Rákosi Annamária lett a szépségkirálynő
2013. június 23. 20:25
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jól van, megint semmi esélyünk!
2013. június 23. 21:23
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát nem tudom...én nem néztem a műsort, pedig akartam, de mire észbe kaptam már vége lett...
Szerintem nem szép lány így képen...és Rebeka se. Biztos voltak nálunk 100x szebbek is.
Szerintem nem szép lány így képen...és Rebeka se. Biztos voltak nálunk 100x szebbek is.
2013. június 23. 21:24
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
De amúgy tudjátok mért nyert Rebeka is koronát...mert az apja a nemtudomki...-.-
2013. június 23. 22:12
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Akárhogy is nézem,ezek a lánykák messze vannak az igazán széptől.
Egyébként sem szeretem ezeket a szépségkirálynős műsorokat,itt is meglátásom szerint ezzel azt traktálják az emberbe,hogy tökéletesnek kell lenni.És ez undorító az én szememben.
Egyébként sem szeretem ezeket a szépségkirálynős műsorokat,itt is meglátásom szerint ezzel azt traktálják az emberbe,hogy tökéletesnek kell lenni.És ez undorító az én szememben.
2013. június 23. 22:12
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Vessetek meg, ha nem értetek egyet velem, de szerintem ritka ronda ez a lány.Nekem első beütésre, egy férfi jutott eszembe. Ezekben a műsorokban, nekem valahogy az összes olyan beállítottnak, meg mesebelinek tűnik... ha a gyerekem lányom lesz, tuti hogy megkímélem az ilyenektől.
2013. június 23. 22:16
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Anna_Toth @ 2013.06.23. 18:01)
Korina nyilatkozata(!!):
.."annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg. .."
Kérek mindenkit ezután ítélkezzen! xx
.."annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg. .."
Kérek mindenkit ezután ítélkezzen! xx
De akkor minek indul? Nem kell itt álszenteskedni, ez nagyon képmutató
2013. június 24. 08:34
|
|
xDayanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 120 Csatolások: 79 Azonosító: 183196 offline
|
Sajnálom, hogy Korinna visszautasította a koronát, de szerintem neki kellett volna nyerni a versenyt. Bár Annamari is nagyon szép, kíváncsi vagyon hogy teljesít majd a nemzetközi versenyen. Rebeka volt az egyik kedvencem, és biztos voltam, hogy nyer koronát.
Gratulálok nekik!
2013. június 24. 10:05
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Ez Korinnától hülyeség volt..Ez a hiszti amit levágott...pfff...Szerintem is ő volt az egyik legszebb a mezőnyben...de ez a viselkedés gáz volt...
2013. június 24. 10:34
|
|
sztárfan♥Telenovellafan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 956 Csatolások: 588 Azonosító: 141947 offline
|
Korinna csak azért csinálta sztem,hogy magára vonja a figyelmet -.-"
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 24. 10:37
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
s.z.i.l.v.i.a91 egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 24. 13:18
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Eléggé színvonaltalannak láttam ezt a 2013-as szépségversenyt...
A lányok szépek voltak, de átlagos és tucat szépségek..némelyiket meg sem tudtam különböztetni egymástól!! Volt 2 szép lány az egészben, az a Korina volt - szerintem neki kellett volna nyernie!
A többi említésre sem méltó! Ez az Annamária egyáltalán nem szép!! Ronda, aránytalan feje van! a szemei is lefelé állnak...áhh..hagyjuk is!! A Rebekának eszméletlen ronda fogai vannak, úgyhogy ha el akar valamit érni akkor csináltassa meg de rögvest!!
Szerintem , ha Korina lett volna a Miss World vagy a Miss Universe , akkor végre ott lehetett volna egy magyar lány a top 3-ban a világranglistán!
P
A többi említésre sem méltó! Ez az Annamária egyáltalán nem szép!! Ronda, aránytalan feje van! a szemei is lefelé állnak...áhh..hagyjuk is!! A Rebekának eszméletlen ronda fogai vannak, úgyhogy ha el akar valamit érni akkor csináltassa meg de rögvest!!
Szerintem , ha Korina lett volna a Miss World vagy a Miss Universe , akkor végre ott lehetett volna egy magyar lány a top 3-ban a világranglistán!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.