megfeleljenek, hogy befogadják őket. A mai tinik is már képesek kiközösíteni az olyan társaikat, akiknek csak éppenhogy van egy kicsi feleslege, mert egyesek már nem is emberként tekintenek rájuk. És ez óriási nagy baj. Véleményem szerint nem számít az, hogy most valaki duci, sovány, vak, fogyatékos, homoszexuális...ők is ugyanolyan emberek, ugyanaz a szivük van, ugyanúgy dobog és ugyanúgy képesek érezni, mint mindenki más.
De ez is egy egyfajta betegség. Nem mondható anorexiának, mert nem éhezteti magát, de nagyon hasonlít hozzá, mert itt is ugyanaz a cél: soványnak lenni. Én ezért is nagyon haragszok a mai társadalomra, mert a normális és rendes embereket, akiket nem áldott meg a sors modellalkattal teljesen tönkreteszik magukat (persze, tisztelet a kivételnek) és minden hülyeségbe belebonyolódnak csak azért, hogy másoknak megfeleljenek, hogy befogadják őket. A mai tinik is már képesek kiközösíteni az olyan társaikat, akiknek csak éppenhogy van egy kicsi feleslege, mert egyesek már nem is emberként tekintenek rájuk. És ez óriási nagy baj. Véleményem szerint nem számít az, hogy most valaki duci, sovány, vak, fogyatékos, homoszexuális...ők is ugyanolyan emberek, ugyanaz a szivük van, ugyanúgy dobog és ugyanúgy képesek érezni, mint mindenki más.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 26. 21:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jézusom! Nem normális én már olvastam róla,de nagyon durva.
2013. június 26. 21:37
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Lambika @ 2013.06.26. 21:27)
miért nem vehetné le? Csak akkor ilyen derékkal kell élnie.
Nem biztos az! Az ilyen dolgokkal néhány embernél nagyon nehéz leállni. Ez pölö így van az anorexiásoknál is: nem bírnak leállni az éheztetéssel, mert attól tartanak, hogy visszahíznak egy csomót. Lehet, ha bevinnék a kórházba, akkor teljes "elvonási" tünetei lennének, mert attól rettegne, hogy megint duci lesz. Ez már pszcihés probléma.
2013. június 26. 21:38
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Hát no komment
2013. június 26. 21:41
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Úristen! Láttam már hasonló képeket több nőről/lányról is, és bár nagy divat lett, fogalmam sincs, hogy egyeseknek mit tetszik benne. Szerintem nem nőies vagy csinos, hanem éppen bizarr és visszataszító. Az egészségének rombolásáról már nem is beszélve...
2013. június 26. 21:47
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nem százas,az biztos.... -.-"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.