A The Wanted kihívta a One Directiont
2013. november 16. 21:56
|
|
chelsi1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 198967 offline
|
úgy sírok a gép előtt, olavsom a sok kommentet hogy az 1D és TW fanok itt veszekednek. ez nekem annyira rosszul esik, én meg mind2-őt imádom. nem tudok így élni, ezzel a tudattal hogy akiket imádok, így utálják egymást!!!!!!!!!!!!!!!!4
2014. január 18. 21:20
|
|
Olíííívúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 84 Csatolások: 12 Azonosító: 198971 offline
|
OMG!!!Hol lehet ezt visszanézni???
egyébkt nem értem mért nem zene párbaj?mért pont box?mind1 zenepárbajban tuti nem a nyálas, egyhangú 1D nyerne....ááá valaki tudja ki nyert??
egyébkt nem értem mért nem zene párbaj?mért pont box?mind1 zenepárbajban tuti nem a nyálas, egyhangú 1D nyerne....ááá valaki tudja ki nyert??
2014. március 01. 09:31
|
|
liliennsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 221945 offline
|
Ez annyira szánalmas. Természetesen a One Direction mellett állok.. The Wanted (legalábbis nekem) úgy tűnik, mintha elhinnék magukról, hogy tehetségesebbek lennének a One Directionnál.. na ne röhögtess
Hajrá 1D!
2014. április 19. 20:54
Hát a The Wantedet nem ismerem, nem is utálom, de így azért inkább az 1D
2014. augusztus 11. 19:50
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Hogy miért nem a hangjukat mérik össze, azt nem értem. Amúgy hajrá ONE DIRECTION!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: