Ha megváltoztathatnál magadon valamit, mi lenne az?
2015. augusztus 18. 11:58
hát én kicsit alacsonyabb szeretnék lenni, mint vagyok
2015. augusztus 18. 12:02
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Amit leginkább megváltoztatnék magamon, az a szemem. Sajnos szemüveges vagyok, és az ilyen lézeres cuccokban nem bízom. Úgyhogy ha lehene egy jól látó szemet kérnék.
2015. szeptember 10. 18:45
Hosszabb hajat szeretnék. De soha nem nő -sóhajt- De ez van
2015. szeptember 16. 18:33
Hát, azt hogy ne tudjak ilyen gyorsan hízni, -10 kilót lefogyni egyből, és persze a hajam hosszúságán is, lehetne hosszabb.
2015. szeptember 16. 19:44
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
én megvagyok elégedve az arcommal
egyáltalán nem gondolom magam szépnek, sőt
viszont magasabb szeretnék lenni. így is magas vagyok a koromhoz képest, és még növésben vagyok de minimum 178 cm szeretnék majd lenni
na meg talán ha valamit változtatnék az az, hogy a szemöldököm még vastagabb legyen - fél úton vagyok a sikerhez aka a Cara Delevingne szemöldökhöz, thanks ricinusolaj
egyáltalán nem gondolom magam szépnek, sőt
viszont magasabb szeretnék lenni. így is magas vagyok a koromhoz képest, és még növésben vagyok de minimum 178 cm szeretnék majd lenni
na meg talán ha valamit változtatnék az az, hogy a szemöldököm még vastagabb legyen - fél úton vagyok a sikerhez aka a Cara Delevingne szemöldökhöz, thanks ricinusolaj
2017. február 18. 19:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem is tudom, a külsőmön is változtatnék nyilván dolgokat, de inkább valami fontosabbra tenném le a voksom, mégpedig valamelyik érzékszervemre.
tudniillik nagyon rosszul látok, -6 és -5 diopriásak a szemeim, de kíváncsi lennék, milyen lehet úgy egyszer, kontaktlencse és szemüveg nélkül rendesen látni. bár már tervben van a lézeres szemműtétem, viszont ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni, mégha hatásos is
.
ezen kívül rosszul is hallok, mint a vizsgálatokon kiderült és szerintem ez a zenehallgatási szokásaim miatt csak rosszabbodni fog...nekem minden második mondatom "mi?" "bocsi nem hallottam". sőt, a szaglásom is hagy némi kivetnivalót maga után ha már itt tartunk, egyik félelmem, hogy gázszivárgás lesz, de én től későn érzem meg, már ha észreveszem egyáltalán...
tudniillik nagyon rosszul látok, -6 és -5 diopriásak a szemeim, de kíváncsi lennék, milyen lehet úgy egyszer, kontaktlencse és szemüveg nélkül rendesen látni. bár már tervben van a lézeres szemműtétem, viszont ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni, mégha hatásos is
ezen kívül rosszul is hallok, mint a vizsgálatokon kiderült és szerintem ez a zenehallgatási szokásaim miatt csak rosszabbodni fog...nekem minden második mondatom "mi?" "bocsi nem hallottam". sőt, a szaglásom is hagy némi kivetnivalót maga után ha már itt tartunk, egyik félelmem, hogy gázszivárgás lesz, de én től későn érzem meg, már ha észreveszem egyáltalán...
2017. február 18. 20:09
|
|
Unstoppablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 262324 offline
|
Koromat, orromat... Esetleg a hajamat
2017. február 19. 15:59
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Pocsékul látok, nehezen vettem rá magam, de muszáj szemüveget hordani. Ráadásul a hülyeségem miatt még tovább romlott a szemem, mire hajlandó lettem rá.
A kontaktlencsét meg nem bírja a szemem. Továbbá az arcbőröm ősi ellenségem. A legnagyobb bajom viszont az, hogy lúdtalpam van.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: