haverlaand szerintem pedig te vagy szánalmas amiért ilyen alpári stílusban fogalmaztad meg a véleményedet!!!
Brad Pitt és Angelina Jolie nyolc gyereket akar
2013. június 25. 16:00
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nagyon szép tőlük, hogy ilyen sok gyereket fogadnak örökbe, és ők meg is tehetik, mert nekik telik arra, hogy 8 gyereket eltartsanak és, hogy mind kényelmesen elférjenek a házba.
haverlaand szerintem pedig te vagy szánalmas amiért ilyen alpári stílusban fogalmaztad meg a véleményedet!!!
2013. június 25. 16:04
Idézet (haverlaand @ 2013.06.25. 15:22)
Utálom őket. Undorító ** ez az Angelina. UNDORÍTÓ. Csak úgy lenyúlta Jennifer kezéről + nővel is volt már. Ez mi már?! Szánalmas hányingerkeltő **.
Beléd meg mi ütött? Már mikor volt az, hogy Brad és Jennifer szakitottak? Lassan 10 éve.. Igen, Angelina-nak voltak botrányosabb időszakai, de az már a múlté. Azóta sokat változott előnyére. De nem illik igy lehordani akkor se, főleg ezek után amiken keresztül megy, csak azért, hogy a családjával tudjon lenni addig amig lehet. Áldozatokat hozott, és nem is kicsiket.. Egyébként miért nem lehet normális hangnemben alkotni véleményt azokról is, akiket az ember nem kedvel? Bár mit várjak a mai tizenévesektől.
2013. június 25. 16:08
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én is szeretem a gyerekeket, de max. 3-nál meg fogok állni.
2013. június 25. 16:19
Szép dolog, h gyereket szeretnének örökbefogadni, de úgy érzem, h ez már nagyon erős túlzás. Nem azért, mert nem tudnak nekik mindent megadni, hanem az életformájuk miatt. Állandóan utaznak, és nem egy helyen olvashattuk már, h a gyerekeknek ez nem tesz jót.
Amúgy már nem azért, de ha kivették a petefészkét a rák veszélye miatt, h akar szülni még egy babát? :/ Vagy még nem vették ki neki?
Amúgy már nem azért, de ha kivették a petefészkét a rák veszélye miatt, h akar szülni még egy babát? :/ Vagy még nem vették ki neki?
2013. június 25. 16:53
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Én nagyon szeretem őket BP&AJ
2013. június 25. 17:02
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Jaj, gyerekek, ne már... Ilyen cikkeket minek kell megírni? Nem is merem megkérdezni, melyik "hiteles" és "színvonalas" külföldi forrásból származik az infó... Sehol sem mondták, hogy örökbe akarnak fogadni a közeljövőben, és mivel Angelina hamarosan a petefészkeit is el fogja távolíttatni, hogy csökkentse a rák kockázatát a szervezetében, szülni sem fog tudni... Ha unatkoztok, inkább olvassatok vagy tanuljatok, ne ilyen cikkek megírásával töltsétek az időt (és ez most mindenkihez szólt, nem csak személy szerint ennek a cikknek a szerzőjéhez).
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. június 25. 18:10
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Jó meg minden,hogy erős a kapcsolatuk,de ez azért már túlzás!
Minek annyi gyerek?
Azt megértem,hogy segíteni akar nekik,de hát ennyi erővel az összeset örökbe fogadhatná.akit csak megsajnál.
Miért pont azt az egyet akarja?
Az a hat gyerek szerintem pont elég nekik!
Nekem már bőven sok lenne,de ha ő ezt akarja akkor csak tegye,mert végül is elég nagy a házuk annyi gyereknek és még a pénzért sem kell aggódniuk!
Minek annyi gyerek?
Azt megértem,hogy segíteni akar nekik,de hát ennyi erővel az összeset örökbe fogadhatná.akit csak megsajnál.
Miért pont azt az egyet akarja?
Az a hat gyerek szerintem pont elég nekik!
Nekem már bőven sok lenne,de ha ő ezt akarja akkor csak tegye,mert végül is elég nagy a házuk annyi gyereknek és még a pénzért sem kell aggódniuk!
2013. június 25. 19:08
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Az szép dolog, hogy örökbe fogadnak, de minek annyi gyerek?
2013. június 25. 19:33
Sok sikert nekik, remélem minél előbb összejön a baba♥
2013. június 25. 19:37
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
8 gyerek az azért nem semmi,remélem összejön nekik
2013. június 25. 20:24
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Én támogatom. Abszoltút támogatom. Annyi pénzük van, hogy a bőrük alá sem férne, jobb helyet nem is találhattak volna a fölösleges pénzüknek, mint néhány olyan gyerek felnevelése, aki sohasem kaphatta volna meg azt a bánásmódot a rendes szüleitől, mint amit tőlük megkaphat.
2013. június 25. 20:53
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Idézet (mind1neked @ 2013.06.25. 13:46)
ő dolguk. Sztem ez egy kicsit sok de én is nagy családot szeretnék, 5 gyereket.
Végre valaki aki szintén nagycsaládot akar. Én négy gyereket szeretnék majd, de a szerető családban 5 sem hátrány.
Idézet (tori123 @ 2013.06.25. 12:55)
8 gyerek
ha nekem lenne még 7 testvérem kiborulnék 
Én egyáltalán nem borulnék ki, sőt! Mi a húgommal állandóan nyaggatjuk a szüleinket, hogy legalább még egy testvérünk legyen. De úgy néz ki, ez már nem teljesül, ezért is döntöttem el, hogy ha nekem családom lesz, az csak nagy család lehet. Mellesleg imádom a gyerekeket.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.