Reign / Az uralkodónő (2013-2017)
2014. december 07. 18:44
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
2.09 - Acts of War HQ Stills
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2015. február 21. 18:15
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
nagyon tetszik ez a sorozat végre történelmi aminek van alapja is nem bántam meg,hogy elkezdtem!
2015. február 21. 19:50
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Jajajjj...nekem ez egyre jobban nem tetszik. Nem igaz, hogy megint elrontják a sorozatot ezzel a hülye szerelmi szállal....másban is kimerülhetne, minthogy ezzel szórakoznak. Mary szüljön már egy gyereket, aztán utána azzal is el lehet lenni egy évadon keresztül, hogy ki és hogyan akarja elvinni a gyereket, vagy hogyan szerzi meg az angol trónt ezáltal, vagy nekem édes mindegy, de ez a Conde gyerek már kikészít, mégha jóképű is...
AmyVie
2015. március 28. 20:34
Idézet (kurrek @ 2015.02.21. 19:50)
Jajajjj...nekem ez egyre jobban nem tetszik. Nem igaz, hogy megint elrontják a sorozatot
Abszolút egyetértek! Ráadásul most ezzel a résszel - hogy Francis valószínűleg, sőt biztosan meghal - nálam teljesen elvágta magát. Az összes érdekes karaktert vagy kiírják (pl. Nostredamus), vagy háttérbe szorulnak - mint Catherine és Bash - és olyan felesleges szálak kerülnek középpontba, mint Mary és Condé. Oké, nem felesleges, mert biztos van miértje, de szerintem már kezd a sorozat a Vámpírnaplókra hasonlítani, ahol a főszereplő folyton más mellett köt ki. Elnézést, ha nagyon negatív voltam, de csalódott vagyok.
2015. április 11. 23:47
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
2x09-ig ma pótoltam. Uh durva volt a megerőszakolós jelenet. Kemény... szerintem Adelaide jól játszik, nekem vele nincs bajom. A Conde szerelmi szálat nem is értem hogy fog bejönni. Közé és Francis közé annyira.. nem kerek a történet így. De biztos megértem majd. Most nézem a 10-ik részt. Még mindig ezerszer jobban szeretem a feliratos verziót. Egyszerűen a szinkron valahogy idegesítő.
Hiányzik Kenna és Bash szerepeltetése. Alig látom értelmes momentumokban őket az esküvő óta. Sokkal mozgalmasabb volt az első évad... valahogy én úgy éreztem. Annak minden perce lekötött. A második évadnál sok jelenetet át is pörgettem. A harmadik évadra - ha már berendelték - azért maradok, de remélem hogy kitalálmak valamit a készítők.
Hiányzik Kenna és Bash szerepeltetése. Alig látom értelmes momentumokban őket az esküvő óta. Sokkal mozgalmasabb volt az első évad... valahogy én úgy éreztem. Annak minden perce lekötött. A második évadnál sok jelenetet át is pörgettem. A harmadik évadra - ha már berendelték - azért maradok, de remélem hogy kitalálmak valamit a készítők.
2015. szeptember 16. 18:57
Kisebb betekintés a harmadik évadba
Average Girl
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.