Ha megváltoztathatnál magadon valamit, mi lenne az?
2014. december 26. 19:50
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
igazából lenne mit megváltoztatni rajtam, de minek.Akkor már nem én lennék.16 év alatt megszoktam, és ha megváltoztatnák valamit akkor is találnák kivetnivalót.
Csak bízok benne,hogy lesz olyan kificamodott ízlésű egyed aki elfogad így.
Csak bízok benne,hogy lesz olyan kificamodott ízlésű egyed aki elfogad így.
2014. december 28. 14:16
Vagy 10 cm-t szeretnék még nőni, akkor talán elérném még a 170 cm-t.
Illetve a szememet. Mármint a színét. Szinte mindenki mondogatja, hogy különleges a heterokrómia (részleges, mindkettő zöldesbarna, de az egyikben van egy csík ami teljesen zöld, és alapból barnább egy kicsit az). Van, mikor nem annyira látszik.
Illetve a szememet. Mármint a színét. Szinte mindenki mondogatja, hogy különleges a heterokrómia (részleges, mindkettő zöldesbarna, de az egyikben van egy csík ami teljesen zöld, és alapból barnább egy kicsit az). Van, mikor nem annyira látszik.
2014. december 28. 14:21
Kevesebb pattanásnak örülnék nagyon
Am meg semmin szerintem így jó vagyok,akinek nem tetszem az ő baja
Am meg semmin szerintem így jó vagyok,akinek nem tetszem az ő baja
2014. december 30. 12:29
szerintem egy kicsit magasabb szeretnék lenni, nem sokkal csak egy 4 centivel , az is számítana nekem , valamit eltűnhetne a csípőmből egy kicsi , lecsiszolni a csontot vagy valami...
2015. január 01. 16:53
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.30. 12:29)
szerintem egy kicsit magasabb szeretnék lenni, nem sokkal csak egy 4 centivel , az is számítana nekem , valamit eltűnhetne a csípőmből egy kicsi , lecsiszolni a csontot vagy valami... 
Ugyanezek
Plusz még szeretnék egy picit nagyobb szemeket. Már a színe nem is érdekel, de hogy akkora, mint két radír
Ja, meg még a vádlim és a (csípőm miatt) a combom is 'hibás' terület.
2015. június 02. 20:16
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Hát.
Sok mindent.
A szemem.
A hajam hosszúságát, színét.
A magasságom.
A vádlimat.
A fenekem.
A kezemet.
A fej- és arc-, meg egyébként is a bőröm.
Á, nekem van önbizalmam.
Sok mindent.
A szemem.
A hajam hosszúságát, színét.
A magasságom.
A vádlimat.
A fenekem.
A kezemet.
A fej- és arc-, meg egyébként is a bőröm.
Á, nekem van önbizalmam.
2015. június 03. 19:25
Az arcomat. Tudom, hogy pont abban a korban vagyok, amikor egyre több pattanásom lesz, de így tükörbe se szeretek nézni. Elviselhetetlenül utálom így az arcom. Mondjuk még jó lenne, ha 4-5 centivel alacsonyabb lennék
2015. június 27. 23:30
|
|
ReeceBibbyfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 243529 offline
|
Talán egy zöld vagy jégkék szemnek jobban örülnék. Amúgy semmi bajom magammal
2015. augusztus 13. 20:15
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Kisebb melleket és .... nem tudom meghatározni a helyet, ahova elvileg teljesen természetes, hogy lerakódik valamennyi zsírréteg, ott a hátam alján, na
És ha már ott tarunk, lehetne menőbb színű a szemem és vékonyabb a bokám, valamint eltekintenék a lábfej- és térdproblémáimtól
Jjjja, elégedett vagyok saját magammal
És ha már ott tarunk, lehetne menőbb színű a szemem és vékonyabb a bokám, valamint eltekintenék a lábfej- és térdproblémáimtól
Jjjja, elégedett vagyok saját magammal
2015. augusztus 13. 20:20
Na, akkor kezdjük!
Vékonyabb ajkakat, kék szemet, kicsivel vékonyabb szemöldököt és egyenes hajat akarok.
Szeretnék vékonyabb és pár centivel alacsonyabb lenni. Meg jó lenne, ha a combjaim felül sem érnének össze.
Eresebb kezeket akarok, mert az milyen jól néz már ki.
És persze eltüntetném a pattanásaimat.
Vékonyabb ajkakat, kék szemet, kicsivel vékonyabb szemöldököt és egyenes hajat akarok.
Szeretnék vékonyabb és pár centivel alacsonyabb lenni. Meg jó lenne, ha a combjaim felül sem érnének össze.
Eresebb kezeket akarok, mert az milyen jól néz már ki.
És persze eltüntetném a pattanásaimat.
2015. augusztus 18. 09:36
szeretnék alacsonyabb lenni, de tényleg nem olyan sokkal, mínusz húsz centi is megteszi
kell kék szem. vékonyabb szemöldök. hullámos haj:( ami lehetne hosszabb. derékig érő, aah. rövidebb lábak, nem tudom, hogy a halálba jött össze ez a 103 centi, de gyilkos.
momentán csak ennyi, de amúgy mindent utálok magamon
kell kék szem. vékonyabb szemöldök. hullámos haj:( ami lehetne hosszabb. derékig érő, aah. rövidebb lábak, nem tudom, hogy a halálba jött össze ez a 103 centi, de gyilkos.
momentán csak ennyi, de amúgy mindent utálok magamon
2015. augusztus 18. 11:56
Legelőször a hasamróll kéne kiszippantani a felesleget, mert míg más észre sem veszi, nekem rhadt idegesítő. Aztán, ott van a szemöldököm, amit szeretném, ha egy kicsit vékonyabb lenne, és nem állna úgy szét, mint reggel a hajam. Apropó, ha hajnál járunk, szeretném, ha megnőne, de nem hajlandó nőni, mert nem tudom, miért. A combomból is leadnék, mert az is olyan, mint egy mályas húrka (najó, annyira azért nem
). És végül a számat szeretném megváltoztatni, mert mindig tiszta seb, nem tudom, miért. Ja, meg meg nőnék vagy 5 centit. Ez nem sok ugye?
Önkritika
Önkritika
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: