Ma végre megjelent Eric Saade Coming Home című dalához a videoklip, amelyet Spanyolországban forgatott le pár hete.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Eric Saade — Coming Home
2013. június 24. 17:40
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
2013. június 24. 17:43
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Szerintem jó lett!
2013. június 24. 17:58
jó dal jó klip meg minden, de olyan átlagos :/ bocsi a fanoktól
De nekem is tetszik meg minden, csak kicsit egyenizébizés
2013. június 24. 18:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
sztem is jó lett
2013. június 24. 18:01
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha ez a srác nem így nézne ki (bár nekem sosegyerebe'), vajon akkor is ennyi rajongója lenne? Kétlem. Tipikus példája az eladhatóságnak. Semmi átütő nincs a hangjában. A dal pedig lapos.
2013. június 24. 18:15
|
|
Ricsimanczakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 191127 offline
|
A dal és a klip is a lehető legjobb én imádom <3 Ahogy Eric-et is.
Norah szerintem nincs igazad, én pl. srác vagyok és vannak még rajtam kívül is, úgyhogy ez az elméleted már megbukott, hogy a kinézete miatt van ennyi rajongója, ha nem vagy a Saadefamily része nem is tudhatod, hogy sokan miért szeretik őt és abszolút nincs igazad.
Norah szerintem nincs igazad, én pl. srác vagyok és vannak még rajtam kívül is, úgyhogy ez az elméleted már megbukott, hogy a kinézete miatt van ennyi rajongója, ha nem vagy a Saadefamily része nem is tudhatod, hogy sokan miért szeretik őt és abszolút nincs igazad.
2013. június 24. 18:16
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
nem bírom ezt a fickót, nem nagyon hallottam a számait, ez se jön be nagyon! Kifejezetten irritál a fickó, de azt tom h a sok kis tinip**a odavan érte! És ez is irritál h így agyon van sztárolva, az ilyeneket ki nem állhatom! Mert ott csak az álszenteskedés megy, inkább maradok az olyanoknál akik kevésbé ismertek, de legalább jók is.
2013. június 24. 18:21
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Ez a dal nem valami átütő... Én most"ismerkedtem" meg Erick-kel- tény hogy nagyon helyes, de azért vannak nagyon jó számai
l. sleepless, someone new, popular, it's gonna rain. Élőben is tud énekelni, sztem nincs agyonsztárolva- csak svédországban ismert! Kedves, szimpatikus srác egyébként.
Remélem valami jobbal is előáll
Remélem valami jobbal is előáll
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. június 24. 18:33
|
|
Ricsimanczakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 191127 offline
|
Lambika, ha valakit nem ismersz alap hogy nem mondasz róla véleményt -.- mellesleg akinek nem tetszik, nem kell véleményt írni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.