Számomra az nagyon szembetűnő, hogy a jobb karja, amivel támaszkodik, a pár perces videó alatt végig ugyanolyan tartásban van. A végén már rossz volt nézni, szerintem ez már abnormális.
Mondjuk, alapvetően nem csípem ezt a műfajt, meg érdekelni sem érdekel, de ez speciel nekem nagyon szembetűnő.
Újra sokkolta a londoniakat Dynamo
2013. június 24. 19:19
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Elképesztő amiket művel. Ez nem semmi. Nagyon ügyes.
2013. június 24. 19:36
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
omg én úgy szeretnék vele találkozni elképesztő
2013. június 24. 19:41
Vízen sétált, üvegen átment most meg ez. Nem semmi.
2013. június 24. 19:45
|
|
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline
|
omfg! <33 Annyira szeretem Őt és annyira szeretnék vele találkozni! <3 xx
2013. június 24. 19:46
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Baybee Baybee
De nem is az a lényeg, hogy az ő keze-e vagy sem... -.- Gondolkozzatok már emberek!
Akkor meg mi a lényeg?! Talán egy pillanatra azt hiszed, hogy vannak még csodák...
De nem is az a lényeg, hogy az ő keze-e vagy sem... -.- Gondolkozzatok már emberek!
Akkor meg mi a lényeg?! Talán egy pillanatra azt hiszed, hogy vannak még csodák...
2013. június 24. 19:56
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
symurnál a pont, én is pontosan így vélekedem. Semmi bámulatos nincs ebben, a rögzített robotkézhez csatlakozik egy hám, amibe belemászott és ez a kettő tartja. Ennyi a nagy trükk, egy két hónapos kisbaba is meg tudná ezt tenni ezzel a ki biztosítással.
2013. június 24. 19:58
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (symor @ 2013.06.24. 18:49)
Dynamot én speciel nem szeretem túlságosan.
Szerintem megközelítőleg sincs benne a világ illuzionista elitjében, vagy legalábbis én még nem fedeztem fel tőle egy darab eredeti trükköt sem.
Szerintem megközelítőleg sincs benne a világ illuzionista elitjében, vagy legalábbis én még nem fedeztem fel tőle egy darab eredeti trükköt sem.
Symor, szeretlek.
2013. június 24. 20:01
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.06.24. 19:56)
symurnál a pont, én is pontosan így vélekedem. Semmi bámulatos nincs ebben, a rögzített robotkézhez csatlakozik egy hám, amibe belemászott és ez a kettő tartja. Ennyi a nagy trükk, egy két hónapos kisbaba is meg tudná ezt tenni ezzel a ki biztosítással.
Ha most elvonatkoztatok Dinamótól, akkor: nincs semmi rossz abban, ha valamelyik trükknek egyszerű a megfejtése. Sokszor azok a legjobbak (már ha jól és profin van ugyebár előadva).
Nem is érdekel, mit és hogyan csinálnak a bűvészek.
Aki nem tini, annak mondom, hogy Copperfieldet is imádtam. De legalább ő is eredeti volt. Csinálta, ahogy csinálta.
A bűvész az egyetlen olyan pasi, akire nem haragszom, ha átver.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.