Lezajlott a brit Voice döntője
2013. június 23. 22:35
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jól szól, de a félénksége miatt nem lesz eladható. Nem köti le az ember figyelmét, mert úgy adja elő magát, mint aki nem biztos benne, hogy be e van kapcsolva a hangosító.
2013. június 23. 22:46
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (JustAnOrdinaryGirl @ 2013.06.23. 19:51)
Sokkal jobbak is voltak nála a mezőnyben. Az a helyzet, hogy szerintem a nézők sajnálták, mert félig vagy teljesen már nem is tudom, de vak. Nem énekel rosszul, szép hangja van, de nem nagy szám. Jessie J vagy Will.I.Am versenyzője ezerszer jobban megérdemelte volna, hogy győzzön,mert nekik tényleg különleges és jó hangjuk van. Egész verseny alatt Will versenyzőjét tartották a legesélyesebbnek, és a közönség is őt pártolta erre most a közönség megszavazza Andreát. Egyáltalán nem értem. Én is sajnálom, hogy nem lát rendesen, illetve, hogy majdnem vak szegény, de ebben a versenyben a legtehetségesebb énekest/énekesnőt keresik és Ő NEM AZ.
Szerintem is voltak nála jobbak, mondjuk pont nem azokra gondolok mint Te, engem will.i.am versenyzője egyenesen irritált... Annyira fura az a lány és a döntőben nem egyszer volt hamis. Én is Connor-t juttattam volna tovább Danny helyében egyébként.
2013. június 24. 12:53
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Imádom Andreát, gyönyörű hangja van. Engem is nagyon irritált már leah hangja a RIP-et nagyon szépen énekli igazi különlegesség, de ahogy a színpadon 'magasan énekelt' (vinnyogott amihez nem kell nagyobb énektudás azért..) hát az borzalmas volt szerintem.. Andreánál meg még azis tett egy lapáttal rá, hogy danny versenyzője volt:)
2013. június 24. 17:23
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Gratula!
Megérdemelte
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: