Minden klippjét és számát nagyon szeretem. De a legújabb az a jelenlegi kedvencem. Nagyon jól sikerült. Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy ha valaki szerette, és utána a változása miatt megutálta, az divatból szerette, a lényeg h nem volt igazi rajongó. Én a kezdetektől nagyon szeretem, hiszen őt nem a disney tette tehetségessé, őt a disney csak híressé tette, de ő mindig tehetséges volt, nem úgy mint például Selena Gomez.. Ez csak egy példa. Miley ebből a ráaggatott szerepből akart kitörni, hiszen már mindenki csak a Hannak Montanaban nyujtott szerepét látta benne. Sikerült kitörnie.
Bocsánat, hogy kicsit eltértem. :s
A legsikeresebb videoklipek: Miley Cyrus
2013. július 01. 10:02
A régi Miley sokkal jobban tetszett, a barna hullámos hajjal normális ruhákban, meg minden!Most nem a kedvencem, de a dalai még most is jók!
2013. július 12. 17:34
Jó sokat változott. Nekem egyedül a 7 Things az ami tetszik tőle.
2013. július 16. 12:06
1.klip: A 7 Things, egy jó kis dal, Miley jól néz ki benne.
2.klip: A The Climb is kedvenceim közé tartozik, és nem csak azért, mert lovak vannak benne.
3.: A Party In The U.S.A szintén klassz klip, és szerintem Miley-nak itt volt a legjobb haja.
4.: A Can't Be Tamed..A szám egész jó, tetszik. A klip már kevésbé. Tetszik az a szárny, és ennyi. :/
5.: A We Can't Stop...najóó..most megpróbálom nyugiban. Nem mégsem! Úgy nem megy! Ez az a szám/klip, amit utálni fogok örökre! Botrány, szörnyűség! Ilyenkor Miley mit gondol?! Drogos kis (cenzúre) lesz ő is?! Vagy más az? Szerintem nem kicsit túlzott!!
2.klip: A The Climb is kedvenceim közé tartozik, és nem csak azért, mert lovak vannak benne.
3.: A Party In The U.S.A szintén klassz klip, és szerintem Miley-nak itt volt a legjobb haja.
4.: A Can't Be Tamed..A szám egész jó, tetszik. A klip már kevésbé. Tetszik az a szárny, és ennyi. :/
5.: A We Can't Stop...najóó..most megpróbálom nyugiban. Nem mégsem! Úgy nem megy! Ez az a szám/klip, amit utálni fogok örökre! Botrány, szörnyűség! Ilyenkor Miley mit gondol?! Drogos kis (cenzúre) lesz ő is?! Vagy más az? Szerintem nem kicsit túlzott!!
2013. július 31. 15:11
|
|
zendaaya03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 7 Azonosító: 181181 offline
|
Nagyonjó az összes dal de a we cant spot egy kicsit érdekes
2013. augusztus 10. 14:08
Szerintem a Hannah Montana idején egész jó zenéi voltak,főleg filmzenék,azok közül van egy nagy kedvencem is,de azon kívül is voltak jó számai.A We Can't Stop-ot én is megnéztem egyszer,de szerintem nem volt jó.És most nem csak arról van szó,hogy Miley kissé megőrült,hanem arról is,hogy azért tart az elsők között a We Can't Stop,mert Miley énekelte,és elhiszik,hogy attól még jó is,pedig nem.Szerintem a "rövid hajas" korszaka óta kicsit eltucatosodott.
2013. augusztus 10. 14:10
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én szerettem a Hannah Montanás korszakát, meg az azután következő Mileyt, de ez a mostani állapota... inkább nem írok semmit. Nekem a dalai közül a legjobban a See You Again és a Start All Olver tetszik, meg egy két Montanás, de a többi az egy darab kakit nem ér.
2013. augusztus 15. 21:40
|
|
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline
|
régen szerettem a zenéjét Miley-nak de ez amit most produkál undorító és kérlek ne vegyétek magatokra ( ez azoknak szól akik Miley rajongói) tényleg nagyon szerettem de az a régi Miley én olyan zenéket szeretnék megint Miley-tól mint pl.: Can't Be Tamed az egy nagyon jó szám és még a klipp is jó nemis tudom mit gondolhat róla a családja...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: