Minden nő álma, hogy mesés alakkal rendelkezzen, mire beköszönt a bikiniszezon. A nyár már javában tombol odakint, a perzselő hőség miatt egyre magasabbra szalad a hőmérők higanyszála, te pedig még nem állsz készen a strandolásra? Segítünk, hogy mihamarabb csúcsformába kerülj!
A teljes cikkhez kattints ide!
Edd magad egészségesre!
2013. június 23. 14:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 23. 15:30
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
sok gyumit meg zoldseget, levest eszek. szerencsere nem eszem peksutit leszoktam rola. mostmar probalok kevesebb edesseget is. vizet is probalok mar tobbet. a mozgassal van baj nekem :/ regen folyton sportoltam de mar 3 eve egy nagy idiota vagyok aki ink otthon fekszik..
2013. június 23. 16:06
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nagyon jó cikk lett, szép képekkel, szépen megfogalmazva!
Ezeket már nagyjából tudtam, bár a mozgással nekem is bajom van. Szoktam tornázni minden nap, de egyedül elég unalmas, futni utálok, meg amúgy sincs kivel elmenni. És szerintem bent a szobában még mindig jobb mint kint a 40 fokba.
2013. június 23. 16:15
ez nagyon jóó*-* bár ezeket már hallottam, így részletesebben még jobb:)
2013. június 23. 16:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Fain kis cikk lett...
2013. június 23. 16:37
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Jó kis cikk. : ) Hasznos tippek sora.
2013. június 23. 16:45
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Jó cikk lett!
2013. június 23. 17:25
A karcsú vonalak mellett az a legfontosabb - ez a sor kiakasztó. Miért kéne mindenkinek csontosnak lennie? Miért ez a divat? Sokkal szebb egy lány, ha van ALAKJA. És a jó alak nem egyenes vonalakból áll.Csoda, h annyi a depressziós, rosszkedvű lány, akik kicsit ducibbnak vannak titulálva? A tvben is elmondták, h pont az a jó, ha van egy kis zsír az emberen. (persze, alkat kérdése is...)Az meg a másik, h hiába írják le százszor, nem mindenki tudja megvenni a naponta szükséges zöldség és gyümölcsadagokat. De a tippek java része hasznos, azonban MINDEN ÉVBEN el van mondva. Minek is? Akit érdekel, utána keres úgyis, akit meg nem, az nem fogja betartani.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.