Szerintem amúgy ez egy nagy h*lyeség. Magyarország legszebb nője... Azok közül, akiknek volt pénze, hogy elinduljon a versenyen, megvegye a ruhát...stb. Szerintem akármelyik településen vannak olyan szép lányok (vagy még szebbek is) mint akik ezen a versenyen indultak...
Amit meg Korinna csinált az nagyon mű volt. Azért annyira még nem menő, hogy élő adásban borítsa föl a műsor menetét... Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy az egész jelenet meg volt rendezve...
Rákosi Annamária lett a szépségkirálynő
2013. június 23. 10:33
|
|
Victoria15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 204176 offline
|
nem erre számítottam...
2013. június 23. 10:36
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Számomra teljesen érthetetlen amit Korinna művelt, 15 lány állt vele egy színpadon, de legalább millió másik ült úgy a tévék előtt, hogy bárcsak övé lenne a korona, vagy csak ott lehetne, ő meg egyszerűen lemond róla?, ezek fényében engedni sem szabadott volna, hogy elinduljon. Egyébként szerintem az első két helyezett méltán viseli a címet, de Brigitta (és Korinna) helyett én másnak adtam volna a koronát.
2013. június 23. 10:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem néztem ezt a műsort de sztem lehetnek szebbek is
2013. június 23. 10:39
Örülök, hogy a kedvenceim nyertek, Annamarinak már tavaly koronát adtam volna!
Korinnának meg hatalmas respekt a tettéért! A kritizálóknak ajánlom elolvasásra, amit kiposztolt a Facebookján (és azt is, amit Vígh Diána kiposztolt a saját Facebookjára)! Gyakorlatilag leleplezték, mekkora ordas kamu az egész...
Korinnának meg hatalmas respekt a tettéért! A kritizálóknak ajánlom elolvasásra, amit kiposztolt a Facebookján (és azt is, amit Vígh Diána kiposztolt a saját Facebookjára)! Gyakorlatilag leleplezték, mekkora ordas kamu az egész...
2013. június 23. 10:53
|
|
Csillag Szemekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 197237 offline
|
Kocsis Korina szerintem azet nem vallalta a cimet mert mar 2009 megnyerte Miss Intercontinental Hungary cimet
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. június 23. 10:57
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Élőben nem néztem, csak a neten kerestem vissza a videókat, és hát... szerintem az utcán szebb lányokat látni, mint amik itt voltak. A legtöbbnek olyan mű feje volt, hogy sminkkel is csak elviselhető kategória... Mondjuk a szépség annyira szubjektív, én például az első háromba beraktam volna az Anettot, mert nekem ő volt nagyon szép.
2013. június 23. 11:11
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát mikor tegnap belenéztem azt hittem valami vicc. A lányok 90%-a ugyan úgy nézett ki.
Sokkal szebb és különlegesebb lányokat látni az utcán sétálgatni. Meg azért megnézném őket egy tonna smink nélkül is.
Minden esetre megint rájöttem, hogy miért nem szeretem az ilyen műsorokat.
Minden esetre megint rájöttem, hogy miért nem szeretem az ilyen műsorokat.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.