Az amerikai színésznő szenvedélyesen kampányol, hogy az Egyesült Nemzetek Szövetsége minél előbb bekapcsolódjon a háborús erőszak elleni harcba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie sürgeti az ENSZ csatlakozását
2013. június 26. 11:29
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Komolyan le a kalappal ez a nő előtt! :meghajoló: Hihetetlen amit művel, nem sokan tennének ennyit a menekültekért! Teljesen igaza van! :)Hatalmas tiszteletet érdemel!
2013. június 26. 12:15
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
hat szep lenne ha mostantol telleg elkezdenenek foglalkozni ezzel a problemaval, de az a gond hogy hiaba kezdik el nyugaton keleten ahol a legnagyobb mertekben jelen van velemenyem szerint ugyan ugy folytatodna mert hat, arra fele meg mindig kijatszak ha tudjak a politikat es az a helyzet hogy ahol a legjobban kene figyelni ott a 'leglagyabb' a biztonsag!
2013. június 26. 13:03
Remek dolognak tartom, hogy felszólalt egy ilyen fontos ügyben. Csak remélni merem, hogy értő fülekre talált.
2013. június 26. 13:24
|
|
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline
|
Csodálatos egy nő!
Tisztelet!
Tisztelet!
2013. június 26. 13:33
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
respekt neki...................
2013. június 26. 13:38
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Hihetetlen, mekkora szíve van ennek a nőnek!! Megérdemli azt a sok-sok figyelmet és szeretetet. Az is csodálatos, hogy teljes erőfeszítéssel azon van, hogy segítsen a rászorulók életkörülményein! Igazi példakép! Én is ilyen szeretnék lenni!
2013. június 26. 13:42
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Angelina egyszerűen fantasztikus.
Én ugyan nem vagyok olyan optimista, mint ő, de nagyon remélem, hogy sikerül némi haladást elérni ebben az ügyben.
Én ugyan nem vagyok olyan optimista, mint ő, de nagyon remélem, hogy sikerül némi haladást elérni ebben az ügyben.
2013. június 26. 13:52
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Hatalmas tisztelet Angelinának.
Ennek a nőnek aztán helyén van a szíve. Rengeteg embernek segített már és még mennyinek próbál segíteni. Igaz hogy a világból szinte lehetetlen eltüntetni az erőszakot, de legalább tesz valami azért hogy ez a súlyos probléma ne érintsen annyi ártatlan és védtelen nőt,férfit és gyereket. Ha mellé állnak talán sikerülhet is, persze ehhez normálisan gondolkodó emberekre van szükség, ami lássuk be a mai világban igen csekély számban létezik..Bár a remény hal meg utoljára !
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. június 26. 13:56
Szörnyű, hogy milyen az élet a háborús övezetekben. Angelina fellépése még nagyobbá tette őt a szememben. Annyira jó hallani, hogy létezik olyan ember akinek rengeteg pénze van és hatalmas befolyása, és mindezt nem arra fordítja, hogy óriási házibulikat tartson hanem egy nemes célt szolgál vele. :maghajolo:
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. június 26. 14:12
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
A kezdeményezés jó, én csak a kivitelezésben látok homály pontokat. Most egy olyan kultúrában, ahol dicsőséget jelent a másik fél megerőszakolása nem tudom, hogyan fogják ezt propagálni. Meg alapvetően nem hiszem, h egyik rászól a másikra, h kérlek háború van, ne erőszakold meg azt a kislányt, kisfiút. Ennek az egésznek az ellenőrzése sztem lehetetlen,prevenciót ebben az esetben nem nagyon lehet alkalmazni, mindenesetre azért kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből.
2013. június 26. 14:20
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ezen a képen nagyon fáradtnak és kimerültnek tűnik. Olvasni is szörnyű, hogy mik történnek a háborús övezetekben..bármelyik állat különbül bánik a saját fajtájával. Nem sok reményt látok, mert a pénz és az egymással való élet halál harc a földi javakért örök. Akinél pedig a hatalom van, az úgy érzi, hogy mindent megtehet, mert ő a többi fölött áll. Ezen jó lenne változatatni, de sajnos bármennyire is szeretem Angelinát én nem hiszek ebben. Nem a világ rossz, hanem mi, akik benne élünk. Harc magunk ellen általában hiábavaló.
2013. június 26. 14:39
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Egyre jobban kedvelem ezt a nőt. Az utóbbi időbe bámulatos döntések sorozatát hozta, és ő nem csak egy színész, egy arc egy filmből, hanem komoly harcos is.
Bár én sem látok sok javulást és változást az ügy érdekében, már az haladás, hogy észrevették, és próbálnak tenni valamit érte.
Bár én sem látok sok javulást és változást az ügy érdekében, már az haladás, hogy észrevették, és próbálnak tenni valamit érte.
2013. június 26. 15:51
Imádom,egyszerűen elmondani nem tudom,hogy mennyire.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.