Hát ezen besírtam
A The Wanted kihívta a One Directiont
2013. június 25. 11:58
" Twitteren szívja egymás vérét"
Hát ezen besírtam
Bokszmeccs jótékonysági célra? Abból a pénzből amivel szétverik egymást jótékonykodnak?
Hát ezen besírtam
2013. június 25. 12:00
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Semmi értelmét nem látom a dolognak. Gyerekes amit egymással szemben művelnek. Ideje lenne kultúrálisan, rendesen megbeszélni a dolgokat. Nem tudom miért lenne ez olyan nehéz...
2013. június 25. 12:00
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.06.25. 10:46)
Azon kívül hogy a 1D-sek szét vannak varrva nem látok sok különbséget. 
Én is erre gondoltam.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. június 25. 12:02
Idézet (Rékaa1023 @ 2013.06.25. 08:34)
Még mindig mulattat a van dájreksön rajongók elfogultsága... Tényleg nem látjátok a fától az erdőt. El is hiszitek, hogy a van dájreksön tagok nyerhetnek? Lóg a hasuk, izmuk nuku. És a kopaszt verik szét először? A kopasz, akit Max-nek hívnak, kicsit jobb testfelépítéssel rendelkezik mint kis kedvenckéitek! Jól elveri majd akár az összeset
tanulj meg írni, ha legalább ilyen nagy a szád..
Direkt írta úgy...
chelseagirl18
2013. június 25. 12:38
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Kezdjük ott h mi a baja a the wanted-nek.... mit képzelnek magukról a 1D hátán akarnak felkapaszkodni mivel a folyamatos veszekedések őket teszik majd híressé sztem a összes directioner ezen fel van háborodva....
2013. június 25. 13:02
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
ájj... ez hihetetlenül fájdalmas. Miért nem tudják normálisan elintézi a problémájukat? miért kell ezt a nyilvánosság előtt csinálni? hogy a két banda rajongótábora egymásnak ugorva megtépje a másikat?
Valaki azt mondta, a The Wanted csak viccből mondta ezt, és ha igazán ismernénk őket, akkor tudnánk, hogy nem gondolták komolyan. Még ha nem is gondolták komolyan, ez a világon senkit nem érdekel, hiszen tudhatták volna, hogy bármit nyilatkozzanak is, azt a rajongók halál-komolyan fogják venni- pláne akkor, ha a One directionről van szó. Szinte biztos vagyok benne, hogy a bokszmeccs nem fog létrejönni. Ha mégis, a The Wanted legyőzné a 1D-t. Mindkét banda tagjai gyúrnak, de a wantedosok egyrészt idősebbek, másrészt valamivel izmosabbak is. Mondjuk, ha már a wantedosoknak tényleg sokkal jobb hangja van, mint a One direction tagjainak (ahogy ugye 1-2 wanted-fan gondolja), akkor miért nem énekversenyre hívták ki a One directiont? csak nem félnek a kudarctól?
Valaki azt mondta, a The Wanted csak viccből mondta ezt, és ha igazán ismernénk őket, akkor tudnánk, hogy nem gondolták komolyan. Még ha nem is gondolták komolyan, ez a világon senkit nem érdekel, hiszen tudhatták volna, hogy bármit nyilatkozzanak is, azt a rajongók halál-komolyan fogják venni- pláne akkor, ha a One directionről van szó. Szinte biztos vagyok benne, hogy a bokszmeccs nem fog létrejönni. Ha mégis, a The Wanted legyőzné a 1D-t. Mindkét banda tagjai gyúrnak, de a wantedosok egyrészt idősebbek, másrészt valamivel izmosabbak is. Mondjuk, ha már a wantedosoknak tényleg sokkal jobb hangja van, mint a One direction tagjainak (ahogy ugye 1-2 wanted-fan gondolja), akkor miért nem énekversenyre hívták ki a One directiont? csak nem félnek a kudarctól?
2013. június 25. 13:04
Istenem,fejezzék már be! Ezt a dolgot is ki kezdte,na ki? Hát a drága The Wanted. Pedig már kezdtem volna Őket ici-picit megkedvelni...
2013. június 25. 13:08
|
|
charlotte2929új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 197905 offline
|
Leah honnan tudod te azt? Nem biztos.
2013. június 25. 13:11
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Szerintem szánalmas mind a kettő :S
2013. június 25. 13:14
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
charlotte2929 ez csak egy feltételezés volt, de ha már 2 bandáról van szó, akiknek a tagjai -elvileg- tudnak énekelni, akkor szerintem logikusabb lenne az, hogy énekversenyen mérnék össze a tudásukat, nem egy box meccsen. Egy bandának nem az a feladata, hogy izomagyú gyökérré gyúrja magát, hanem, hogy képezze a hangját, turnézzon, fellépésekre járjon,stb.
2013. június 25. 13:16
|
|
Belioner2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 1 Azonosító: 203980 offline
|
nem értem miért kell ilyen gyerekesnek lenni... úgyis az 1D nyerne, a TW meg...
igazán vicces lenne!!
amúgy meg az utolsó mondat a cikkben: "viszont a tom-Loius" álljunk meg.. LOIUS??!!!! NEM VÉLETLENÜL: LOUIS???
szerintem tuti kiütnék őket
mert nézzük sorra a tagokat (TW) én csak így nevezem őket:
kopaszka, göndör hajú aki azt hiszi jól áll neki (mondjuk az összes azt hiszi) vagy majom, az a hülye hajú (
), az angol oláh gergő (csak arc) és a nem tudom ki akivel mondjuk nincs nagyobb gondom (max. buzi
)
amúgy meg az utolsó mondat a cikkben: "viszont a tom-Loius" álljunk meg.. LOIUS??!!!! NEM VÉLETLENÜL: LOUIS???
szerintem tuti kiütnék őket
kopaszka, göndör hajú aki azt hiszi jól áll neki (mondjuk az összes azt hiszi) vagy majom, az a hülye hajú (
2013. június 25. 13:25
|
|
Belioner2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 1 Azonosító: 203980 offline
|
és már valaki korábban írta előttem:
most azon megy ugye a vita, hogy ki a jobb banda. és ezt miért bokszmeccsel kéne eldönteni? miért nem HANGversennyel?? szánalmas.
és attól még mert idősebbek? észben mind kis 1 évesek (na jó, talán az 1 túlzás. úgy 2 hetesek). az 1D izmosabb mint a TW.
Niall: (csak a fölső sarokban lévő képet nézzétek, amin a szőke srác van. na?
) http://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2013/03/niall-horan-harry-styles-shirtless-lead.jpg?w=600
most meg vegyünk egy szánalmas TW tagot.. hm.. mind szánalmasak, de én a kopaszt választom.
TW TAG: http://cdn.popdust.com//wp-content/uploads/2012/09/max-george24_10.jpg komolyan ilyen szánalmasan mutogatja magát?
most azon megy ugye a vita, hogy ki a jobb banda. és ezt miért bokszmeccsel kéne eldönteni? miért nem HANGversennyel?? szánalmas.
és attól még mert idősebbek? észben mind kis 1 évesek (na jó, talán az 1 túlzás. úgy 2 hetesek). az 1D izmosabb mint a TW.
Niall: (csak a fölső sarokban lévő képet nézzétek, amin a szőke srác van. na?
most meg vegyünk egy szánalmas TW tagot.. hm.. mind szánalmasak, de én a kopaszt választom.
TW TAG: http://cdn.popdust.com//wp-content/uploads/2012/09/max-george24_10.jpg komolyan ilyen szánalmasan mutogatja magát?
2013. június 25. 13:32
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Mi ez a hülyeség már megint? My God help me. Mekkora idiótaságokat képesek kitalálni egyes emberek. Le merném fogadni, hogy nem lesz itt semmiféle box meccs...
2013. június 25. 13:50
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Tudjátok mi a vicces? Hogy amikor ti izomról beszéltek, akkor mindig eszembe jut, hogy egy Dwayne Johnson, vagy Vin Diesel féle valóban izmos férfi (Vagy Tom Hardy, hogy az angoloknál maradjunk) röhögve enné meg őket vacsorára.
SmileyZ
2013. június 25. 13:52
|
|
Rékaa1023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 194935 offline
|
chelseagirl18
Rékaa1023 írta:
Eddig nem úgy volt, hogy az Union J vagy kik, kibékítették őket? Most nem azért mert szeretem az 1D-t, de ők úgy sem fognak beleegyezni, mert turnéznak, én nekik ilyen hülyeségekre nincs idejük.. szerintem a TW ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, mert semmi értelmes dolgot nem tudnak csinálni..
Barbus87
matita írta:
A fiúk laposra verik ezeket a szánalmas isiótákat! Liam boxolt!!!
A kopaszt verik szét először!
Még mindig mulattat a van dájreksön rajongók elfogultsága... Tényleg nem látjátok a fától az erdőt. El is hiszitek, hogy a van dájreksön tagok nyerhetnek? Lóg a hasuk, izmuk nuku. És a kopaszt verik szét először? A kopasz, akit Max-nek hívnak, kicsit jobb testfelépítéssel rendelkezik mint kis kedvenckéitek! Jól elveri majd akár az összeset
Azért a te fogalmazási módod is megér egy misét.
amúgy igazad van..
chelseagirl18
Tudjátok mi a vicces? Hogy amikor ti izomról beszéltek, akkor mindig eszembe jut, hogy egy Dwayne Johnson, vagy Vin Diesel féle valóban izmos férfi (Vagy Tom Hardy, hogy az angoloknál maradjunk) röhögve enné meg őket vacsorára.
Rékaa1023 írta:
Eddig nem úgy volt, hogy az Union J vagy kik, kibékítették őket? Most nem azért mert szeretem az 1D-t, de ők úgy sem fognak beleegyezni, mert turnéznak, én nekik ilyen hülyeségekre nincs idejük.. szerintem a TW ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, mert semmi értelmes dolgot nem tudnak csinálni..
Barbus87
matita írta:
amúgy igazad van..
chelseagirl18
2013. június 25. 13:54
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Rékaa1023 @ 2013.06.25. 13:52)
chelseagirl18
Rékaa1023 írta:
Barbus87
matita írta:
amúgy igazad van..
chelseagirl18
Rékaa1023 írta:
Barbus87
matita írta:
amúgy igazad van..
chelseagirl18
Ó, értem már. Máskor vagy írd oda a nevem, vagy használd a "Válaszolok" funkciót, és akkor nincs félreértés.
2013. június 25. 13:54
|
|
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.06.25. 13:54)
Ó, értem már. Máskor vagy írd oda a nevem, vagy használd a "Válaszolok" funkciót, és akkor nincs félreértés.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.