Adam Lambertből Broadway-sztár lett
2013. június 25. 20:37
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
ja és gratu neki..
2013. június 25. 20:59
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Jó énekes, jó hangja is van csak nem értem hogy az új albumára miért kell éveket várni. Az előző albumánál is ez volt. Biztosan többet bulizik mert szinte csak bulizos képeket tölt fel magáról, minden este vmi szórakozó helyen van, ahelyett h többet foglalkozni az albumával. Ezért kell éveket várni rá, sztem erről le kéne szokni és csak mértékkel kéne bulizni
2013. június 25. 21:06
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Fúúú, ha lenne rá lehetőségem, minden bizonnyal szaladnék, és vagy hatszor megnézném azt a darabot, ha esetleg többször is játszanák!
És micsoda hangokat eresztett ki!
Biztos, hogy hanyatt vágódnék, ha láthatnám/hallhatnám!
Nagyon örülök a felkérésnek!
2013. június 25. 21:35
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.25. 21:09)
Megérdemli a sikert, ez tény! Kevés ilyen, fiatal tehetség van most a zeneiparban. Mikor láthatjuk a filmvásznon? 
Szerintem nem akarja ő erőltetni a színészkedést
U.i.: Tavaly jelent meg az albuma, amelybe MINDENT beleölt mellesleg. Milyen évekről beszél itt a kedvenc crayünk? Egyébként ősszel jön minden bizonnyal a lemez, keményen dolgozik - mellette pedig van élete. Jesus fuckin christ, get a life.
2013. június 25. 22:01
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.06.25. 21:35)
U.i.: Tavaly jelent meg az albuma, amelybe MINDENT beleölt mellesleg. Milyen évekről beszél itt a kedvenc crayünk? Egyébként ősszel jön minden bizonnyal a lemez, keményen dolgozik - mellette pedig van élete. Jesus fuckin christ, get a life.
akkor is sokat kell várni a megjelenésekre meg az új klipjeire. Az előbb már leírtam h sztem többet bulizik mint dolgozik
2013. június 25. 22:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.06.25. 21:35)
Hagyd a fenébe, neki lehet, hogy 2012 az "évekkel ezelőtt" volt...
De különben nem is éértem, hogy merészel bulizni járni, a barátaival összejönni, meg úgy alapjáraton élni és lábat lóbálni a felhő tetején!
2013. június 25. 22:25
|
|
|
Idézet (Lambika @ 2013.06.25. 22:01)
akkor is sokat kell várni a megjelenésekre meg az új klipjeire. Az előbb már leírtam h sztem többet bulizik mint dolgozik
Már ne haragudj, de ezt néhány fénykép alapján mondod? Azokból még nem derül ki, hogy mit csinál egész nap...
2013. június 25. 22:32
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.06.25. 22:25)
Már ne haragudj, de ezt néhány fénykép alapján mondod? Azokból még nem derül ki, hogy mit csinál egész nap... 
túl sok ilyen képe van, szinte mindennap, meg ő is nyilatkozza h bulizik minden este. Ha gyorsabban haladna a munkájával, akkor senki se tenné szóvá a bulizásait. És itt lezárom a témát, nem akarok ezen vitatkozni. Ti másként gondoljátok, én így! Ennyi.
2013. június 25. 23:59
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.06.25. 22:22)
Hagyd a fenébe, neki lehet, hogy 2012 az "évekkel ezelőtt" volt...
De különben nem is éértem, hogy merészel bulizni járni, a barátaival összejönni, meg úgy alapjáraton élni és lábat lóbálni a felhő tetején!
Adam! Viselkedjé' már, fogjad vissza magadat! 
Ignoráld őt és a te érdekedben NE lépj vele kapcsolatba. 2010-től ""része"" a közösségnek, mindig új néven zaklatja a Glambertöket és jön azzal a sztorival, hogy Adam tönkretette az életét (holott ő nem tudja lezárni már közel 3,5 éve!!). Volt már Shuvju, meg valami szappanopera nevű is... Ez a Lambika elég sok ideje megvan Starity-n, de fb-n újra és újra feltűnik - vagy fiúként vagy lányként. Beteg. Hagyd a fenébe.
Jahm és a kitalált interjúk tőle a kedvencem.
2013. június 26. 00:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lambika @ 2013.06.25. 22:32)
túl sok ilyen képe van, szinte mindennap, meg ő is nyilatkozza h bulizik minden este. Ha gyorsabban haladna a munkájával, akkor senki se tenné szóvá a bulizásait. És itt lezárom a témát, nem akarok ezen vitatkozni. Ti másként gondoljátok, én így! Ennyi.
Jesszus, neked még nem mondták, hogy az igényes munkához idő kell?
2013. június 26. 10:15
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Glamster @ 2013.06.25. 23:59)
Ignoráld őt és a te érdekedben NE lépj vele kapcsolatba. 2010-től ""része"" a közösségnek, mindig új néven zaklatja a Glambertöket és jön azzal a sztorival, hogy Adam tönkretette az életét (holott ő nem tudja lezárni már közel 3,5 éve!!). Volt már Shuvju, meg valami szappanopera nevű is... Ez a Lambika elég sok ideje megvan Starity-n, de fb-n újra és újra feltűnik - vagy fiúként vagy lányként. Beteg. Hagyd a fenébe.
Már rég nem foglalkozom a glambertekkel, és amiket te gondolsz rólam az mind az agyad szüleménye. Nagyon nem ismersz, de esélyt se adtál arra hogy talán megismerj. És Adam nem tette tönkre az életemet, különben sem ment tönkre az életem semmitől sem. Amúgy meg az a blog egy nagy kamu volt, úgy ahogy volt, csak ki akartam vívni a haragotokat, ami sikerült is. Nem megyek ebbe bele itt, ha gondolod írj rám privát üzenetet és ott elmondok mindent. Ja és csak a véleményemet írtam le amibe belekötöttél, pedig semmi rosszat nem írtam
2013. június 26. 11:42
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ohh bárcsak ott lehettem volna
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: