Úgy látszik, Angelina és Brad Pitt kapcsolata jobb, mint valaha, ugyanis még legalább két gyermeket szeretnének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Pitt és Angelina Jolie nyolc gyereket akar
2013. június 25. 12:48
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
De nem azt nyilatkozta, hogy a petefészkét és a méhét is kiveteti? Vagy csak én értettem félre? Szép dolog ez az örökbefogadás, de szerintem erre a hatra így is bébiszitter vigyáz, emiatt meg fölösleges még két gyerek pluszba.
2013. június 25. 12:53
Tekintettel arra,hogy ár a mostani hatra is állandóan bébiszitter ügyel, magyarul nincs a gyermekeikre elég idő,minek szeretnének még kettőt?!
2013. június 25. 13:05
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Szerintem nagyon jól fog járni Jordan. (Persze csak akkor,ha tényleg örökbe fogadják)
2013. június 25. 13:06
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Szerintem kicsit sok az a 8 gyerek.
Szép dolog az örökbe fogadás is,de ahogy az előttem szólók is írták,erre a 6 gyermekre is bébiszitter vigyáz,akkor a másik 2-re hogyan marad idejük?
2013. június 25. 13:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
hűha, nem semmi
bár, ha úgy érzik, képesek még több felelősséget vállalni, akkor az ő dolguk
2013. június 25. 13:17
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem kacsa, mármint, hogy szülni fog. Azt viszont, hogy még fogad örökbe a pár nagyon is el tudom képzelni. Nem világos, hogy miért kell nekik menni ezzel a bébiszitter (is) van a gyerekekkel témával. Nézz szét egy magyar családnál, ott a legtöbb gyereket a napközi, a szomszédok, az utca és a tévé neveli. Pedig átlagban jó, ha két csemetét vállal egy család, de az a kettő sem tanul normákat, el van hanyagolva, mivel már a szüleik is ilyen "nevelésben" részesültek. Este, ha találkozik a család, már ahol van család és nem a 10.élettárs terrorizálja a gyerekeket, míg az édes szülő dolgozik és/vagy henyél.. Mit adsz tovább, ha téged se neveltek, maximum annyit tudsz, ami rád ragad. A Pitt-Jolie pár viszi a gyerekeket ahová tudja és biztos vagyok benne, hogy pont annyi figyelmet kapnak, mint Maddox mikor még egyedül nevelte Angelina. Valamint nem is dolgoznak egyszerre, tehát az egyik a gyerekekkel van, míg a másik a dolgait intézi. Maddox,Zahara és Pax is rossz körülmények között született, azzal, hogy örökbe fogadták őket egy jobb élet várt rájuk.
2013. június 25. 13:19
Nagyon szeretnek segíteni ezért is tisztelem őket!
Mondjuk a 8 gyereket azért kicsit de tényleg csak egy iciripicirit sokallom!
De van zs úgyhogy mind1
Mondjuk a 8 gyereket azért kicsit de tényleg csak egy iciripicirit sokallom!
De van zs úgyhogy mind1
2013. június 25. 13:21
Gyerek "csinálni" és örökbe fogadni könnyű, 20 éves koráig nevelni már kevésbé. Ezt érdekes mód a legtöbb "hétköznapi" felelős szülő tudja, az ismert emberek miért nem?
2013. június 25. 13:22
|
|
watervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 203699 offline
|
Szerintem ők a legrendesebb és legsegítőkészebb celeb pár. Nagyon rendes tőlük hogy segítenek nehéz helyzetű embereken. Tisztelem őket nagyon.
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. június 25. 13:32
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Nagyon rendes tőlük hogy ennyire segítőkészek, ezek a gyerekek általuk kapnak esélyt egy jobb életre. Lehet hogy nem Angelina és Brad mosnak főznek és takarítanak utánuk, de attól még biztosan szerető családja lesznek az új és régi gyerkeknek is. A szeretet mindennél fontosabb !
2013. június 25. 13:46
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
ő dolguk.sztem ez egy kicsit sok de én is nagy családot szeretnék.én 5 gyereket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.