Nem lett annyira rossz a szám, bár nekem kissé furcsa lett az utóbbi időben a srác stílusa.
A vizesruhás jelenet levett a lábamról, nagyon jól csinálta ezt a részt, kifejezetten tetszett, amikor kijött vizes cuccban a medencéből. Igazán pasis volt. Aztán jött a kopp-paff, amikor a csaj helyett a kulcsot választotta...Ilyenkor az az elképzelésem támad, hogy netán ferde hajlamai vannak a srácnak.
És akkor még nem említettem azt a tényezőt, hogy az egyik ismerősöm dettó így néz ki arcra, és meleg....
Klippremier: Eric Saade — Coming Home
2013. június 25. 10:01
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
2013. június 25. 21:06
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
A hangját imádom, de ez a macsó viselkedés. :/
2013. június 25. 23:21
|
Pannna029új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 204452 offline
|
hmm először is nem azért van neki sok rajongója mert helyes nem csak úgy az ölébe hullott ez az egész.Ő igenis keményen megdolgozott azért h ott tartson mint ahol most tart...Ha nem "ismered" ne alkossatok könyörgöm róla véleményt.. h pl beképzelt.. ha egy kicsit is utánanézel és megismered rájössz h az életben nem tévedtél még ekkorát!A hangja és a szám .. lehet h neked nem tetszik .. oké nem szerethet mindenki mindent ízlések és pofonok.. Egyszer valaki azt mondta h nem lehet a zenében elsőnek lenni .. ízlés kérdése.Nem meleg ... nem tudom mi a probléma azzal h a klipben a kulcsot veszi el xD Az a lényeg benne ahogy a cím is mutatja(Coming home)h a szerelméhez akar hazamenni ..ezért veszi el a kulcsot amellyel elmegy a repülőhöz h hazarepüljön.egyáltalán nincs elszállva magától nem tudom ezt miből gondoljátok.. azért mert megmondja a véleményét? Szerintem inkább őszinte az jobb lenne ha össze vissza hazudozna csak mert azt akarja vki hallani? Nem kell támadni a másikat! Attól h nem szereted oké alkoss véleményt de ne mocskold!Ha nem tetszik akkor meg ne nézd!Ennyi.
2013. június 30. 21:48
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
A dal még mindig nem kedvencem, pedig már szoktatom hozzá a fülem és egy fokkal jobban tetszik, mint első hallás után, de talán erre a videoklip is rátett egy lapáttal.
Nagyon jó lett.
2013. július 04. 15:51
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Imádom. A klipet és a dalt is.
2013. július 04. 15:58
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Hancsii @ 2013.06.24. 20:56)
annyira bírom az ilyen óriási fanatikusokat akik azt hangoztatják, hogyha neked nem tetszik akkor ne írj véleményt. már bocs, de ebbe egyáltalán nincs igazad. az ír véleményt aki csak akar, és elmondanám, hogy nekem se tetszik ez a szám, de a klip is béna. és tudd meg ettől most nem fogok pokolra jutni, mert elmondtam a véleményemet!! 
Szerintem sem gond az, ha valaki elmondja a pozitív/negatív véleményét, mondjuk engem abszolút nem zavarnak a negatívak, én akkor is kedvelem Ericet meg a zenéjét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: