A The Wanted kihívta a One Directiont
2013. június 27. 01:00
Hogy én , h utálom azokat az *diota, *aszkalapokat!!!!!! A ONE DIRECTION 1.000.000.000 X jobb mint azok a The Wanted!!! Biztos, h az 1D <3 gyöz! Különben is LIAM boxolt!!!!!!
2013. június 27. 09:25
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
normálisak!!!!!!!!! Az mondjanak nemet Mármint a OneD. én nagyon gyűlölöm a The Wantedot. Hülyék. Mindent mindig utánoznak, semmi egyéniségük, csk úgy vannak a nagy világba, azt csá... én...én, nm tom. Ha nm mondják vissza, akkor eskü, én a kardomba dőlök
2013. június 27. 11:32
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.06.25. 13:50)
Tudjátok mi a vicces? Hogy amikor ti izomról beszéltek, akkor mindig eszembe jut, hogy egy Dwayne Johnson, vagy Vin Diesel féle valóban izmos férfi (Vagy Tom Hardy, hogy az angoloknál maradjunk) röhögve enné meg őket vacsorára.

Ezt a verziót annyira szívesen megnézném
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. június 27. 11:35
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2013.06.27. 11:32)
Ezt a verziót annyira szívesen megnézném 
Izgisebb lenne
SmileyZ
2013. június 27. 12:00
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Úúúúúgy utálom, hogy egyesek még írni sem tudnak és úgy oltogatják a másikat, vagy éppen istenítik a kedvencüket. -.-"
NEM lesz semmiféle bokszmeccs, a One Direction 100%, hogy nem menne bele. Túl sok a munkájuk, nincs idejük a The Wanted-al foglalkozni. Take Me Home Tour, Best Song Ever, This Is Us, Where We Are stadium Tour... és még sorolhatnám. A TW-s srácokkal pedig különösebb bajom nincs, csak szálljanak le a 1D-ről, és foglalkozzanak a saját életükkel. De ugyanez vonatkozik a One Direction-re is! Ha esetleg a TW beszól nekik, vagy akármi akkor nem kéne reagálni rá. És fordítva is így van. Vagy inkább így kéne, hogy legyen... Mindegy.
Nem tudom, ki kezdte ezt az egészet, de mindkét banda elég gyerekes, ha továbbra is ezt fogják csinálni.
És még mielőtt letámadnátok, hogy nem is vagyok igazi Directioner, szeretném elmondani, hogy attól függetlenül, hogy nagyon gyerekesnek tartom, hogy folyton csesztetik egymást, én még mindig imádom a 1D-t. A TW-nek meg hallottam eddig 2 számát, ez elég volt, szerencsére kibírtam és még élek. Ennyi a véleményem...
Illetve még annyi, hogy FEJEZZÉTEK BE A NEMLÉTEZŐ BOKSZMECCS VÉGEREDMÉNYÉNEK TERVEZGETÉSÉT! Nincs semmilyen mérkőzés, nem is volt, nem is lesz.
NEM lesz semmiféle bokszmeccs, a One Direction 100%, hogy nem menne bele. Túl sok a munkájuk, nincs idejük a The Wanted-al foglalkozni. Take Me Home Tour, Best Song Ever, This Is Us, Where We Are stadium Tour... és még sorolhatnám. A TW-s srácokkal pedig különösebb bajom nincs, csak szálljanak le a 1D-ről, és foglalkozzanak a saját életükkel. De ugyanez vonatkozik a One Direction-re is! Ha esetleg a TW beszól nekik, vagy akármi akkor nem kéne reagálni rá. És fordítva is így van. Vagy inkább így kéne, hogy legyen... Mindegy.
Nem tudom, ki kezdte ezt az egészet, de mindkét banda elég gyerekes, ha továbbra is ezt fogják csinálni.
És még mielőtt letámadnátok, hogy nem is vagyok igazi Directioner, szeretném elmondani, hogy attól függetlenül, hogy nagyon gyerekesnek tartom, hogy folyton csesztetik egymást, én még mindig imádom a 1D-t. A TW-nek meg hallottam eddig 2 számát, ez elég volt, szerencsére kibírtam és még élek. Ennyi a véleményem...
Illetve még annyi, hogy FEJEZZÉTEK BE A NEMLÉTEZŐ BOKSZMECCS VÉGEREDMÉNYÉNEK TERVEZGETÉSÉT! Nincs semmilyen mérkőzés, nem is volt, nem is lesz.
2013. június 28. 20:04
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
Ez most komoly,ebből nem lesz semmi.... de azért akik csak Directionerek kicsit visszafoghatnák magukat.a one directionos fiúk sem angyalok..
Szandiiii
2013. június 28. 20:31
|
|
Aletta01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 167835 offline
|
Szerintem nem kellene azon vitázni hogy ki fog nyerni, hogy melyik banda a jobb, hogy melyik énekes a jobb. Egyik zenekar se különbb a másiknál. Azt csak ti hiszetek. Mind a két bandában van rossz és jó és ízlés kérdése ki melyik fiú csapatot kedveli, és attól mert valaki nem bírja az egyiket még nem kellene leszólni őket mert lehet pont nem is ismeri azt a bandát.
Egyébként bokszmeccs nem lesz, mert az 1D nem vállata.
Egyébként bokszmeccs nem lesz, mert az 1D nem vállata.
2013. június 29. 11:58
répácska999, egyetértek. És én is Directioner vagyok és akk is egyetértek.
2013. június 29. 12:30
|
|
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline
|
Zsanciii: Szerintem inkább téged kéne elverniük;)
2013. június 29. 12:32
|
|
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline
|
répácska999: ezt én is így gondolom..csak azzal nem értek egyet, hogy ha téged szekálnának akkor te sem szólnál vissza?...mert szerintem már az 1D is megunta ezt és ezért reagálnak:)
2013. június 29. 18:48
|
|
Ms. Dianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 204508 offline
|
Nekem elegem van már a The Wanted-ból. Mindig oltogatnak mindenkit közben ők sem különbek náluk , sőt 1000x rosszabbak. Véleményem szerint csak féltékenyek a One Direction-ra mivel ők kapták a több rajongót és többen szeretik őket. Persze mivel az 1D körül forog most minden magukra akarják hívni a figyelmet.. jellemző
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.