Jó cikk lett!!!
Edd magad egészségesre!
2013. június 23. 17:40
|
odett.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 204104 offline
|
Én nem értem hogy miért kell minden nőbe/lányba azt súlykolni hogy akkor vagy szép ha 40kg vagy és lapos a hasad, ezektől a testi adottságoktól nem lesz senki se jobb se okosabb, sok lány ezért küzköd testképzavarral mert mindenhonnan ez todúl rájuk...:/
2013. június 23. 19:37
hasznos cikk lett. de amúgy ezt már 10- szer legalább leírták mások, ettől függetlenül mindig igaz
2013. június 23. 22:16
|
|
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline
|
Jó tippek, bár ezek egyértelműek...
2013. június 24. 10:15
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
eddig is ezeket csináltam, nekem nem egy hűűű de nagy dolog
2013. június 24. 10:43
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Ezeket tudjuk de azért jó lett a cikk!
2013. június 24. 11:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Huhh, hogy őszinte legyek, amikor elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy egy újabb sablonos gagyi cikk lesz, amit az elmúlt években legalább egy milliószor lehetett itt olvasni, de nem. Kerek, gyönyörűen megfogalmazott iromány, ami szerintem még egy szakmagazinban is megállná a helyét. A remek szóhasználat és a stilisztikai tökéletesség mellett a tartalom is maga a tökély. Mozgásra bír minket, arra, hogy fogyasszunk arányiban húst, zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket. Nemrégebben ugyebár én is vitába keveredtem a vegetáriánusos cikknél, ugyanis az az egészséges, ami ide van leírva. Egyedül amiben nem értek egyet, hogy állítólag a fruktóz könnyebben bomlik le a szervezetben. Szerintem nem igaz, hisz az is monoszacharid. A fruktóz annyiban jobb, hogy nem igényel inzulint ahhoz, hogy bejusson a sejtekbe, így gyümölcscukrot cukorbetegek is fogyaszthatnak, ami megtalálható a gyümölcsökben és a mézben. De egyébként kellemes cikk volt, rengeteg hasznos nem téves információkkal! Respect a cikkírónak!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. június 24. 12:05
Akkor lennék rosszul, ha reggel csokis croissant kéne ennem, vagy fánkot ...
2013. június 24. 14:36
Jelenleg én épp fogyókúrában vagyok benne,és ezek mellé nagyon jó tippek voltak.Jövőhéttől el is sajátítom magamnak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.