hogy tehette ezt a saját rajongóival????
Cody Simpson Justin Bieber miatt törölte turnéját
2013. június 26. 17:03
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
liptakanna21 liptakanna21
rozi12 írta:
liptakanna21
Rozi12 írta:
Abba nem gondolt bele, hogy mennyi rajongó álmát törte össze, akik már nagyon örültek, hogy végre az ő városukba is megy?! Na, ő az élő példa arra, hogy már azok hírességek is beképzeltek, akiket szinte senki nem ismer... Az 1D ezt tuti nem tette volna meg, mert ők nem csak magukra gondolnak...
hogy a francba keverted má megint bele a One Directiont??!! Rózaa!!! nem kell mindig mellettük érvelni! Gondolj bele hogy Justinnak milyen érzés lehet smilee.gif és igen rengetek rajongója álmát tette tönkre de erre vannak az igaz barátok!!
Te nem látod, hogy Cody csak kihasználja Justint?! Csak annyit akar elérni, hogy Justin értékelje, hogy ott volt a koncertjén, aztán megismerkednek és Cody-nak már sima útja van...
Amúgy tényleg nem kell mindenbe belekeverni az 1D-t, de az tény, hogy soha egy koncertet sem mondtak le csak azért, mert nekik úgy volt kedvük!
jolvan megértettelek de egy esély kaphat Cody
Az ilyenek, max egy esélyt kaphatnak... Egyet!
rozi12 írta:
liptakanna21
Rozi12 írta:
Abba nem gondolt bele, hogy mennyi rajongó álmát törte össze, akik már nagyon örültek, hogy végre az ő városukba is megy?! Na, ő az élő példa arra, hogy már azok hírességek is beképzeltek, akiket szinte senki nem ismer... Az 1D ezt tuti nem tette volna meg, mert ők nem csak magukra gondolnak...
hogy a francba keverted má megint bele a One Directiont??!! Rózaa!!! nem kell mindig mellettük érvelni! Gondolj bele hogy Justinnak milyen érzés lehet smilee.gif és igen rengetek rajongója álmát tette tönkre de erre vannak az igaz barátok!!
Te nem látod, hogy Cody csak kihasználja Justint?! Csak annyit akar elérni, hogy Justin értékelje, hogy ott volt a koncertjén, aztán megismerkednek és Cody-nak már sima útja van...
Amúgy tényleg nem kell mindenbe belekeverni az 1D-t, de az tény, hogy soha egy koncertet sem mondtak le csak azért, mert nekik úgy volt kedvük!
jolvan megértettelek de egy esély kaphat Cody
Az ilyenek, max egy esélyt kaphatnak... Egyet!
2013. június 26. 17:39
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
ez azért nem volt valami jó húzás Codytól, eléggé megszivatta a saját rajongóit
2013. június 26. 19:49
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Költözzetek össze és aludjatok együtt!
Szép pár!
2013. június 27. 12:14
|
|
belieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196281 offline
|
csak nehogy mindent Justinra fogjanak mert képesek rá hát ő igy döntött de szerintem ez bunkó volt Cody-tól de az ő döntése!!
2013. június 27. 12:54
|
Joannxxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 204580 offline
|
Cody-nak miért fontosabbak a Belieberek, mint a saját rajongói? Nem őmiattuk van ott, ahol? Talán egy kis hálát kéne mutatni, ha ez nem megy, legalább annyi tartás legyen a gyerekbe, hogy nem mondja le a saját koncertjeit csak az 'új rajongók' miatt. Több rajongót veszít, mint amennyit megszerez.
2013. június 27. 23:44
|
|
erikakiss2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 203328 offline
|
HAHAHA, JÓL TETTE
D:$$
2013. június 29. 13:02
|
|
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline
|
hát az szép új rajongókat akar szerezni...de közben egy csomót el fog veszíteni
2013. június 30. 19:07
Hát nem tudom mit mondjak...nagyon szeretem Cody-t, de ez elég nagy szemétség. És megértem azokat a rajongókat akik kiakadtak, én is nagyon kiakadnék.
2013. június 30. 20:27
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Szerintem nagyon jól tette hogy el ment Justinal koncertezni de azt ért nagyon rossz lehet akik meg meg vásárolták a jegyeket
2013. július 01. 10:53
|
|
Lilly066visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 204896 offline
|
Így legalább Cody megtudhatja, hogy kik azok a rajongók, akik tényleg szeretik őt. Mondjuk én is kicsit kiborultam volna, de utána be kellett volna látnom, hogy az ő élete, ő döntései!
2013. július 01. 20:41
|
|
Töpörtyűvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 203364 offline
|
szemétség...én, ha rajongója lennék, megutálnám, mert h lehet vki ilyen szemét állat?? lehet, h új rajongókat szerez, de a régieket elveszti...am ki a fene ez a cody? fogalmam sincs róla
2013. július 06. 09:57
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
SZEMÉT ÁLLAT ÁTVERTE A RAJONGÓJIT ELCSÓRTA A PÉNZEIKET ÉS VISSZAVONTA A TURNÉT! EZ SEM NORMÁLIS...
2013. július 06. 17:48
|
|
Viri615visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 209 Csatolások: 178 Azonosító: 194398 offline
|
Ez egy kicsit durva. Becsapta a rajongóit. Oké hogy elmegy Justin turnéjára, de azért egy kicsit gondolkodhatott volna milyen lehet azoknak az embereknek akik otthagytak tizezreket a koncertja miatt..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: