Josh Hutchersonnak új barátnője van
2013. június 24. 09:33
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
legyenek boldogok
2013. június 24. 09:55
Aranyosak.Ráadásul a csaj is szép.Legyenek boldogok és legyen tartós a kapcsolatuk
2013. június 24. 10:24
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Sok boldogságot!
2013. június 24. 13:33
Én szerintem egyáltalán nem illenek össze, nem nagyon kedvelem Claudiát.
2013. június 24. 17:51
Jó. Először nem akartam véleményt írni, de nem bírom ki. Kimondhatatlanul kedvelem Josh-t, és ebbe az is beletartozik, hogy bármelyik lányra féltékeny leszek, ha meglátom velük egy képen. Nem vagyok megszállott,idióta, se hasonlók. De azért mégis csak egy ilyen srác mellett ... Claudiába nem tudnék belekötni, csak akkor, ha nagyon gonosz akarok lenni és akkor is magamtól kreálnám a problémáimat, ám mivel valóban szép és illik Josh-hoz (kinézetre) ezért arra nem mondhatok semmit, nem is akarok. De mivel nem ismerem valójában, a belső tulajdonságairól sem alkothatok véleményt. Én úgy vagyok vele, hogy Josh nem szokott csak úgy, egyik pillanatról a másikra barátnőt szerezni magának, hiszen (remélem) annyira nem hülye. Talán volt egy nyomós oka, hogy Claudiát választotta. Vagy pedig egyszerűen vonzotta, amit végül is megértek, mert valóban szép lány. A képen kedvesnek látszik... ahogy mosolyog.
Tetszik Josh ingje ... meg ami magán, Josh-on van
Szóval, először határt akartam szabni, hogy adok nekik egy hetet, de rájöttem, hogy Josh okos, így biztosan jól kezeli a dolgokat. Szóval majd meglátjuk, addig is, sok boldogságot, remélem, hogy nem lesz csalódás.
2013. június 27. 18:49
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Nikus12 @ 2013.06.24. 13:33)
Én szerintem egyáltalán nem illenek össze, nem nagyon kedvelem Claudiát. 
És ezt hogy csináltad? Mármint hogy hol tett rád Claudia akkora benyomást, hogy azt mondhasd, hogy nem kedveled?
2014. október 28. 14:14
|
|
kristanna18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 227039 offline
|
Irigylem a csajt!!!!!
De igazán tényleg nem illenek első látásra össze!
De igazán tényleg nem illenek első látásra össze!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: