Tupacnak viszont nagyon örülök ! Kár,hogy nem lehet ott.. De biztos fentről figyeli és nagyon boldog.
Katy Perry is csillagot kap
2013. június 25. 19:23
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem egészen érem.. na mindegy. Tudnék olyan embereket mondani akik sokkal jobban megérdemlik. Persze nekem semmi bajom Katyvel.
Tupacnak viszont nagyon örülök ! Kár,hogy nem lehet ott.. De biztos fentről figyeli és nagyon boldog.
2013. június 25. 19:30
Egyetértek Wino !
Én még biztos hogy nem adnék neki csillagot!
2013. június 25. 19:36
Jennifer Lopez megérdemelte, de legközelebb nekem is adhatnának egyet ha csak így osztogatják, mert hogy Katy-nél nem tehetségre megy a dolog, az tuti...
2013. június 25. 19:40
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Szerintem nem érdemli meg. Nem olyan régóta van még a szakmában, a nem létező tehetségéről meg inkább nem is mondok semmit. Matthew McConaugheynak viszont örülök, és természetesen Tupacnak is jár a csillag.
2013. június 25. 19:40
eléggé osztogatják. ezt ki kell érdemelni, nem? ehelyett meg minden 10. nap osztogatják. mostmár alig van értelme
2013. június 25. 19:43
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Na ő az aki egyáltalán, semmilyen körülmények között, soha nem érdemelné meg. SZÉGYEN, hogy Slash, aki 25 éve a szakmában van, egy gitárvirtuóz, profi és legendának számít, csak tavaly kapott, viszont Kötyi Pötyi pár eldallikázott év után már saját csillaggal rendelkezhet. Mostmár megkérdezem, hogy Bieber mikor kap, ha már minden jöttment tucatsztárt agyoncsillagoznak? Az emberiség kiábrándító és undorító. Meg az is, aki Katy-nek ítélte a megtiszteltetést.
2013. június 25. 19:45
Úristen, most akkor is leírom a mondandómat, ha tetszik másoknak, ha nem. Mit csinált Katy Perry? Semmit, soha nem csinál semmit. A számait nem ő írja, énekelni nem tud, tiszta gáz az egész nő, tehetségtelen. Ezzel szemben, rengeteg olyan színész/színésznő, énekes/énekesnő van és még sorolhatnám... akik megérdemelnék. Most mondhatnám, hogy Lady Gaga jobban megérdemelné, igen sokkal jobban, de még ő sincs azon a szinten, hogy ott legyen a neve. Majd 5 év múlva ott lesz az övé is az tuti, de akkor is katy perry annyira semmitmondó és nem zenész, nem művész, csak egy templomi kórusban éneklő lány, aki jókor volt jó helye. De szerintem nem sokáig marad meg, mert harmatgyenge és amíg a konkurenciája fejlődik, Perry marad a lollipoppos melltartójánál.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. június 25. 19:48
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.06.25. 19:45)
Úristen, most akkor is leírom a mondandómat, ha tetszik másoknak, ha nem. Mit csinált Katy Perry? Semmit, soha nem csinál semmit. A számait nem ő írja, énekelni nem tud, tiszta gáz az egész nő, tehetségtelen. Ezzel szemben, rengeteg olyan színész/színésznő, énekes/énekesnő van és még sorolhatnám... akik megérdemelnék. Most mondhatnám, hogy Lady Gaga jobban megérdemelné, igen sokkal jobban, de még ő sincs azon a szinten, hogy ott legyen a neve. Majd 5 év múlva ott lesz az övé is az tuti, de akkor is katy perry annyira semmitmondó és nem zenész, nem művész, csak egy templomi kórusban éneklő lány, aki jókor volt jó helye. De szerintem nem sokáig marad meg, mert harmatgyenge és amíg a konkurenciája fejlődik, Perry marad a lollipoppos melltartójánál.
Ez most olyan jól esett, de tényleg.
Pöttömke
2013. június 25. 19:58
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Miért? Miért kell a Walk Of Fame-t Walk Of Shame-mé kreálni? Régen olyanok kaptak csillagot, akik VALÓBAN tettek azért hogy odakerüljenek, mert "hallhatatlanok", és nem utolsósorban tehetségesek. Katy Perry mi a rézfánfütyülővel érdemelte ki ezt a megtiszteltetést? Nem tehetséges, akárki akár mit is mond. Egy tiszta hang nem hagyja el a száját a fellépésein.
ViviOsztCshőő
2013. június 25. 20:01
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez a csillag egyre kevesebbet ér. Katy mégis mit csinált, amivel kiérdemelte?
2013. június 25. 20:07
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nagyon szeretem Katyt, (elsősorban a személyisége, a kisugárzása miatt), de ehhez nekem is le kellett ülnöm, nemcsak neki, amikor a napokban hallottam hírét. Azért még egy jó pár évet várhattak volna ezzel én szerintem. Nem mintha nem dolgozna keményen, de még rengeteget kell alkotnia, és elég sok mindent kell még leraknia arra a bizonyos asztalra. Bennem is rögtön az a kérdés merült fel, hogy akik már több mint egy évtizede vannak a szakmában, vagy még régebb óta, miért csak pár éve kapták meg ezt a csillagot, vagy hogy lehet, hogy még egyáltalán nincs is nekik... Elég érdekesen osztogatják manapság már ezt is. Mintha a népszerűséget, és nem a valódi tehetséget, elismerést vennék alapul, vagy nem értem... Nyilvánvalóan nem összetévesztendőek ezek a dolgok.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.