A The Wanted kihívta a One Directiont
2013. június 24. 22:40
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nekem egyikkel sincs bajom, de ahogy elnézem a cikkek alapján a the wanted az aki, elsőnek mindig provokálja.. ( nem védés képpen ) szerintem.
2013. június 24. 23:04
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Már csak azért is a The Wanted! ❤
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. június 24. 23:09
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de így ránézésre Max George egymaga elintézné a 1D összes tagját. Azért remélem nem lesz olyan gyorsan vége, ha már megvettem a popcornt.
Minden esetre, tudják hogy kell felhívni magukra a figyelmet.
Minden esetre, tudják hogy kell felhívni magukra a figyelmet.
Szandiiii
2013. június 25. 00:22
|
|
Pandamackóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 202104 offline
|
The Wanted!!! <3
Szandiiii
2013. június 25. 06:16
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (matita @ 2013.06.24. 17:09)
A fiúk laposra verik ezeket a szánalmas isiótákat! Liam boxolt!!!
A kopaszt verik szét először!
Még mindig mulattat a van dájreksön rajongók elfogultsága... Tényleg nem látjátok a fától az erdőt. El is hiszitek, hogy a van dájreksön tagok nyerhetnek? Lóg a hasuk, izmuk nuku. És a kopaszt verik szét először?
2013. június 25. 07:26
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
jajj a The Wanted elbújhat.
2013. június 25. 08:34
Komoly énem azt mondja, hogy szánalmas kis erősen feltűnési viszketegségben szenvedő nyomorék mindegyik. Idióta mind.
Gyermekded énem viszont azt mondja: Ezaz, verd szét a 1D-t!
Elsőként talán Harry-t, az a legirritálóbb!
De nekem az is jó, ha sorba verik le mind fejét.
Gyermekded énem viszont azt mondja: Ezaz, verd szét a 1D-t!
2013. június 25. 08:34
|
|
Rékaa1023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 194935 offline
|
Eddig nem úgy volt, hogy az Union J vagy kik, kibékítették őket? Most nem azért mert szeretem az 1D-t, de ők úgy sem fognak beleegyezni, mert turnéznak, én nekik ilyen hülyeségekre nincs idejük.. szerintem a TW ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, mert semmi értelmes dolgot nem tudnak csinálni..
Barbus87
matita írta:
Még mindig mulattat a van dájreksön rajongók elfogultsága... Tényleg nem látjátok a fától az erdőt. El is hiszitek, hogy a van dájreksön tagok nyerhetnek? Lóg a hasuk, izmuk nuku. És a kopaszt verik szét először? A kopasz, akit Max-nek hívnak, kicsit jobb testfelépítéssel rendelkezik mint kis kedvenckéitek! Jól elveri majd akár az összeset
tanulj meg írni, ha legalább ilyen nagy a szád..
Barbus87
matita írta:
Még mindig mulattat a van dájreksön rajongók elfogultsága... Tényleg nem látjátok a fától az erdőt. El is hiszitek, hogy a van dájreksön tagok nyerhetnek? Lóg a hasuk, izmuk nuku. És a kopaszt verik szét először? A kopasz, akit Max-nek hívnak, kicsit jobb testfelépítéssel rendelkezik mint kis kedvenckéitek! Jól elveri majd akár az összeset
2013. június 25. 08:48
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Rékaa1023 @ 2013.06.25. 08:34)
Eddig nem úgy volt, hogy az Union J vagy kik, kibékítették őket? Most nem azért mert szeretem az 1D-t, de ők úgy sem fognak beleegyezni, mert turnéznak, én nekik ilyen hülyeségekre nincs idejük.. szerintem a TW ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, mert semmi értelmes dolgot nem tudnak csinálni..
Barbus87
matita írta:
Barbus87
matita írta:
Azért a te fogalmazási módod is megér egy misét.
2013. június 25. 09:42
|
|
Fannii63új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 182234 offline
|
A The Wanted akarja eszt a meccset mert nem bírnak megülni a valagukon, mert hírnevet akarnak,ja és nem tudják elfogadni hogy az 1D jobb náluk!!!!!!! Ha ezt a meccset elfogadja az 1D,akkor hajrá 1D!!!! <3 <3 <3 És a The Wanted nem tudja elfogadni hogy az 1D jobb!!!!! Hajrá 1D!!!! <3 <3 <3 <3
2013. június 25. 09:46
OMG! Most komolyan nem bírnak magukkal ??!! Egy boksz meccs hát ez kész.... A TW csak az 1D-s srácokon próbálnak felkapazkodni hogy olyan híresek legyenek mint ők de ez lehetetlen
2013. június 25. 09:51
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Hát én nem tartom lenyűgöző ötletnek ezt a bokszmeccset. Az viszont nagyon tetszik hogy jótékony célra fordítják a bevételt. A The Wanted annyira nem képes hogy megbeszéljék mondjuk egy közös ebéd vagy kávé vagy akármi mellett a dolgokat? szánalmas.
2013. június 25. 09:52
Nagyon érdekes lesz,az biztos.A TW kezdett mindent.Jó lenne,ha már békén hagynák őket.Nem bírnak magukkal,csak így akarnak szerezni hírnevet.Bírnám,ha az 1D nyerne.
2013. június 25. 09:59
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mi ez? Vihar a biliben? Vér ciki ha az kell a hírveréshez hogy egymást cseszegetik. Miért nem alkotnak inkább? Jaa, hogy Ők olyat nem is tudnak.
Már mindent értek. Egyébként szánalmas mindkét csürhe... Persze a rivalizálás mindig jelen volt. Lásd ugye BSB vs. N'Sinc (már írta valaki), vagy a Guns N' Roses vs. Nirvana. De Ők legalább igazi együttesek voltak, értettek a zenéhez, nem úgy mint...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.