Liam Payne kiborult a rajongóira
2013. június 23. 21:12
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Micsoda tragédiát kanyarítottak az egész dologból.
Egyébként többféle módon is lehet "hatástalanítani" egy telefont.
Nem igaz, hogy nem tudta feltalálni magát.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. június 23. 21:45
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Úhh,most nagyon megharagudtam.
Tényleg nem jó ha zavarják az embert éjszaka.Pláne ,ha fáradt.De tényleg akkor kapcsolja ki a telóját éjjelre.Vagy cseréljen számot,hogy a rajongók ne tudják mindég hivogatni.És ne adja meg mindenkinek a számát.Ha ennyire zavarja.
Tényleg nem jó ha zavarják az embert éjszaka.Pláne ,ha fáradt.De tényleg akkor kapcsolja ki a telóját éjjelre.Vagy cseréljen számot,hogy a rajongók ne tudják mindég hivogatni.És ne adja meg mindenkinek a számát.Ha ennyire zavarja.
2013. június 23. 21:49
jaj istenem úgy tudom sajnálni mert nem tudott aludni éjjel mert valaki hivogatta .miért nem húzta ki azt a rohadt hoteltelefont .ha meg fontos hívás lett volna akkor gondolom én a mobilján hívták volna. más meg lehet azért nem aludt mert épp dolgozót h eltartsa a családját. és szerintem nem kéne azokat bántani akik miatt ott van ahol van .komolyan olyan szánalmasak ezek a directionerek egyik azt írja h úgy megértem őt szegény a másik meg az huu de most h megutáltam lassan kitör a harmadik világháború mert Liam Payne nem tudott aludni -.-''
2013. június 23. 21:49
|
|
pinkgeniusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 204105 offline
|
Mi is ezt csináltuk barátnőmmel, de azért hagytuk a többieket aludni.
2013. június 23. 21:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Pont fenn voltam twitteren mikor lattam Liam irta. Es teljesen egyetertettem vele. Mar nem azert, de ha szeretunk valakit nem csesztetjuk! Tiszta gyerekes. Szerencsetlent sajnaltam
Amugy meg nem biztos hogy a recepsioc volt! Ugyanis multkor Niallt es Zaynt hivta fel 1x 2 lany, mert ugyan abban a hotelben szalltak meg es ugye minden szobaban van telefon szval nem lehet tudni. Csak felkell hivni minden szobat
Amugy tegnap nagyon rendesen tisztazta az ugyet Liam. Meg meg is konnyeztem mikor olvastam. Ennek a fiunak nagy szive van, es mindenkinek vannak rossz napjai ahogy o is mondta. Szerintem teljesen meglehet erteni ot.
Amugy meg nem biztos hogy a recepsioc volt! Ugyanis multkor Niallt es Zaynt hivta fel 1x 2 lany, mert ugyan abban a hotelben szalltak meg es ugye minden szobaban van telefon szval nem lehet tudni. Csak felkell hivni minden szobat
Amugy tegnap nagyon rendesen tisztazta az ugyet Liam. Meg meg is konnyeztem mikor olvastam. Ennek a fiunak nagy szive van, es mindenkinek vannak rossz napjai ahogy o is mondta. Szerintem teljesen meglehet erteni ot.
2013. június 23. 22:04
|
|
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline
|
Most azért igaza van, én sem szeretem, ha egy fárasztó nap/napok után nem hagynak aludni.
2013. június 23. 22:10
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Totál megértem!!!!!!!!
2013. június 23. 22:11
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Akkor miért nem vágta ki az ablakon azt a telefont de most komolyan..-.- Vagy szól a recepción mondjuk,hogy ne kapcsolja be a hívást..Megértem,hogy rossz meg vannak ilyen elvetemült rajongók,de azért ekkora ügyet sem kellene belőle csinálni.
))
2013. június 23. 22:20
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Teljesen megértem
2013. június 23. 22:24
Megértem! Csak nekem tűnt fel milyen jóképű lett! ♥
2013. június 23. 22:27
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
azért őt is meg lehet érteni!
2013. június 23. 23:00
|
eleanorjcaldervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 204298 offline
|
Szegények utaznak össze-vissza és szegény csak aludni akar
total megértem
2013. június 23. 23:14
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Vagy lehet hogy a recepciós a nagy rajongó és ő hívogatta.
hahaha... hát sajnálom, azért tényleg rossz lehetett szegénynek :S
2013. június 24. 06:52
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
jogos és ez azért szánalmas hisz a rajongóknak kéne pont tudniuk hogy mennyit dolgoznak,utaznak..és kik miatt? hát ÉRTÜNK!
néhány emberke a megszállotságából visszavehetne!
néhány emberke a megszállotságából visszavehetne!
2013. június 24. 09:07
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Már azóta hosszabban is kifejtette a bocsánatkérését.<3
Mondjuk meg tudom érteni,szerintem az ilyenek ne nevezzék magukat Directionernek...
Nem tudom mit szólna az illető,ha vele csinálták volna ugyanezt,mikor csak arra vágyott volna,hogy végre aludhasson..
Szegény Leyum.<3
Mondjuk meg tudom érteni,szerintem az ilyenek ne nevezzék magukat Directionernek...
Nem tudom mit szólna az illető,ha vele csinálták volna ugyanezt,mikor csak arra vágyott volna,hogy végre aludhasson..
Szegény Leyum.<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.