A The Wanted kihívta a One Directiont
2013. június 24. 21:04
|
|
Brigi_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 186290 offline
|
Istenem, mi szánalom már ez?! -.-" A The Wantedot elkéne küldeni a halálnak a f*szára... Kopjanak már le, és fogadják el, hogy az 1D jobb. Sorry, ez az én véleményem
D
2013. június 24. 21:11
Amikor elolvastam a címet, egyáltalán nem gondoltam, hogy bokszról lesz szó...
2013. június 24. 21:45
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Hamarosan nemcsak a Twitteren, hanem élőben is csatázni fog egymással a két rivális fiúbanda.
Már elnézést, de az 1D-s srácok nem erősítették meg. Max-ank meg Jay-nek üzenem, hogy ez gyerekes!!
Már elnézést, de az 1D-s srácok nem erősítették meg. Max-ank meg Jay-nek üzenem, hogy ez gyerekes!!
2013. június 24. 21:50
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Ez nagyon nem volt fair,Wanted.Tudjátok,hogy nem szép dolog ha egy férfi megver egy nőt.
D
Bocsi ezt én sem gondoltam komolyan,de nem hagyhattam ki :''D
Bocsi ezt én sem gondoltam komolyan,de nem hagyhattam ki :''D
2013. június 24. 22:03
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
littlevamp103 egyet értekXD
egyébként azért nem énekverseny lesz mert mindenki tudja h az 1D sz*r csak nem akarják elfogadni.
Boxban is a TW nyerne mert nézzetek rájuk felnőttek(nathan kisebb kivétel) és sokkal erősebbek mint azok a kislányok XDD
egyébként azért nem énekverseny lesz mert mindenki tudja h az 1D sz*r csak nem akarják elfogadni.
Boxban is a TW nyerne mert nézzetek rájuk felnőttek(nathan kisebb kivétel) és sokkal erősebbek mint azok a kislányok XDD
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. június 24. 22:13
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
dejoo
ez nekem tetszik
most komolyan!
habar hatalmas Directioner vagyok es TW szamait is birom nincs ellenemre
foleg ha jotekonysagra menne, meg buli lenne sztem
nemtudom elkepzelni h elkomolyodna az egesz....
Am ha Tom -Louis akkor Harry- Jay Zayn-Siva
Niall-Nathan es Liam- Tom! en igy osztanam fel
bar TWsek idosebbek meg szinte magasabbak is. de csak jatekrol lenne szo
habar hatalmas Directioner vagyok es TW szamait is birom nincs ellenemre
Am ha Tom -Louis akkor Harry- Jay Zayn-Siva
Niall-Nathan es Liam- Tom! en igy osztanam fel
1 felhasználónak tetszik:
Sofy98
2013. június 24. 22:14
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Már bocsánat, de a 1D NEM erősítette meg!
Wanted-tól ez ismét egy szánalmas lépés, ez van, ha nem tudják elfogadni, hogy jött egy másik fiú banda, és őket jobban, vagy többen szeretik. Bocsánat, jobban mondva Max és Jay a gyerekes. Félre értés ne essék, nem szidom én a TW-t, de nem szeretem őket!
One Direction forever
Wanted-tól ez ismét egy szánalmas lépés, ez van, ha nem tudják elfogadni, hogy jött egy másik fiú banda, és őket jobban, vagy többen szeretik. Bocsánat, jobban mondva Max és Jay a gyerekes. Félre értés ne essék, nem szidom én a TW-t, de nem szeretem őket!
One Direction forever
2013. június 24. 22:17
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
nemtudom hogy ebből mi igaz és mi nem.. de hajráá 1D!!!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.