Sztárok, akiket zaklattak őrült rajongóik
2013. június 25. 21:32
Mivel? Azzal, h elmebeteg rajongók túlmennek minden határon, és azzal fenyegetik a kedvenceiket, h megerőszakolják őket, vagy megölik őket? Hm... érdekes...
Idézet (coke. @ 2013.06.25. 21:27)
a sztárság bizony ezzel jár. 
2013. június 30. 11:08
De most őszintén, az ilyeneket rajongónak lehet nevezni? Én megértem, hogy oda vagy érte, meg írsz neki (normális, emberei leveleket és tweet-eket) mert én is szinte minden nap írok egy-két üzenetet a kedvenceimet, de hogy fenyegetőzzek, hogy ha nem csinálja ezt meg ezt, akkor megölöm?! Most teljesen őszintén gondolkozom el azon, hogy normálisak-e az ilyen emberek, mert nagyon nem úgy néz ki.
Meg az ott élő az embereknek még úgy van szerencséjük, hogy tudják x-y címét, ahova a leveleket lehet küldeni amit írtál, és igenis is van ma még olyan ember, aki vissza szokott írni, de hogy mi a frászért kell elmenni a házához, az nekem nagyon sötét. Egyszerűen nem tudom megérteni az embereket.
2013. július 05. 19:22
|
|
rékuci6000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 277 Csatolások: 48 Azonosító: 197401 offline
|
Úristen ezeknagyon durvák!!! Hogy lehet az ilyet rajóngónak nevezni???
2013. július 12. 19:31
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
ÉRdekes..
2013. augusztus 16. 20:12
|
|
MissForeverYoungúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 209207 offline
|
Eeeez nagyon gáz.... viszont a mel gibsonoson felröhögtem XDDD
2013. szeptember 01. 17:12
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
XDDD Usher XDD A felesége.... 2: Taylor xddd a vízben ment át hozzá a rajongó 3: Avirl xd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: